• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Garip Mesajlaşma

Ay adam ne güzel yazmış gülümsetti beni hatta. Senin tribi görünce böyle oldum :KK57:

Canın mı sıkkın sataşasın mı geldi? Çünkü onun dışında mesajlarda hiçbir şey yok.. Yani senin dışında.. :KK51:

şaşırtan kısım o zaten,normalde asla köpürmez hırçınlaşmaz bugun Peki yazmamdan sonra ilk o hırcınlastı. Aslında seviyor biliyorum işyerinde bile arıyor vakti oldugunda, su son zamanlarda daha cok ozen gosteriyor cogu seye annenle tanısmak istiyorum diyip sıkıstırıp durur hep...

Bence sen gönlünü bi al, sonrada bu soruları bırak temelli. İlişkini akışına bırak, herkes güzel söz söyleyerek belirtmez sevgisini, böyle sorularda tüm erkekleri bunaltır. Bırak, anı yaşa tadını çıkar. Birbirinizi boğmayın. Ayrıca kimse vazgeçilmez değildir, bu şekilde devam edersen inan elindekinden olucaksın.

Yazık sevgiliniz adına üzüldüm cidden.

Adam "beni sevmiyor olsan kötü hissederim" demiş hemen trip. Ne diyecekti, hasretinden çöllere düşer dağları delerim mi?

Sevgiliniz söylediği her şeyde kesinlikle haklı. Eğer hep bu kadar sudan sebeplerle trip yapıyorsanız Allah sabır versin.

Ay adam ne güzel yazmış gülümsetti beni hatta. Senin tribi görünce böyle oldum :KK57:

Canın mı sıkkın sataşasın mı geldi? Çünkü onun dışında mesajlarda hiçbir şey yok.. Yani senin dışında.. :KK51:

Saol canım yorumun için sanırım zaman geçtikçe ve yorumlarınızı okudukca ben de yumusuyorum benimkine karsı...başka konular var canımızı sıkan ondan taktım adama sanırım... koydugun smiley gece gece beni de guldurdu:) sataşasım gelmiş biraz:)

Bence sen gönlünü bi al, sonrada bu soruları bırak temelli. İlişkini akışına bırak, herkes güzel söz söyleyerek belirtmez sevgisini, böyle sorularda tüm erkekleri bunaltır. Bırak, anı yaşa tadını çıkar. Birbirinizi boğmayın. Ayrıca kimse vazgeçilmez değildir, bu şekilde devam edersen inan elindekinden olucaksın.

Anı yaşayabilsek zaten bunları yanyana konusabilsek ben onun jest mimik yuz ifadesinden bakısından herseyi anlıyorum,yanyanayken cok iyiyiz baskalarına karsı gayet soguk davranan adam benleyken hep gulumseyip duruyor. Oradan bile anlıyorum bazı seyleri,uzakta olunca da bizde birseyler eksik kalıyor canım... Yarın halledicez artık bir sekilde,fikirleriniz icin sagolun

Yazık sevgiliniz adına üzüldüm cidden.

Adam "beni sevmiyor olsan kötü hissederim" demiş hemen trip. Ne diyecekti, hasretinden çöllere düşer dağları delerim mi?

Sevgiliniz söylediği her şeyde kesinlikle haklı. Eğer hep bu kadar sudan sebeplerle trip yapıyorsanız Allah sabır versin.

Kavga ustunden zaman gectikce inan ben de uzuldum saftirige:) canım bazen kırıyoruz işte, ne bileyim bazen istiyoruz ki evet mecnun olurum senin icin herseyi yaparım desin gonlumuzu etsin... Ki zaten o da diyor ki, senin sevgin olmasa ayrılırım demiyorum ki, buyuk bir eksiklik hissederim yazdım sana diyor. Senden vazgecerim demedim ki diyor,bunca zamandan sonra benim icin oyle kolay vazgecilmezsin diyor...

yaşım 25 evet... Eğlence amaçlı konu değil, fikrinizi öğrenmek istedim . Özel bir kaç durumumuz var,uzaktayız ve özlem var. O yüzden daha ince güzel birşey yazmasını bekledim,durum bundan ibaret. konusmanın devamı uzun cogu kavga uzerine, benden ona suclamalar ondan bana suclamalar tarzında gidiyor... Sevgilim sabırlıdır ama bugun bir anda sinirlendi direk peki yazmamı sogukluk olarak sucladı ona sinirim bozuldu

ablan olarak tavsiyem kendine gel canım, yoksa aşk acısı çekiyorum diye konu açarsın.
mesafe özlem etkiler anlarım ama böyle olmaması lazım daha çok anlayış ve sevginizin katlanması gerek. paylaştıgın diyalog karşındaki adamın efendi, sabırlı ve düzgünce birşeyleri sana anlatmaya çalışan bir adam olarak algılamamı sagladı ve birazda sabrı artık taşıyor gibi.
Kendinde diyorsun ''sabırlı ama bugün bir anda sinirlendi'' bu dolan, sabrı tükenen adam demek.
''peki'' diyerek zaten tripli ve soguk bir cevap vermişsin yanlış anlamamış, adam zaten dolmuş patlamış.
sende bilerek ve isteyerek soguk, tripli olsun diye özenle ''peki'' yazmışsın zaten amacına ulaşmışsın.

