• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Garip Mesajlaşma

Eğer sevgi disindakileri saysaydi işte o zaman sorun olurdu.
Bence soylenilmesi gerekeni söylemiş.
Eğer sevmezseniz tabi sizi sevmekten vazgeçecek.
Sevilmediginde insan , neden sevmeye devam etsin ki ?

Bazen sevgilimde aynı şeyleri soruyor iyi seviyorum işte daha ne saçma sapan şeyler sorup tartışma çıkarıyorsun kendi kendine kafada kurup trip yapıyor sonra yanlış anlıyor kendine kızıp pişman oluyor ben de izliyorum bence sizde de öyle bir durum olmuş, sevgiliniz kızmak ta haklı

ben seni anladim.

o seni sevmese dahi sen onu severdin.
sen de bu hareketi ondan bekledin; olmadi, bunun tribidir o.

normal insan davranisi cogunluga gore karsilikli olmaliymis, degilse takintiymis.
valla ben isin tibbi boyutuna bakamam, dalgaya alanlari gordum, yorumlara goz gezdirdim. kimin ne konular actigini da biliyorum. hele bir uye oyle komik geldi ki... bazi insanlarin alay etmesini anlayabiliyorum. biraz hastalikli sevme hissi garip. yasamayan bilemiyor

birini kendinden cok sevince hissedecegin sey bu oluyor. ne yazik ki karsilikli degil.
salin gitsin, siz de normal(!) insanlar kadar sevin sadece.

Sevgilin sana seni sevmiyorum cik hayatimdan dese siz pesinden kosardiniz sanirim.

Niye bu kadar zorlama anlamlar cikarirsiniz ki? Erkekler o kadar teferruatli dusunup konusmazlar.

B denilen şahsiyetin çiseden nem kapıp durduk yerde tartışma çıkararak S denilen şahsiyeti bıktırdığını anladım.

Kızlar aşağıda size sevgilimle yaptığım mesajlaşmayı yazıcam. Sonra da sorumu ( S: Sevgilim, B: Ben)

B: Benimle nasıl bir evlilik hayal ediyorsun, sence benim vazgeçilmez yönüm ne?
S: Senin vazgeçilmez yönün hem güzel hem içten hem zeki hem de beni seviyor olman :)
B: Hangisi olmasa ayrılırdın?
S: Hepsi bağlı birbirine ama en çok beni sevmiyor olmasan kötü hissederim.Hayal ettiğim evlilikte de her anını beraber gülümseyerek geçiren bir çift görüyorum :)
B: Bunu diyeceğini biliyordum.
S: Yani... Elbette beni sevmene önem vericem.
B: Peki
S: Neden trip atıyorsun?
B: İki güzel laf etmez sonra herşey sana bağlı ayağı yaparsın öyle mi?
S: Herşey sana bağlı ayağı yapmışım demek:) beni sevmeni önemli buluyorum beni sevmen eksik kalsa en çok ona üzülürüm demek büyük bir iltifattır normal birisi mutlu olur. Ben bıktım senin herseyi bu kadar yanlış anlamandan.

Bu dakikadan sonra herşey çok kötü bir hal aldı... Sorum şu ben bu mesajlaşmadan eğer ben onu sevmezsem, onun beni sevmeyeceğini anladım. Ve olay ayrılığa kadar geldi çünkü mesajından benim sevgim olmadan beni sevmeyeceğini anlıyorum.Saat 10 bucuktan beri bunun kavgasını yapıyoruz, size sevgiliniz böyle birşey yazsa nasıl anlarsınız kızlar? O illa diyor ki başka kimse senin gibi anlamaz bu mesajı....
Bence de normal biri mutlu olur bu msja adam kötü bsey dememis ki evlilikte sevgi olmayinca tabi ki sorun olur guzel bi dille anlatmis sana sen olayi bska yerlere cekmissin biranonce duzeltmeye bak durumu tabi yanlis anlamalrini bırakarak..

Ya acayip simarikca bir bakis aciniz var .sen sevmesen de ben seni severim hayraninim senin falan duymak istediniz heralde ama acayip simarikca ve cocukca.bir de bakis acilariniz hep yanlis.erkekler bizim kadar ince degil diyosunuz.bu konunun incelikle hic ilgisi yok.gayette ince cevaplar vermis ayrica.bir de engellemissiniz ya:oha:hayir cocuk napti ki yani.konusmanin devaminda hakaret edilmis karsilikli ama bu sacma sapan tribe ve bakis aciniza dayanamamistir napsin.

Neden sorulur ki böyle sorular :işsiz:
Ayrıca Çirkin olsaydın ayrılırdım deseydi daha mı mutlu olacaktınız ? :bicak:

Back
X