Bir garip telefon mevzusu

Bi telefona o kadar vermeye yazık değil mi?

İş inada binmiş böyle alınsa ne olacak ki?
Evliliği sürdürmeyi düşünüyorsanız adamı toparlamak mümkün mü oba bakın. Bence bu adam terbiyesiz ama düzelir belki.

Ya hu yazınca da ban yiyoruz ama daha 22 yaşındasin bu yasta iş güç, okul derdinde olman lazım. Adamla parası için evlenmişsin ilk ay telefon istemeden belli o da senden beter çıkmış. Tencere kapak meselesi. 15 yıllık memurum daha doğru dürüst telefon marka modellerini bilmem. İkinizde çok sığsıniz.

Tamamen hikaye bence aile durumu iyi olan insan böyle nir şey için kendini bu hallere sokar mı ya
Çok haklı bi nokta
Az çok gün görmüş biri asla kendini böyle durumlara sokmaz
İlk yok dediğinde zaten başının çaresine bakardı
Böyle yok hak edeceksin gibi saçmasapan muhabbetlere hiç sokmazdı kendini

Yorum yapmaya gelmiştim, burada yapılmışı varmış

Zengin adamı görünce yamulmuşsun bacım. Kendine itiraf et bize edemiyorsan da.

Tamamen kadını ezip kontrol altına almak için yapıyor, işten cikarmasonin sebebi de bu zaten. Kadına yüz vermeyeceksin, hep ezeceksin mantığı. Ezmek içinde maddi olarak kendine muhtaç birisi haline getirmiş.

Yazdıklarınıza inanamıyorum. O kadar olandan sonra özellikle yatak odanızı iki aileye söyledikten sonra mesele iPhone mu gerçekten. O kavgadan sonra ayrılmalıydın ama telefon alsa mesele çözülecek. Hak etmek için ne yapman gerektiğini söyledi mi

Senin hayalini bile paylasmiyor. Sen balay isterken, salt gezmekten bile nefret eden adam ile niye evleniyorsun? Evlendiginde niye telefon diye diretip, bu ailelerini agzina bile düsüyor? Kusura bakma ama senin annene ne ki adamin alacagi telefondan? Bozulmamais olan telefon niye degistirilsin?

Adamda biliyor parasi için evlenildigi. Üzerinede ö.. bir adam iste.

Umarim cocuk yapmazsin bu evlilige. Hersey para degildir.

Bu adamın sevilecek bir tarafını göremedim. Sanırım durumu iyi diye “iyi bir eş adayı” imajı çizmiş size ama o parayı da koklatmıyor anlaşılan. Hazır çocuk yok şutla gitsin. Gir işe, kazan paranı telefon mu alıyorsun, tatile mi çıkıyorsun. Bak keyfine ya. Ay Pazar Pazar şiştim.

Bu hikayenin konu sahibine faydası nedir?
Kız ben alındım mi tabi ki alınmadım sonuçta benim eşim telefonu kirmama rağmen almış onunki o kadar gurur yapıp tavırlarına rağmen almamış
Bi gün yere çakılacaksın söyleyeyim.
Başkalarının mutsuzluğuna bakıp kendini neden tatmin etmeye çalışıyosun?
Bari biz bu topikte değer nedir üzerine konuşup eşlerimizin güzel yanlarını anlatalım
Övmüşsün öveceğin kadar daha neyi anlatacan. Git az ötede anlat.

Neyse bi iki satır da konu sahibine yazayım. Güzelim senin telefondan daha önemli sorunların var. Bu adam sana zerre saygı duymuyor. Seni önemsemiyor. Şiddet uygulamış. Ben olsam böyle bi adamla evli kalmak istemezdim. Malesef çok hatalı bi seçim olmuş. Lütfen artık gururlu ol. Telefonu alsa bile asla kabul etme. Bir işe gir ve kendi ayaklarının üzerinde dur. Kendisinden 5 kr alma. Kazan gönlünce harca. Eğer seni bu yüzden boşayacaksa s... sin gitsin.

Yae ne gururu kadın hala haketmedim mi telefonu faln demiş? Şaka gibi konular

Sen niye bu kadar icerlendin ayy bunca yazılan var konu sahibi de sende benim yazdıklarıma takilmissiniz anlattım çünkü konu sahibi kendi değerini iPhone 8 le kıyaslamis halen kendinin hakedip haketmedigini düşünüyor sonuna doğru da beddua ettigi için konuyu dalgaya aldım

Siz aile olamamissiniz ki eşinizle. Arada sevgi yok. Seven insan, bu kadar surundurmez, gerçi seven insan iPhone diye de tutturup, eşiyle böyle yüz göz olmaz. Nereden tutsan elinde kalıyor.

Bana eşim haket önce dese, micarim alacağın telefona der, bir daha da tenezzül etmem. Karşılıklı yuzsuzluk var gibi.

Böyle üç tane 'çok' kullanacak kadar iyi adam da bir telefon için bu kadar olay çıkarmazdı bence. Tabii zenginlik de görecelik bir kavram.

Her maddi durumu cooook iyi olan tutup parasini kolay kolay harcatmaz. Zengin adam buldum diye evlenip sonra varlikta yokluk yaşayan kadinlar biliyorum.

Bir akrabaminda yuklu miktar parasi, malı mulku var ama disarda bisey yiyip icerken içi gider ki genelde dişardan su bile almaz yaninda taşir suyunu, bi sekilde cafeye
oturmuşsa başkalarina kitler hesabi. Her parasi olan sirf hava atmak icin iphone almaz veya aldirmaz.

Konu telefon dan çıkmış artık bir halt olmaz bu adamdan tecrübe konuşuyor

Kusura bakmayın da mal, yalancı, sahtekar, kibirli bir adamla evlenmiş ve onun size dayandığı hayatı yaşamayı kabul etmişsiniz. Nekadar seviyesiz bir evlilik yaşadığınızın farkındamısınız.adamın size saygısı yok. Kendine bağımlı köle almış. Siz isterseniz çalışmaxdınız ama bunu yasaklamsk ne demek. Telefonu haketmek ne demek. Ben sizin yerinizde olsam böyle karakterde bir adamdan çocuk falan yapmam. Gider çalışırım böyle karakterlere güven olmaz.

İşi tamamen inada bindirmis başka bişey değil bu bidaha da ailelere böyle konuları yansıtmayın anası babası seni tutacak değil gelmesine müsade etmeyin anne baba aranacaksa benim anne babamda gelsin diyin kiii hiç gerek yok böyle şeylere ama sen o telefon mevzusundan vazgeçerse o telen sana alınmaz eşin kendine yenisini alır al sende bunu 8plusi der

+1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…