tamam kadınız nazlıyız falan ama sırf beni seviyor diye ben bu adamın tüm sınırlarını, sabrını sınarım, buna hakkım var diye düşünemezsin.

burda ki tüm hanımların hemen hemen aynı fikirde oldugu nadir konulardansın,
aramızda 18 yaşından 45 yaşına kadar hanımlar var ve hemen hepsi ''aman allahım neler var'' diyor. bu kadar insan yanılıyor olamaz.

bence bir özür dile, tatlı ol sevimli ol, saygılı ol yoksa kuş uçar ellerin bomboş kalır.

Kavga ustunden zaman gectikce inan ben de uzuldum saftirige:) canım bazen kırıyoruz işte, ne bileyim bazen istiyoruz ki evet mecnun olurum senin icin herseyi yaparım desin gonlumuzu etsin... Ki zaten o da diyor ki, senin sevgin olmasa ayrılırım demiyorum ki, buyuk bir eksiklik hissederim yazdım sana diyor. Senden vazgecerim demedim ki diyor,bunca zamandan sonra benim icin oyle kolay vazgecilmezsin diyor...
Yani ben sevgilinizin yerinde olsam ve benim sevgilim sizin bana attığınız tribi atsa çıkardım konuşmadan o kadar diyeyim. Adam hala size açıklama yapmaya çalışıyor.

İnanın bir süre sonra bu nazlanmalar, tripler, prenseslikler adamın da canına tak ettirir.

Benim dangoza pembe bakmanı sağlayan, kendi sevgilinin sevimli mesajından olay yaratan o gözlükten istiyorum canım :KK70:

canım sanırım ben de anlık ofke sorunu var bazen gozum kararıyor demekki :) Senin adam da kendince koruyor işte ya belli sevdigi ettigi gercek rengi koruyucu adamın :) asıl benim dangoz sevimli değildir peki yazdıgım icin hic durmadı hemen saldırdı beyefendi:) ah ah sıkıntılarımız cok ozellikle mesafeyi bir aşsaydık gerisi cok kolay canım ya... Daha evlenince ben bu adamın başını yicem banane:)

ablan olarak tavsiyem kendine gel canım, yoksa aşk acısı çekiyorum diye konu açarsın.
mesafe özlem etkiler anlarım ama böyle olmaması lazım daha çok anlayış ve sevginizin katlanması gerek. paylaştıgın diyalog karşındaki adamın efendi, sabırlı ve düzgünce birşeyleri sana anlatmaya çalışan bir adam olarak algılamamı sagladı ve birazda sabrı artık taşıyor gibi.
Kendinde diyorsun ''sabırlı ama bugün bir anda sinirlendi'' bu dolan, sabrı tükenen adam demek.
''peki'' diyerek zaten tripli ve soguk bir cevap vermişsin yanlış anlamamış, adam zaten dolmuş patlamış.
sende bilerek ve isteyerek soguk, tripli olsun diye özenle ''peki'' yazmışsın zaten amacına ulaşmışsın.

tamam kadınız nazlıyız falan ama sırf beni seviyor diye ben bu adamın tüm sınırlarını, sabrını sınarım, buna hakkım var diye düşünemezsin.

burda ki tüm hanımların hemen hemen aynı fikirde oldugu nadir konulardansın,
aramızda 18 yaşından 45 yaşına kadar hanımlar var ve hemen hepsi ''aman allahım neler var'' diyor. bu kadar insan yanılıyor olamaz.

bence bir özür dile, tatlı ol sevimli ol, saygılı ol yoksa kuş uçar ellerin bomboş kalır.

Canım yardımcı oldugunuz icin sagolun,dısardan gormek bazen cok daha iyi geliyor bana... Gozlerim mi kararıyor ne oluyor bazen bana anlamıyorum birsey durtuyor sunun bir sevgisini askını goreyim bakayım diyorum... Peki yazmamdaki amac gıcık etmekti evet.... Genelde sınavdan gecerdi bugun sert kayaya çarptı kaldı ama simdi ben de anlıyorum ki adamı uzduk bosuna biraz da... Zaten sonrasında kızması cabalaması dogrusunu anlatmaya calısması da sevdiginden... Bir kaç kisi beni haklı bulsa ona bu konuyu atacaktım,simdi hic atmak istemiyorum :) Özür dilersem havalanır artık bir sekilde hicbirsey olmamıs gibi konusmaya devam edicem :)

Yani ben sevgilinizin yerinde olsam ve benim sevgilim sizin bana attığınız tribi atsa çıkardım konuşmadan o kadar diyeyim. Adam hala size açıklama yapmaya çalışıyor.

İnanın bir süre sonra bu nazlanmalar, tripler, prenseslikler adamın da canına tak ettirir.

