Bir garip telefon görüşmesi

Sizi taniyan birisi bence bunu yapan.millet ne yapacagini sasirdi.cok guldum aksam aksam.

Buyuk ihtimalle kendi isini goruyodu senle konusurken kesin yarida kesilmistir yaziik

Yok artık diyorum. Siz adamın başta verdiği kuruma telefon açıp sorun bence. Ki büyük ihtimalle sağlık taramasi ya da anketiyle ilgisi yok.
Açık açık neye sürünüyorsunuz demenin sağlıkla da anketlede alakası yok. Kesin alakası yok yani. Konu sahibi kaç kaç.

Ya telefonda neden sorulara cevap veriyorsunuz ki
Nerden kim ararsa arasin telefonla bilgi aktarimi yapmaya ne gerek var
Bunlarin altindan hep bisey cikiyor zaten

Yok artık ya

Oha diyorum...

AAAAAA beni de aramışlardı böyle ben de suratına kapattım bi süre sonra, şok olmuştum devamı demek ki daha fena sorularmış

15 yaşındaydım.
eviimizde ev telefonu vardı o zamanlar. telefon çaldı açan bendim.
İç giyim markası (kompedan) dan arıyoruz birkaç sorum olacak dedi bir bey.
Kaç yaşında olduğumu sordu söyledim falan.
Tabi bende inandım kompedan olduğuna. Annen evde mi dedi evde dedim ama tabi annem mutfakta.
Yok dedi seninle konuşalım. İşte sütyen takıyor musun ben de o zaman yarım atletlerden kullanırdım. Yok dedim yarım atletlerden kullanıyorum. He dedi o zaman göğüslerin daha küçük henüz falan.
başladı ne tür çamaşır giyersin gibisinden.
Sonra bomba soru geldiiiiiiii. a.ın kıllı mı?
dondum kaldım..
suratına kapattım telefonu. Ağladım. Anneme verdim numarayı akşam annem aradı açmadılar.
Birkaç gün geçti annem tekrar aradı bir kadın açtı. Kaynı eşi ve kendisi kalıyorlarmış evde böyle bişey olması imkansız dedi kadın inanamadı.
O kadar.
Bu da böyle bir kötü anımdır.

Aynı adam olduguna eminim, call centercı ses tonunda soruyodu soruları, hatta utanıp telefonu kapatınca kendi kendime ya ayıp mı ettim acaba sağlıkla ilgili bişi sonucta falan diye üzülmüştüm konunuzu görünce şaşırdım , ben ne kadar sıklıkta ilişkiye giriyosunuz kısmında kapamıştım, iş yerindeyim bide milletin içinde bu sorulara mı cevap vericem diye

A Ayshecik3461 burdan birisi numarayı özelden arayıp kadınlar kulübünden aldık nunaranızı dese, adamda da sizin numaranız var hatırlar konuyu okuyunca kim olduğunuzu. Açtığınız konulara bakmadım ama hayatınız ile ilgili özel şeyler paylaştıysanız bunları okuyup kullanabilir de. Yönetime bildirip numarayı sildirin derim başınıza iş açabilirsiniz.

no. tanıdık geldi, sanırım bu no beni de aradı, ama ben tanımadığım numaraları cevaplamadığm için açmadım bunu da.

Zalak herif napcak acaba nereye sürtündüğünü? Hangi firma bundan nasil bir bilgi edinip nereye varcak? Gerci her gün gazetelerde orda burda bi dolu abidik konu okuyoruz. Yarın bakın kadınlar nereye sürtunuyormuş diye başlık açıp, kadınların yüzde 70i bilmem nereye sürtünerek tatmin oluyormuş gibi bi başlık görsem şok olmam.

Tavsiyeniz icin tesekkur ederim cok mantikli bir yaklasim gercekten ancak burda benimle ilgili ogrenmesinden korkacagim yada bana karsi kullanacagi bir seyler yok. Ama buna yeltenirse zaten o zaman isin sekli de degisir zaten. Boyle birseye yani santaja varacak duruma sessiz kalmam asla.
En azindan boyle birseyi okuyan arkadaşlarım ayni tuzaga dusmezler. Cidden hem cok komik hemde cok can sıkıcı bir durum

böylebirşeyi kimse sormaya cesret edemez bildiğin sapık

Bu tip tacizcilerin paylasildigi sosyal medya sayfalari var. Numarayi veriyorsunuz, sayfa sahibi yayinliyor. Yuzlerce kisi arayip, mesaj atip o kisiyi taciz ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…