Bir garip mülakat

evrakları getirin diye aradıklarında maaş şu yol yemek şu vs diye belirtmeleri lazımdı bence. sonra da kararı size bırakmaları gerekir. böyle gel başla ile olmaz. ama işe ihtiyaç varsa tecrübesiz iseniz yine de çalışın. en düşük maaş 1600

7-8 ay tecrübem var ama bildiğim şeylerde devrede kulak. Yetiştirilmek üzere alacakları için seviniyorum bu tarz bı yer bulabilir miyim bilmiyorum ama içime de kurt dustu hiç maaşı vs demediler direkt 2. görüşmede evrak hazirlamami istediler

Hazırla git bir kaybın olmaz , gülümseyerek sorarsın işe başlıyorum ama ücret gibi şartlar hakkında bana hiç bilgi verilmedi diye :)

7-8 ay tecrübem var ama bildiğim şeylerde devrede kulak. Yetiştirilmek üzere alacakları için seviniyorum bu tarz bı yer bulabilir miyim bilmiyorum ama içime de kurt dustu hiç maaşı vs demediler direkt 2. görüşmede evrak hazirlamami istediler

arasana ik yı.
benden evrak hazırlamamı istediniz ama maaş vs hiç konuşulmadı bilgi alabilirmiyim de.

Evime yürüyerek 15 dk. Büyük bir firma. 08.30-18.30 çalışma saatleri cumartesi 13.00'a kadar. Yani tecrubem var ama yeterli değil. Ama mülakatta konuşulmadi pazartesi sigorta evraklariyla gelmem söylendi. Maaşın o zaman söylenmesi de saçma değil mi

e arayın sorun ik yı.

Ilk defa boyle birsey duyuyorum
Defalarca is gorusmesine girdim , ilk gorusmede maas beklentimi hep sordular
Ikinci gorusmede teklifte bulundular , benq kabul ettiysem maasi ise baslama evraklarini soylediler
Maas teklifi olmadan nasil is gorusmesi olur yahu

Büyük konuşmak istemem ama maaş da önemli. Adım atsan para. İşe gitmek için bile toplu taşımaya para veriyorsun, işte giymek için kıyafet alıyorsun para bu kadar şey parayken ücretsiz çalışmak anca sömürü meraklısı iş yerlerinin ekmeğine yağ calmak olur :)

öyle oluyor evet ama siz yine de büyük konuşmayın.
eşim ilk işinde asgari den daha düşük ücret alıyordu, o işte edindiği tecrübelerle şehrindeki en iyi şirketlerden birinde iş buldu.
O işte edindiği tecrübelerle de yurtdışına taşındık.

kariyere tepeden başlayanlar şanslı azınlık oluyor genelde, böyle basamak basamak çıkılıyor.
eğer ki 7-8 aydır işsizseniz bence deneyim iyidir deyip gözünüzü karartın.

öyle oluyor evet ama siz yine de büyük konuşmayın.
eşim ilk işinde asgari den daha düşük ücret alıyordu, o işte edindiği tecrübelerle şehrindeki en iyi şirketlerden birinde iş buldu.
O işte edindiği tecrübelerle de yurtdışına taşındık.

kariyere tepeden başlayanlar şanslı azınlık oluyor genelde, böyle basamak basamak çıkılıyor.
eğer ki 7-8 aydır işsizseniz bence deneyim iyidir deyip gözünüzü karartın.

1 aydır issizim iş arayışında değildim. Haklısınız ama önceki isimde de aynı hatayı yaptım çok kullandirttim kendini. Şimdi aynısı olsun istemiyorum. :) Şimdi sordum önceki maaşımdan fazla alacakmisim, yol, yemek karşılanıyormus. :)

Ilk defa boyle birsey duyuyorum
Defalarca is gorusmesine girdim , ilk gorusmede maas beklentimi hep sordular
Ikinci gorusmede teklifte bulundular , benq kabul ettiysem maasi ise baslama evraklarini soylediler
Maas teklifi olmadan nasil is gorusmesi olur yahu

Ben de garipsedim sordum az önce önceki maaşımdan daha fazlaymis yemek, yol karşılanıyormus :)

1 aydır issizim iş arayışında değildim. Haklısınız ama önceki isimde de aynı hatayı yaptım çok kullandirttim kendini. Şimdi aynısı olsun istemiyorum. :) Şimdi sordum önceki maaşımdan fazla alacakmisim, yol, yemek karşılanıyormus. :)

süper kabul edeceksiniz yani.
hayırlı olsun şimdiden.

