- 23 Ocak 2020
- 1.858
- 762
- 73
- Konu Sahibi littlewomen
-
Neden bu kadar merak edip aramış kiMerhaba hanımlar kendi içimde çözemedigim ,sizin fikirlerinize ihtiyaç duyduğum konu.Esimle 5 yildir evliyiz ve çocukla ilgili konular, basit yanlış anlaşılmalar dışında rutin giden sakin evliliğimiz var.Esim normalde devlet kurumunda ama ara ara araba al sat da yapıyor ve haliyle birsürü numara arıyor.Geçen kendi telefonumu bulamadım esimdem kendimi ararken yine isimsiz kaydedilmeyen numaralar vardı dedim arac icindir ama bi numara cevapsız çağrısı vardı eşim de 10 kere aramis arama sonlandırılmis merak edip kendime ekleyip whatsapptan baktım bir kadin genital bölgesi ve arama yapıldığında direk çalmadan kapaniyor.Esim de muhtemelen çalmadan kapandığı ve araba için sandığı için üst üste aramıştır kaydedilmemis.ben tabi bunu sorguladım ama o da sok oldu gösterince bu ne diye.Nasil olmuştur bu sizce şuan konuşuyoruz ama dolandırıcı numaralar olabilr mi,numara sorgulandığında kayıtlı isim soyisim bilgilerine ulaşılmıyor
Öyle yapicam haklisinizeşinizin arama kayıtlarına bakabilirsiniz güncel faturasından
artık operatör uygulamalarından hemen görülebiliyor
kafa patlatmak yerine bi bakın bakalım daha önce konuşması olmuşmu
olay bu kadar basit
sürekli olasılıklarla bu olayı çözemezsiniz
Kıbrıs numarasiymis ya,kayıtlara bakıcam zaten doküman çıkaricakyani 10 kere aramazsınız durduk yerde kimseyi müşteri zaten 10 defa aranmaz maksimum 3 kere aranır . Arama kayıtları siliniyor zaten çok kolay muhtemelen öncesinde bir iletişim oldu . Çalmadan telefon meşgule düşüyorsa kadın kocanızı engellemiştir . Çok iyimser yaklaşmışsınız canınızı sıkmak istemem ama pek iyi bi durum yok gibi ortada
Takip edin bence bu konuyu peşini bırakmayın kendiniz gidin alın dokümanı yani ben olsam öyle yapardımKıbrıs numarasiymis ya,kayıtlara bakıcam zaten doküman çıkaricak
Eşine sonsuz güvenen bir kadın dahaMerhaba hanımlar kendi içimde çözemedigim ,sizin fikirlerinize ihtiyaç duyduğum konu.Esimle 5 yildir evliyiz ve çocukla ilgili konular, basit yanlış anlaşılmalar dışında rutin giden sakin evliliğimiz var.Esim normalde devlet kurumunda ama ara ara araba al sat da yapıyor ve haliyle birsürü numara arıyor.Geçen kendi telefonumu bulamadım esimdem kendimi ararken yine isimsiz kaydedilmeyen numaralar vardı dedim arac icindir ama bi numara cevapsız çağrısı vardı eşim de 10 kere aramis arama sonlandırılmis merak edip kendime ekleyip whatsapptan baktım bir kadin genital bölgesi ve arama yapıldığında direk çalmadan kapaniyor.Esim de muhtemelen çalmadan kapandığı ve araba için sandığı için üst üste aramıştır kaydedilmemis.ben tabi bunu sorguladım ama o da sok oldu gösterince bu ne diye.Nasil olmuştur bu sizce şuan konuşuyoruz ama dolandırıcı numaralar olabilr mi,numara sorgulandığında kayıtlı isim soyisim bilgilerine ulaşılmıyor
Bu adam ise gitmiyor mu 24 saat yan yana olamazsiniz yaBende bunu sorguluyorum ama esim sürekli evde hani 3 çocuk var dışarıya bile zor çıkıyoruz çalışıyoruz telefonu sürekli ortada ben onu savunmuyorum olayi çözmeye çalışıyorum
Esi ona numara biraktiysa bir Internet stehenden falan ilk kadin ararAramaz neden arasın. Onların zaten yeterince müşterileri var.
Neden doküman çıkarıyor güvenmeniz için mi? Eşim bana böyle bir şeyle gelse inandırmak için uğraşır mıyım hiç sanmıyorum. Hatta bana güvenmeyen biriyle ne işim var derim ama sizinki doküman falan diyor bir şeyler karıştırmış belli. Öyle değilse de saf herhalde böyle bir ilişkide ne işim var demiyor…Kıbrıs numarasiymis ya,kayıtlara bakıcam zaten doküman çıkaricak
Neden doküman çıkarıyor güvenmeniz için mi? Eşim bana böyle bir şeyle gelse inandırmak için uğraşır mıyım hiç sanmıyorum. Hatta bana güvenmeyen biriyle ne işim var derim ama sizinki doküman falan diyor bir şeyler karıştırmış belli. Öyle değilse de saf herhalde böyle bir ilişkide ne işim var demiyor…Kıbrıs numarasiymis ya,kayıtlara bakıcam zaten doküman çıkaricak
Iyi de kadin o aramayi görene kadar 100 de 100 güvenmis belli ki mesajlarindan belli oluyor zaten. Öyle bir sey görünce herkesin aklina bir kurt düser.Neden doküman çıkarıyor güvenmeniz için mi? Eşim bana böyle bir şeyle gelse inandırmak için uğraşır mıyım hiç sanmıyorum. Hatta bana güvenmeyen biriyle ne işim var derim ama sizinki doküman falan diyor bir şeyler karıştırmış belli. Öyle değilse de saf herhalde böyle bir ilişkide ne işim var demiyor…
Off her türlüsü kötü be.
İşte eşi bir şeyler karıştırmış ki aklarım belki diye doküman peşine düşmüş. Belki de hiç göstermeyecek sallıyor.Iyi de kadin o aramayi görene kadar 100 de 100 güvenmis belli ki mesajlarindan belli oluyor zaten. Öyle bir sey görünce herkesin aklina bir kurt düser.
Dokümanı ben çıkarıcam dedim o da sana istediğin yıla kadar çıkarıcam dedi.Aramizdaki ilişki seviyesini, kisiliklerimizi ayrıntılı yazmadım o yüzden çoğunluk sanki onu aklar bi tutum sergileyip onun da s.cmis sıvamaya çalışıyor gıbı yaptığıni zannediyor ama değil neyse haklısınız diyim açıklamanin yetersiz kaldığı/kalacağı yorumlaraNeden doküman çıkarıyor güvenmeniz için mi? Eşim bana böyle bir şeyle gelse inandırmak için uğraşır mıyım hiç sanmıyorum. Hatta bana güvenmeyen biriyle ne işim var derim ama sizinki doküman falan diyor bir şeyler karıştırmış belli. Öyle değilse de saf herhalde böyle bir ilişkide ne işim var demiyor…
Off her türlüsü kötü be.
Peki.İşte eşi bir şeyler karıştırmış ki aklarım belki diye doküman peşine düşmüş. Belki de hiç göstermeyecek sallıyor.
Hiçbir şey yapmadığı halde karşıdakini inandırmak için saçmasapan şeyler yapan insanlar gözümde biraz ezikçe geliyor.
Ya numara kaydedilmeden görünmüyor bakın onu savunmuyorum asla amaEşiniz bı türlü cikaramamis kukuyu fotodan, aradikca aramıs kim bu tipsiz diye, tanıdık sandı heralde
Neredeyse hep evde evetBu adam ise gitmiyor mu 24 saat yan yana olamazsiniz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?