• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Garip Mesajlaşma

Yaa harbiden bi garipsiniz adam ne güzel şeyler söylemiş takıldığınız şeye bak. O seni sevmese sen onu ne kadar sevebilirsin.evlat sevgisi dışında bütün sevgiler karşılıklıdır canım. Seni sevmeyeni bi yere kadar seversin. Valla yazık çocuğa üzüldüm yani.

baska kimse senin gibi anlamaz mesaji yonunde cok hakli bencede adam beni sevmen cok onemli degilmis bundan kotu anlam cikarmissiniz

Kızlar aşağıda size sevgilimle yaptığım mesajlaşmayı yazıcam. Sonra da sorumu ( S: Sevgilim, B: Ben)

B: Benimle nasıl bir evlilik hayal ediyorsun, sence benim vazgeçilmez yönüm ne?
S: Senin vazgeçilmez yönün hem güzel hem içten hem zeki hem de beni seviyor olman :)
B: Hangisi olmasa ayrılırdın?
S: Hepsi bağlı birbirine ama en çok beni sevmiyor olmasan kötü hissederim.Hayal ettiğim evlilikte de her anını beraber gülümseyerek geçiren bir çift görüyorum :)
B: Bunu diyeceğini biliyordum.
S: Yani... Elbette beni sevmene önem vericem.
B: Peki
S: Neden trip atıyorsun?
B: İki güzel laf etmez sonra herşey sana bağlı ayağı yaparsın öyle mi?
S: Herşey sana bağlı ayağı yapmışım demek:) beni sevmeni önemli buluyorum beni sevmen eksik kalsa en çok ona üzülürüm demek büyük bir iltifattır normal birisi mutlu olur. Ben bıktım senin herseyi bu kadar yanlış anlamandan.

Bu dakikadan sonra herşey çok kötü bir hal aldı... Sorum şu ben bu mesajlaşmadan eğer ben onu sevmezsem, onun beni sevmeyeceğini anladım. Ve olay ayrılığa kadar geldi çünkü mesajından benim sevgim olmadan beni sevmeyeceğini anlıyorum.Saat 10 bucuktan beri bunun kavgasını yapıyoruz, size sevgiliniz böyle birşey yazsa nasıl anlarsınız kızlar? O illa diyor ki başka kimse senin gibi anlamaz bu mesajı....
Tepkiniz gercekten komik geldi. kim ister ki karsiliksiz sevgiyi. gayet olgun cevaplar vermis sevgiliniz. ben de neden trip yaptiginizi anlayamadim. bugune kadar bi cok kisiyle gorustum cogu da boyle soylerdi. siz sevmezseniz kendisini tabiki degersiz hisseder ve bitirir.

Ya kim sevilmeden sever ne kadar surer bu hayal dünyası?
Erkeklere atıp tutuyoruz da bu saçma soruları sorduğunuzda göre aslında sevmeyen taraf sizsiniz.

Kızlar aşağıda size sevgilimle yaptığım mesajlaşmayı yazıcam. Sonra da sorumu ( S: Sevgilim, B: Ben)

S: Senin vazgeçilmez yönün hem güzel hem içten hem zeki hem de beni seviyor olman :)
S: Hepsi bağlı birbirine ama en çok beni sevmiyor olmasan kötü hissederim.Hayal ettiğim evlilikte de her anını beraber gülümseyerek geçiren bir çift görüyorum :)
S: Herşey sana bağlı ayağı yapmışım demek:) beni sevmeni önemli buluyorum beni sevmen eksik kalsa en çok ona üzülürüm demek büyük bir iltifattır normal birisi mutlu olur. Ben bıktım senin herseyi bu kadar yanlış anlamandan.

Bu dakikadan sonra herşey çok kötü bir hal aldı... Sorum şu ben bu mesajlaşmadan eğer ben onu sevmezsem, onun beni sevmeyeceğini anladım. Ve olay ayrılığa kadar geldi çünkü mesajından benim sevgim olmadan beni sevmeyeceğini anlıyorum.Saat 10 bucuktan beri bunun kavgasını yapıyoruz, size sevgiliniz böyle birşey yazsa nasıl anlarsınız kızlar? O illa diyor ki başka kimse senin gibi anlamaz bu mesajı....
ne sacma msj bunlar adam sevio kalıo senle daha ne kurcalıon kı.bide pekı lafı erkeklerin en sınır oldugu laftır kullanma

Resmen iş görüşmesi gibi. Oldu olacak bundan 10 yıl sonra kendinizi hangi mevkide görüyorsunuz deseydiniz. Ki onu bile demiş sayılırsınız. Nerden geliyor bu dahiyane fikirler anlamak mümkün değil :confused:

Bence sen fazla takıntılısın. Bu msjda ben bir şey göremedim. Ayrılmaya yer arıyorsun gibi olmuş.

Pardonda yekten kavga cikarmamiş misin ? Hayir şunu anlamadim ,ben onu sevmesem o beni sevmicekmiş ne demekmiş.Ki zaten ben onu sevmezsem o beni sevmez ben sevmesemde sevsin gibi bi düşünce olamaz . Büyütmüşsün.

canım ya problem sen de kusura bakma
ben de karsımdaki ne kadar mukemmel ozelliklere sahip olursa olsun en onemlisi olmazsa olmazı beni sevmesidir
neyine trip yaptın ki sen bunun

Allahım kimseyi sevgiliyle sınama... Amin...

ne kadar didiklemissiniz olayı, hatalısınız net ...

one yaa adamı işe alacakmışssın gibi sorular sormuşssun bunun başka yolları vardı yani ölçmeye çalışmışsın sen adamı.

Back
X