- 23 Ağustos 2012
- 51.461
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.584
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam size sen beni sevmezsen ben de seni sevmem dememis, siz hangisi olmasa ayrilirdin demissiniz o da cevaplamis. Kim kendisini sevmeyen biriyle iliski/evlilik yasamak ister?? Ayrilirdim bile dememis hatta kotu hissederdim demis. Bundan daha normal bir sey olabilir mi?? Aynisini size soralim, sevgilinizin 5 tane hosunuza giden ozelligi olsun bunlardan birinden mi vazgecmeyi tercih ederdiniz sizi sevmesinden mi... Birlikte mutlu oldugunuz insanlarla boyle yoktan sorunlar var edip keyfinizi kacirmayin derim:)Kızlar aşağıda size sevgilimle yaptığım mesajlaşmayı yazıcam. Sonra da sorumu ( S: Sevgilim, B: Ben)
B: Benimle nasıl bir evlilik hayal ediyorsun, sence benim vazgeçilmez yönüm ne?
S: Senin vazgeçilmez yönün hem güzel hem içten hem zeki hem de beni seviyor olman :)
B: Hangisi olmasa ayrılırdın?
S: Hepsi bağlı birbirine ama en çok beni sevmiyor olmasan kötü hissederim.Hayal ettiğim evlilikte de her anını beraber gülümseyerek geçiren bir çift görüyorum :)
B: Bunu diyeceğini biliyordum.
S: Yani... Elbette beni sevmene önem vericem.
B: Peki
S: Neden trip atıyorsun?
B: İki güzel laf etmez sonra herşey sana bağlı ayağı yaparsın öyle mi?
S: Herşey sana bağlı ayağı yapmışım demek:) beni sevmeni önemli buluyorum beni sevmen eksik kalsa en çok ona üzülürüm demek büyük bir iltifattır normal birisi mutlu olur. Ben bıktım senin herseyi bu kadar yanlış anlamandan.
Bu dakikadan sonra herşey çok kötü bir hal aldı... Sorum şu ben bu mesajlaşmadan eğer ben onu sevmezsem, onun beni sevmeyeceğini anladım. Ve olay ayrılığa kadar geldi çünkü mesajından benim sevgim olmadan beni sevmeyeceğini anlıyorum.Saat 10 bucuktan beri bunun kavgasını yapıyoruz, size sevgiliniz böyle birşey yazsa nasıl anlarsınız kızlar? O illa diyor ki başka kimse senin gibi anlamaz bu mesajı....
saolun cevaplarınız vaktinizi ayırdığınız için,konu geyik değil. Aklımı kurcaladı herşeyi karşılık bekleyerek mi yapıyor bu adam diye düşünmeden edemedim. Ben çok kararlıydım kendi fikrimde,bir de size danışmak istedim. Normalde ben peki yazınca falan gönlümü alır,bu sefer çok üstüme geldi çok kızmıştı. Nasıl böyle anlarsın bu yazdığımı böyle diyip durdu, erkekler bazen bizim kadar ince düşünemiyor doğru.
Canım biraz sıkılıyor evet,tam dönüm noktamız bu sene...Hangi şehirde olacağımız,ailelerin tanışması ikimiz de biraz gerginiz. O da sinirli davrandı benim bu tepkime karşı, şu olaya kimse böyle soğuk davranmaz kimse senin gibi anlamaz manyaksın sen diyip durdu... Sen hatalısın yazıp duruyor,bense hep sonsuz yanımda olacak birini arıyorum.
canım kaç yıldır odundu, son zamanlarda gerek doğumgunu suprizi gerek evlilik teklifi aslında onları hep gayet şekilli guzel yaptı sevgili odunum :) ya sanırım bazen biz kadınlar biraz daha incelik guzellik karsılıksız sevilme bekliyoruz, okudukca mesajları cevabı icime sinmedi. O kadar inatla uzerime geldi ki bu Peki yazmamdan sonra,sizin fikirlerinizi merak ettim. Mesajların buradan sonraki kısmı iyi değil, ben hakaret ediyorum o da bana ediyor bundan sonra.... Genel karakteri aşkını sevgisini mesajda yazar açık açık belli eder, bugun bu yuzden yazdıgı yavan geldi belki de....
yaşım 25 evet... Eğlence amaçlı konu değil, fikrinizi öğrenmek istedim . Özel bir kaç durumumuz var,uzaktayız ve özlem var. O yüzden daha ince güzel birşey yazmasını bekledim,durum bundan ibaret. konusmanın devamı uzun cogu kavga uzerine, benden ona suclamalar ondan bana suclamalar tarzında gidiyor... Sevgilim sabırlıdır ama bugun bir anda sinirlendi direk peki yazmamı sogukluk olarak sucladı ona sinirim bozuldu
şaşırtan kısım o zaten,normalde asla köpürmez hırçınlaşmaz bugun Peki yazmamdan sonra ilk o hırcınlastı. Aslında seviyor biliyorum işyerinde bile arıyor vakti oldugunda, su son zamanlarda daha cok ozen gosteriyor cogu seye annenle tanısmak istiyorum diyip sıkıstırıp durur hep...
adam kendince güzel bisiler yazmaya çalışmış.sizde ammaaaa yanlış yerlere cekmissiniz cidden.Kızlar aşağıda size sevgilimle yaptığım mesajlaşmayı yazıcam. Sonra da sorumu ( S: Sevgilim, B: Ben)
B: Benimle nasıl bir evlilik hayal ediyorsun, sence benim vazgeçilmez yönüm ne?
S: Senin vazgeçilmez yönün hem güzel hem içten hem zeki hem de beni seviyor olman :)
B: Hangisi olmasa ayrılırdın?
S: Hepsi bağlı birbirine ama en çok beni sevmiyor olmasan kötü hissederim.Hayal ettiğim evlilikte de her anını beraber gülümseyerek geçiren bir çift görüyorum :)
B: Bunu diyeceğini biliyordum.
S: Yani... Elbette beni sevmene önem vericem.
B: Peki
S: Neden trip atıyorsun?
B: İki güzel laf etmez sonra herşey sana bağlı ayağı yaparsın öyle mi?
S: Herşey sana bağlı ayağı yapmışım demek:) beni sevmeni önemli buluyorum beni sevmen eksik kalsa en çok ona üzülürüm demek büyük bir iltifattır normal birisi mutlu olur. Ben bıktım senin herseyi bu kadar yanlış anlamandan.
Bu dakikadan sonra herşey çok kötü bir hal aldı... Sorum şu ben bu mesajlaşmadan eğer ben onu sevmezsem, onun beni sevmeyeceğini anladım. Ve olay ayrılığa kadar geldi çünkü mesajından benim sevgim olmadan beni sevmeyeceğini anlıyorum.Saat 10 bucuktan beri bunun kavgasını yapıyoruz, size sevgiliniz böyle birşey yazsa nasıl anlarsınız kızlar? O illa diyor ki başka kimse senin gibi anlamaz bu mesajı....
:) Bi alkış istiyorum. sonu bişeyi aklıma getirdi de :)yuhanna. pardon da sen onu sevmesen o seni elbette sevmeyecek. bu suan ki sevgisinin dogru olmadigini gostermez. hayatimda bu kadar sacma trip sebebi gormedim. alkış.
Yok cherry konu sahibi degil uc kisiden biri. homeostas.Niye yaf bu üyeye gelinceye kadar ne kezbanlar gördü buz gözler![]()
Yok cherry konu sahibi degil uc kisiden biri. homeostas.