Bugun sizin bu tepkileri de gordukten sonra artık daha dikkatli davrancam,sonucta daha sonra eşim olacak bu kisi... Nisanlık evlilik surecleri daha zorlu diyorlar temelleri saglam atıp kavgaları minimuma indirmek istiyorum aslında

relg döneminde misin ?

yok canım ya uzaktayız, ciddi adımlar atmaya calısıyoruz o yuzden hep bir sinir stres var uzerimde... Bugun çalıştıgı işyerine kızlar da geldi aaaa hocam cok oldu gorusmeyeli nasılsınız falan filan dediler tam biz teldeyken,ona da cok sinir oldum sanırım o yuzden bir gerginligim var... Ogrencilerine sinir oluyorum

Ergenlik çagındasındır diye düsünmüstüm ben ama 24 yaşındaymışsın.
Bence böyle küçücük şeyleri büyütüp sorun çıkarma.
Erkekler sevmiyor herşeye trip yapan kızları. Yıpratmayın aşkınızı.

Canım yardımcı oldugunuz icin sagolun,dısardan gormek bazen cok daha iyi geliyor bana... Gozlerim mi kararıyor ne oluyor bazen bana anlamıyorum birsey durtuyor sunun bir sevgisini askını goreyim bakayım diyorum... Peki yazmamdaki amac gıcık etmekti evet.... Genelde sınavdan gecerdi bugun sert kayaya çarptı kaldı ama simdi ben de anlıyorum ki adamı uzduk bosuna biraz da... Zaten sonrasında kızması cabalaması dogrusunu anlatmaya calısması da sevdiginden... Bir kaç kisi beni haklı bulsa ona bu konuyu atacaktım,simdi hic atmak istemiyorum :) Özür dilersem havalanır artık bir sekilde hicbirsey olmamıs gibi konusmaya devam edicem :)
Ben bu soruları yarın eşime sorup sana atayım cevapları asıl , git sevgilini başının üstünde taşı sonra :D valla cevap bile vereceğini sanmıyorum benimkinin bu sorulara:confused:

Kızlar aşağıda size sevgilimle yaptığım mesajlaşmayı yazıcam. Sonra da sorumu ( S: Sevgilim, B: Ben)

B: Benimle nasıl bir evlilik hayal ediyorsun, sence benim vazgeçilmez yönüm ne?
S: Senin vazgeçilmez yönün hem güzel hem içten hem zeki hem de beni seviyor olman :)
B: Hangisi olmasa ayrılırdın?
S: Hepsi bağlı birbirine ama en çok beni sevmiyor olmasan kötü hissederim.Hayal ettiğim evlilikte de her anını beraber gülümseyerek geçiren bir çift görüyorum :)
B: Bunu diyeceğini biliyordum.
S: Yani... Elbette beni sevmene önem vericem.
B: Peki
S: Neden trip atıyorsun?
B: İki güzel laf etmez sonra herşey sana bağlı ayağı yaparsın öyle mi?
S: Herşey sana bağlı ayağı yapmışım demek:) beni sevmeni önemli buluyorum beni sevmen eksik kalsa en çok ona üzülürüm demek büyük bir iltifattır normal birisi mutlu olur. Ben bıktım senin herseyi bu kadar yanlış anlamandan.

Bu dakikadan sonra herşey çok kötü bir hal aldı... Sorum şu ben bu mesajlaşmadan eğer ben onu sevmezsem, onun beni sevmeyeceğini anladım. Ve olay ayrılığa kadar geldi çünkü mesajından benim sevgim olmadan beni sevmeyeceğini anlıyorum.Saat 10 bucuktan beri bunun kavgasını yapıyoruz, size sevgiliniz böyle birşey yazsa nasıl anlarsınız kızlar? O illa diyor ki başka kimse senin gibi anlamaz bu mesajı....
Bence gayet guzel bisey söylemiş durduk yere kavga cikarmissiniz:işsiz:

sınama boşver, hayatı ilişkiyi falan akışına bırakmak lazım.
at konuyu okusun hoşluk olur sevimlilik olur ''bak herkes senin tarafında'' dersin gönlünü alırsın.
ay hala özür dilersem havanır diyorsun yaa :D :D vallahi canım erkek arkadaşına sabır diliyorum :D

özür dilemek erdemdir, konuyu kapatmanada yardımcı olacaktır kapatılmayan konular daha sonra ''bak burda bana böyle yaptın özür bile dilememiştin'' şeklinde önüne gelir demedi deme ;)

yok canım ya uzaktayız, ciddi adımlar atmaya calısıyoruz o yuzden hep bir sinir stres var uzerimde... Bugun çalıştıgı işyerine kızlar da geldi aaaa hocam cok oldu gorusmeyeli nasılsınız falan filan dediler tam biz teldeyken,ona da cok sinir oldum sanırım o yuzden bir gerginligim var... Ogrencilerine sinir oluyorum

Sen hiç kimseye selam sabah vermiyor musun ? Senden uzakta olan bir adama trip atmak ne kadar doğru ki . Zaten gözden ıraksın kalp olarak yakın olacağın yerde trip yapıyorsun cı cık cık çok yanlış :KK20:

Back
X