• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Garip Mesajlaşma

Sevgiliniz haksız olduğunda onun özür dilemesini bekliyor musunuz?

ona dilettirirm genelde zorla, inatlasır dilemez genelde... Gerci ben de hatalı oldugumda pek dilemiyorum, sorunlar tekrar ortaya cıkmasın diye hicbirsey olmamıs gibi konusmaya baslıyorum bazen o da beni bozmaz,normal konusur sorun kalmamıs peki bakalım der en fazla...

Ben bu soruları yarın eşime sorup sana atayım cevapları asıl , git sevgilini başının üstünde taşı sonra :KK70: valla cevap bile vereceğini sanmıyorum benimkinin bu sorulara:confused:

:) sor canım dicem de konuyu tekrar okuyunca oyle cok da sıkıntı edecek birsey yok,erkektir gene sevdigini yazmıs aslında sonra da gonlumu almaya calısmıs... bizimlesın diyesim geldi simdi tekrardan yazdıklarını okuyunca, eşiniz de size guzel cevaplar verir demeyin oyle :) Yakındayken zaten size gosteriyordur sevgisini canım

Okurken güldüm . bizim türk kızları harbiden ota b..ka trip atiyomus ya!:rolleyes:diyorlardı da,bukadarini hayal edemiyordum. çocuk seviyorum senin tarafından sevilmek en hoşuma giden şey diyor;sen ayrılalım diyorsun:KK70:süpermiş . size iyi dayanıyor bence . elinizden kaçırmayın . Sonra tribinizi çekecek birinide bulamazsınız valla. :KK59:bu arada konu başlığı bir garip msjlasma ya,garip olan sensin yemin ederim
Süper yorum:KK48::KK48:

sınama boşver, hayatı ilişkiyi falan akışına bırakmak lazım.
at konuyu okusun hoşluk olur sevimlilik olur ''bak herkes senin tarafında'' dersin gönlünü alırsın.
ay hala özür dilersem havanır diyorsun yaa :KK70: :KK70: vallahi canım erkek arkadaşına sabır diliyorum :KK70:

özür dilemek erdemdir, konuyu kapatmanada yardımcı olacaktır kapatılmayan konular daha sonra ''bak burda bana böyle yaptın özür bile dilememiştin'' şeklinde önüne gelir demedi deme :KK66:

biraz da işin şakası canım olayın şokunu üstümden atmaya calısıyorum,cunku ciddi ciddi ayrılalım vs yazdı kendisi kendimi ona hazırlıyorum stres atıyorum biraz da... belki de bu sayfaları cidden ona gosteririm gülsün birazcık dediginiz gibi:) akışına bırakamıyoruz ki canım yanyanayken pamuk gibiyiz nıormade...

:) sor canım dicem de konuyu tekrar okuyunca oyle cok da sıkıntı edecek birsey yok,erkektir gene sevdigini yazmıs aslında sonra da gonlumu almaya calısmıs... bizimlesın diyesim geldi simdi tekrardan yazdıklarını okuyunca, eşiniz de size guzel cevaplar verir demeyin oyle :) Yakındayken zaten size gosteriyordur sevgisini canım
Özür dileyip baristiniz mi?

biraz da işin şakası canım olayın şokunu üstümden atmaya calısıyorum,cunku ciddi ciddi ayrılalım vs yazdı kendisi kendimi ona hazırlıyorum stres atıyorum biraz da... belki de bu sayfaları cidden ona gosteririm gülsün birazcık dediginiz gibi:) akışına bırakamıyoruz ki canım yanyanayken pamuk gibiyiz nıormade...

vallahi adam gidiyor bak,
aa bak onun içinde yararlı olabilir tam olarak sizin derdinizin ne olduğunu anlar, aralarda seviyorum falanda dediniz bunlarda artı puan :D hoşluk olur :KK200:

Öyle çok sıkıntı edecek şeyler söylememiş mi diyorsun hala?

Aaa aklıma şey geldi offf nickleri unutuyorum , nişanlı bir kız vardı. nişanlısı trafik ışıklarında dans eden kadın videosu izledi diye küsmüştü, arkadaşları ile watsap grubundan çıkarmıştı, ayyy neydi o arkadaşın nicki hatırlayan var mı? Bayadır yok buralarda sanki. senin konuyu okuyunca direk onu merak ettim:KK64:

Aaa aklıma şey geldi offf nickleri unutuyorum , nişanlı bir kız vardı. nişanlısı trafik ışıklarında dans eden kadın videosu izledi diye küsmüştü, arkadaşları ile watsap grubundan çıkarmıştı, ayyy neydi o arkadaşın nicki hatırlayan var mı? Bayadır yok buralarda sanki. senin konuyu okuyunca direk onu merak ettim:KK64:
Homeostas degil miydi?

vallahi adam gidiyor bak,
aa bak onun içinde yararlı olabilir tam olarak sizin derdinizin ne olduğunu anlar, aralarda seviyorum falanda dediniz bunlarda artı puan :KK70: hoşluk olur :KK200:

hosluk olur da bu kadar onu tutan yorumu gorurse cool cool tavırlarla ben sana demiştim diyecektir... Bak gordun mu kimse senin gibi anlamıyor, cidden seni tebrik ederim boyle anladıgın icin vs. diyecektir :) neyse desin bakalım bir kerelikte napalım... yorumlarınız icin sagolun canım

tam nickini atarsan bakarım canım,zaten bu kk kadınları beni pek sevemedi sanırım eski konumda da hep sevgilimi haklı buldular beni haklı bulan az kişi vardı... bahsettiginiz uye sevgilisinden mi ayrıldı sonrasında?

hosluk olur da bu kadar onu tutan yorumu gorurse cool cool tavırlarla ben sana demiştim diyecektir... Bak gordun mu kimse senin gibi anlamıyor, cidden seni tebrik ederim boyle anladıgın icin vs. diyecektir :) neyse desin bakalım bir kerelikte napalım... yorumlarınız icin sagolun canım

:D rica ederim, aşkınızın bol tribinizin az olduğu günler dilerim ;)

Tabiki haklısın nasıl senin sevgine önem verir. Sen sevmesen sevmeyecek demek. Sırf onu pohpohlamanı seviyor yani. Egoist, bencil, havalı adam. Hıhhh.

Yalnız kalma diye şeettim. Yorumları okursa bi manyak sensin diyip çekip gitmesin. Ahahah yaa alemsiniz. :halay:

Senin beni sevmen kadar önemli bir şey yok dio adam daha ne desin iştee... Anket yapar gibi soru sormuşsun, sen beni sevmesende olur dese bencil denir bu sefer

Back
X