• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir garip mesajlasma.. Fikir verir misiniz?

Canım önceki konunu hatırladım sevgilini biraz ilgisiz mi bıraksan acaba çantada keklik sanmasın seni merak etsin biraz
Yazmayacagim canim. Bu sayede onun beni ne kadar merak ettigini gormus olacagim.
Hic yazmazsa zaten kndiliginden biter ustune ayrilik msji filan cekmem. Yazarsa da bir sey olmamis gibi davranacagim. Konuyu dallanip budaklandirmaya niyetim yok. Tskler :)

Selam iyi geceler uc ay once bir chat sitesinden biri ile sevgili gibi gorusmeye basladik gecen hafta gorusmeye geldi tanistik vs.. Uzak sehirlerdeyiz.
Dun geceye kadar normaldi her sey.
Benim teyzemin yazligi var oraya gidicem cok bunaldim filan dedim orda cekilmis fotolarim vardi onlari attim uzaktan bakma oyle git dedi, gitcem dedim sorun yok dimi dedim..
Ne sorunu cikartmaya calisiyosun anlamadim ki yok sorun filan diye yazmis. Ben de sorun cikartmak degil niyetim insan bazen hayatindaki insandan onay almak ister dedim.
O da tamam :) demis ve bir daha da dun aksamdan beridir konusmuyoruz ben kirildim daha dogrusu o tepkiyi beklemiyodum deger verdigimi gostermek istedim bi de bugun gonlumu alsa yeterdi bisey yazmadi ben de yazmadim bekledim acikcasi.
Haksiz miyim kizlar bisey yazayim mi bekliyim mi yoksa cok mu abartmisiz sahiden?
Tsk ederim.
Guncel:
Hatta mevzu teyzemin torunundan acildi berk gitsin ben gidecegim yazliga dedim. Berk ? Yazmis.. Ona istinaden ben de merak ettigi icin oyle yazdim.

Daha işin başında alıştırma bence onay falan sonra her gittiğin yere karışır :KK53:

Erkekler böyle bizim gibi de ince düşünemezler boşver çok da takma :KK51:

Birkaç günlüğüne bir yere gideceksem eşime danışırım. Ama bu onay veriyor musun diye değil. O günler bizim için uygun mu, maddi durumumuz gitmeme elveriyor mu, hangi ulaşım aracını kullanacağım vb sebeplerle danışırım. Sevgilimken sormazdım. Ben şu gün şuraya gidiyorum derdim sadece.

Bu anlattığınız şey incelik değil. Alt metin "beni kıskan, ne olur kıskan. Çünkü ben kıskanılmadığım zaman değer görmediğimi düşünüyorum. Haberin olsun böyle bir durumda sen bana sormazsan olay çıkar" diye bağırıyor. Adam da doğal olarak uzaklaşmış bu tavırdan. Şu durumda ya gerçekten düzgün bir adamdır, hayatındaki kadının kararlarına saygı duyuyor onay beklenmesini istemiyordur ya da sizi tınlamıyordur.

düzgün kaliteli erkeğin chat sitelerinde işi olmaz ki sen yol yakınken vazgeç bu sevdadan seninle birlikte kim bilir kaç kızla daha böyle konuşmaya çalışıyordur.

Kizlar nasilsin yazdim gordu ama cevap vermedi... Yeterince beni onemsemedigi belli oldu bir msj yazmadan bile ayrilip gitmeyi secti... Amacinin sadece cinsellik oldugunu hissediyorum.

Ya chat programindan tanistigin adamdan ne bekliyosn ki nelerle urasiyosunz valla bravo adam ne hakla sana bide berk? Dye soruyo anlamadm svgilimisinz tam olarak?? Okdr soz hakkina sahipmide sana surat trip atiyo brk atiyosa atsn delimine onun lafina goremi oturup kakcaksn birkac kere gorustugn uzak sehirde olan chat programindan bldgn adama salla ya

Kizlar nasilsin yazdim gordu ama cevap vermedi... Yeterince beni onemsemedigi belli oldu bir msj yazmadan bile ayrilip gitmeyi secti... Amacinin sadece cinsellik oldugunu hissediyorum.
Bunu ilk buluşmandan anlamalıydın ama geç değil bir daha yazma gitsin başka adam mı yok yav

Zaten internetde dolaşan erkeklerin geneli cinsellik için yanaşiyor kızlara sizinkide bunlardan birisi çıķmış işte... ama merak ettkm sorun var gidemezsin dese ne yapçaktın değer verdiğin içi gitmiyecekmiydin

Ya chat programindan tanistigin adamdan ne bekliyosn ki nelerle urasiyosunz valla bravo adam ne hakla sana bide berk? Dye soruyo anlamadm svgilimisinz tam olarak?? Okdr soz hakkina sahipmide sana surat trip atiyo brk atiyosa atsn delimine onun lafina goremi oturup kakcaksn birkac kere gorustugn uzak sehirde olan chat programindan bldgn adama salla ya
Evet sevgili gibiydik ilgileniyormus gibi yapiyordu iste ne zmn gitceksin nereye kimle vb seyler soruyordu hep...
Bnde gercekten bnmle ilgilendigini fln dusunuyordum ama amac cinsellik imis..

öyle hissediyorsan bencede öyledir. Erkeklerin bircogu malesef nette tanistiklari kizlarin cinseligi isteyeceklerini düsünüyorlar. Chat sitelerinde de bircok evli, nisanli erkek var malesef. Ergenken bende girerdim. Ne yalan söyleyim iclerinden sadece 2 tanesi cidden saglam karakterliydi hicbir yanlislarini görmedim ama gerisi igrenctiler

Zaten internetde dolaşan erkeklerin geneli cinsellik için yanaşiyor kızlara sizinkide bunlardan birisi çıķmış işte... ama merak ettkm sorun var gidemezsin dese ne yapçaktın değer verdiğin içi gitmiyecekmiydin
Ben sadece danismak istemistim ki bundan once de gittim o yazliga bayramdan once bana ne zmn kimle gitcsksin ne kadar kalicaksin vs sorular sormustu ben de ona istinaden bir danisayim dedim hani gercek sevgili gibi yani... Ama sorun o degilmis geldiginde optu beni ben pek istemedim o yuzden cekti gitti..

öyle hissediyorsan bencede öyledir. Erkeklerin bircogu malesef nette tanistiklari kizlarin cinseligi isteyeceklerini düsünüyorlar. Chat sitelerinde de bircok evli, nisanli erkek var malesef. Ergenken bende girerdim. Ne yalan söyleyim iclerinden sadece 2 tanesi cidden saglam karakterliydi hicbir yanlislarini görmedim ama gerisi igrenctiler
Bana buraya gelirken otelde sen de kal dedi. Ben de bu durumun benim degerlerime aykiri oldugunu soyledim. Ne var baska oda ayarlariz sana dedi :S sapikmis baksana iki dk da nasil yan ciziyor orda anlamaliymisim.

Bana buraya gelirken otelde sen de kal dedi. Ben de bu durumun benim degerlerime aykiri oldugunu soyledim. Ne var baska oda ayarlariz sana dedi :S sapikmis baksana iki dk da nasil yan ciziyor orda anlamaliymisim.

hm tamam simdi belli oldu evet belkide evli, nisanli bir mecera aradi aman salla gitsin

Onay almak istedin ve alamadin diye mi bunlar? Peki niye illa tastiklemesimi gerekir bu adam kocan degil baban degil 3 aydir tanidigin adam.

Back
X