- 25 Haziran 2016
- 7.596
- 13.597
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazar günü nişanı var ise yarın git ve nişan için farklı bir renk beğen. Herkes şok olsun. Tek sende yok canım merak etme bizde de var o her şeyin fiyatını söyleyen kv. O yüzden duymazdan gelmek en iyisi.Kızlar kafama birsey takıldı size danışmak istiyorum
Pazar günü nişanım olucak kaynanam Nişan alışverişine cıkmak istedi alışverişi yaptık kırmızı renkli bir nişan kıyafeti begendik ve aldık o gün gayet güzel geçti. Kıyafetimin resmini instagramdan bulmuştu ve yiğenine göstermiş yiğeninin verdiği tepki 'rengi çok güzelmiş mickeyy bunu taşıyabildimi' diye sormuş bunuda kaynanam bana yetiştiriyor ardından Nişan için yiğeni alışverişe çıkıyor ve gidip aynı renkte bir elbise almış cok aramış bulmuş ardından nişanlımın kız kardeşi alışverişe cıkıyor ve yine aynı renk elbiseyi alıyor ardından nişanlımın teyzesi alışveriş yapıyor ve oda kırmızı renk bir elbise alıyor kaynanam bugun aradı ve güle güle anlattı bende bir tepki vermedim yanlış anlaşılmak istemedim fakat düşündüğüm zaman tuhaf geldi ardından evimiz için bir hediye tablo gelecegini değerinin 500 TL oldugunu nişanlımın teyzesinin hediye etmek istedigini söyledi kimseye söyleme diyede ekledi :))) tabloyu olaki elime verirse çıkarıp o parayı veresim var neden değerini söyledi ki cok sasırdım bugunku konuşmalarına![]()
Nişana değil, milli maça geliyorlar herhalde, aynı takımın formasını giyer gibi... Gidip hepsinden habersiz elbiseyi değiştirip, bambaşka bir şey alma şansınız var mı? Kayınvalide ortalık karıştırıcı bir tipe benziyor. Yaptıklarının abes olduğu ortada ve bunu gülerek gelip anlatıyor, ilginç yani. Şöyle bir ayar çekememiş onlara. Hediyenin fiyatını söylemeleri görgüsüzlük ama buna karşı yapılacak bir şey yok bence. Görgüsüzlüğe görgüsüzlükle cevap verip, niye kendinizi o konuma düşüresiniz? Ve nişanlınız nerede ya? Bu saçma sapan olaylar karşısında bir tepkisi yok mu?
Kızlar kafama birsey takıldı size danışmak istiyorum
Pazar günü nişanım olucak kaynanam Nişan alışverişine cıkmak istedi alışverişi yaptık kırmızı renkli bir nişan kıyafeti begendik ve aldık o gün gayet güzel geçti. Kıyafetimin resmini instagramdan bulmuştu ve yiğenine göstermiş yiğeninin verdiği tepki 'rengi çok güzelmiş mickeyy bunu taşıyabildimi' diye sormuş bunuda kaynanam bana yetiştiriyor ardından Nişan için yiğeni alışverişe çıkıyor ve gidip aynı renkte bir elbise almış cok aramış bulmuş ardından nişanlımın kız kardeşi alışverişe cıkıyor ve yine aynı renk elbiseyi alıyor ardından nişanlımın teyzesi alışveriş yapıyor ve oda kırmızı renk bir elbise alıyor kaynanam bugun aradı ve güle güle anlattı bende bir tepki vermedim yanlış anlaşılmak istemedim fakat düşündüğüm zaman tuhaf geldi ardından evimiz için bir hediye tablo gelecegini değerinin 500 TL oldugunu nişanlımın teyzesinin hediye etmek istedigini söyledi kimseye söyleme diyede ekledi :))) tabloyu olaki elime verirse çıkarıp o parayı veresim var neden değerini söyledi ki cok sasırdım bugunku konuşmalarına![]()
Nişanda takılanlar kız tarafınındır. Nasıl aldı gitti? Ay iyi yapmışsınız dik durun.Kızlar Nişan olmadan Nişan elbisemi değiştirdim dediğinizi yaptım ve herkes şok oldu kaynanamın suratını görmeniz lazımdınişan bittikten sonra eve gidince nişanlım kaynanama baya kızmış kadın şok oldu beni Baska elbiseyle görünce:))) ve oğluna takılan altınları aldı gitti :))))
Kızlar Nişan olmadan Nişan elbisemi değiştirdim dediğinizi yaptım ve herkes şok oldu kaynanamın suratını görmeniz lazımdınişan bittikten sonra eve gidince nişanlım kaynanama baya kızmış kadın şok oldu beni Baska elbiseyle görünce:))) ve oğluna takılan altınları aldı gitti :))))
Kızlar iyi günler geçende konu açmıştım nişanım olacaktı kırmızı bir elbise almıştım ve kayınvalidem tarafından bir kaç kişide kırmızı elbise almıştı bunun üzerine nişanlıma bir kaç laf söylemiştim ve bir baktım kimse kırmızı giymemiş her neyse konuma gelecek olursak nişanda altınlar takıldı benim ailem tarafından tarafından bana altın takıldı para vs takıldı bunu gören erkek tarafı nişanlımada taktı daha sonra bir baktım annesi nişanlımın üstündeki altın ve paraları aldı çantasına koydu. Nişan altınları ve paralar kızın olurmuş ve kız kendi eksiklerini alırmış herkes erkek tarafı gittikten sonra baya ayıpladı kaynanamın o davranışına kızlar sizce ne yapmalıyım susayım hiç para konusuna girmeyeyim mi yoksa bir laf vurayım mı? Nişan altınları kız tarafının olur herkes için gecerli mi?
Hani herkes kirmizi elbise bile giymemisti? Niye yalan söylüyorsun?
Hayatımıza anlik bir action kattıBen de hatırladım bunu, tam "e bu böyle olmamıştı" diyecektim ki sizin paylaştığınızı gördüm :)
Yalan söyleyince ne geçiyorsa ellerine...
Gözümde mavi ya da açık lacivert bir elbise canlandı etrafta herkes kırmızıyken çok güzel olur diğerleride bir örnek nedime gibi kalırlar. Özel gününüz etrafta sizible aynı renk giyinenleri gördükçe kafanızı takıp kızacaksanız hiç düşünmeden değiştirin derim. Bahsettiğiniz davranışlar çok olgun tavırlar değil tabi ama zararsız geldi. Bence genel olarak bu kişilere hayatınızla ilgili olabildiğince az bilgi vermeye çalışım. İletişimi kesmeden aranızı bozmadan keyfinize eğlenmenize bakın. Kafanıza takarsanız bu zararsız davranış bozukluklarını durduk yerde zararlı hale getirebilirsiniz.Kızlar kafama birsey takıldı size danışmak istiyorum
Ben söyle anladim: nisanlisi kizdigi icin akrabalari kirmizi giymekten vazgecmis ama ayni zaman gelinimizde elbisesini degistirmis ve bu kaynanayi sok etmis olabilirHani herkes kirmizi elbise bile giymemisti? Niye yalan söylüyorsun?
Aynen herkes dedikodu yapar taklitciler diye ama habersiz degistirmekte hepsine kapak olurdu esmer bir bayansaniz kina yesili çok yakisirNişanlım kızmış evet aynı renk elbise neden alıyorsunuz diye fakat olan oldu elbiseyi bende değiştirmeyi düşündüm fakat onlarla aynı konuma düşmek istemedim sonuçta küçük düşücek olan onlar diye düşündüm