Bir garip telefon görüşmesi

%100 sapık..
Önce bunu normal bi görüşme olduğuna sizi inandırmış.. Ardından gerçek niyetini belli etmiş..
Obezite ile oral, ana seks, mastürbasyon falan ne alaka !!!

Basbaya trol canım ya inşallah cevap vermemişsindir bu saçmalıklara.. hangi aile sağlığı merkezinden arıyorlarmış, senin doktorun mu doktorun adı sorsaydın keşke baştan. Neyse ki zarar gelmemiş sana. Aile sağlığı merkezi sorar mı hiç bunları , masturbasyon falan Yok artık yani

Obezite =cinsellik
Sapık bakıyor ki kilon boyun kaç,ona göre hayallere kapılacak.

Direk tamiri...aman yarappiii

Bu tip anketler var ama internet üzerinden oluyor ben hiç telefonda duymadım birileri yine bir şeyleri kötüye kullanıyor belli ki

Esime durumdan bahsettim ama o kadar detay vermeden tabiki yoksa once beni bir paralardi sonrada neler olurdu dusunmek bile istemiyorum numarayi engelle bir daha boyle birsey olursada telefonu direk kapat yafa bana yolla dedi.
Adam resmen ayak ustu jinekolojik muayene yapti

Yeni nesil sapigi buna denir. Ay cok güldüm. Hele o mastürbasyon ve sürtürmede koptum..... Korkmaniza gerk yok bundan sonra daha dikkatli olun bence. Ve bencede bu sapik sizi taniyan biri. Yazdiklarinizi okuyunca o regl dönemi sorularinda ben olsaydim hemen ilk regl sorusunda terslerdim adami kapatirdim twlefonu. Sonucta ne anketi olursa olsun doktorum ve esim disinda regl dönemimi kimseye anlatmam, özelim sonucta.

Benide aramışlardı ama 30 yaşlarında tahmini bayandı. Müsait olmadığım için eşim cevap verdi. Biraz şüphelenmis normal cep numarası sabit hat olmadığı için. Sağlık bakanlığından arıyoruz eşinizle görüşebilir miyim demis. Esimde ben eşiyim şuan müsait değil demiş. Onlarda bu tarz sorular sormuşlar. Öncesinde adres vs cep bilgisi istemişler. Sonrasında ne sıklıkla ilişki yasarsınız nasıl korunuyorsunuz. Ne tür birliktelik yaşıyorsunuz falan diye. Eşimde bu ayrıntılara ne gerek var diye kızıp kapatmıştı. Sonra bi kaç kez daha aradılar açmadım engelledim.

Ne olduğunu bizde anlamadık ama bilgide vermemis eşim allahtan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…