Benim de aklıma bu geldi. Mesela ya kaç ay önceki ilan benden önce mülakata gelenlerin istekleri vs çok muydu ya da kötüler miydi niye ben diye düşünüyorum. Mülakat kötü geçmedi aksine tatmin ettim ma dediğim gibi çok telaş yaptım gereksiz yere.

Anladım, ama bu sürede özellikle çok nitelikli birilerini aramıyorlarsa eleman tutamıyor olabilirler.

1 Mayıs'ta hatta 1 ocakta dahi çalıştığım için önceden yadirgamadim :)
Ozaman kurumsal bir firma degil burasi. Sgk ni ya yatirmazlar ya da deneme suresi ayagina gec yatirirlar ya da asgariden fazla alsan dahi asgari ucretten yatirirlar.
Yazik cok uzuluyorum.

Pat diye ne kadar alacağım doyeceksın tabıı. Amme hızmetı mı vereceksın? Kendı degerını kucultmus olursun bır an once konus

Ozaman kurumsal bir firma degil burasi. Sgk ni ya yatirmazlar ya da deneme suresi ayagina gec yatirirlar ya da asgariden fazla alsan dahi asgari ucretten yatirirlar.
Yazik cok uzuluyorum.

Salı günü için sigorta girisi yapılacakmış. Savunmak amaçlı demiyorum çok leş yerler de var biliyorum ama her kurumsal olmayan yer "yazık çok üzülüyorum" demelik değildir yine de

Salı günü için sigorta girisi yapılacakmış. Savunmak amaçlı demiyorum çok leş yerler de var biliyorum ama her kurumsal olmayan yer "yazık çok üzülüyorum" demelik değildir yine de
Kızlar ülkemizde kaç tane kurumsal firma var Allah aşkına , çok ama çok büyük kurumsal firmalarda da çalıştım ama üzgünüm ama onlar bile gerçek anlamda kurumsal değildi.... Sözde kurulsal firmalardı... Bu ülkede ki çalışılabilecek en iyi kurumların orta ölçekli işletmeler olduğunu düşünüyorum kendi adıma. Kurumsal ya da değil ne fark eder , maaşını zamanında alıp , saygısızlık görmezsin umarım , inşallah ilaç gibi gelir bu iş sana , hayırlı olsun.

Kızlar ülkemizde kaç tane kurumsal firma var Allah aşkına , çok ama çok büyük kurumsal firmalarda da çalıştım ama üzgünüm ama onlar bile gerçek anlamda kurumsal değildi.... Sözde kurulsal firmalardı... Bu ülkede ki çalışılabilecek en iyi kurumların orta ölçekli işletmeler olduğunu düşünüyorum kendi adıma. Kurumsal ya da değil ne fark eder , maaşını zamanında alıp , saygısızlık görmezsin umarım , inşallah ilaç gibi gelir bu iş sana , hayırlı olsun.

Ben de ondan bahsediyorum kurumsal değil diye acınacak halde olmuyorum. Yazık çok üzülüyorum ne demek ya :D

Umarım sürekli önceki isimle karsilastiriyorum orda illallah etmiştim çıkarken burda da aynı şeyler olmaz umarım çok teşekkür ederim :)))

Sen hakkini savun da birak yazik cok uzuluyorum diyerek ben hata yapmis olayim...

Sen hakkini savun da birak yazik cok uzuluyorum diyerek ben hata yapmis olayim...

Hakkımı savunmayacak bir şey yapmadım. Sadece görüşmelerde söylenmedi sonrasında arayıp öğrendim. Yaptığınıza hata demedim, sadece tavrınız çok itici.

Back
X