Bir garip telefon görüşmesi

Çok mide bulandırıcı.Düşünsenize kızlar. ne tür bir cinsel birliktelik yaşadığınızı bilen üçüncü bir kişi. Üstelik de sapık!!!Özel bilgi paylaşmayalım aman ha!
Geçmiş olsun arkadaşım.

Yok daha neler böyle anket mi olur bacımmmmm sende bütün soruları cvplayıp son soruda mı patladın Şaka bi yana da biraz uyanık olmak lazım ortalık manyak kaynıyor polisi ara bencede yada numaranı bilen biri sana uyuzluk olsun diye mi yaptırdı acaba ne diyecek ne tepki verecek diye

Valla biz hastaları 15-49 kadın izlem için arıyoruz bazen ama sadece doğum düşük sayıları ve korunma yöntemlerini soruyoruz. Bunu bilen biri olmalı...

Ben bu konularda okadar temkinliyimki turk telekom, dijiturk, tivibu numaralrını ezberledim bunlar dışında gelen ve bilinmeyen numaraları açmıyorum bile, kaldıkı açsamda ilk soruda size ne diyip kapatırdım..

Burda bazi arkadaslar yorumlari okumadan konunun tamamini takip etmeden kafasina gore yorumlar yapiyor. Elbette tuk yorumlari okumak zorunda degilsiniz ama en azindan icerige tam hakim olmadan sadece diksiyonu duzgun diye tum sorulari mi cevapladin gibi ithamlarda bulunmayin. Elbette sadece bu yuzden degil. Bunun nedenlerinide zaten konudaki diger yorumlarda bulabilirsiniz.
Bazen yorumlari okurken cok sasiriyorum yani HİRSİZİN HİC Mİ SUCU YOK.

Ahahahhaha ayy töbe töbe kusura bakma ya gülesim geldi ama bide akıllılar olaya obezite kilo va gibi masum sorularda başlayıp zorlaştırıyolar düşünsene ilk soru ilk cinsel deneyim ya da adet ne zaman oldunuz olsaydı direk o zaman kapardın. Belkide bi ankettir dicem ama bu tarz anketler bizim ülkemizde yapılmasın bence bi ton sapık, ruh hastası var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…