bir gariplik var ama..

Ne güzel yazmıssın clementine. bende 24 yasındayım sevgilim 27 yasında. 5. yılımıza girdik ama eskisi gibi degiliz diğer arkadas gibi ben de sevdiğimi çok çıldırttım çok kavgalar ettik. hep bu kavgalar yüzünden mi ilişkiler bu yönde ilerliyor merak ediyorum. bizimde üni. de balomuzda çekilmiş bir resmimiz var böyle gözlerimiz ışıl ışıl sevgi dolu ama şimdi öyle değil o resme baktıkça gözlerim doluyor neden şimdi böyle değiliz ki çok özlüyorum o hallerimizi

Son düzenleme:

e sezgiicim bir şeylerin ters gittiğinin farkındasın.

kendini değiştirerek işe başlayabilirsin

ben herşeyin konuşarak çozümleneceğine inanan insanlardan değilim.

kadınlar hep konuşmak ister konuşsun karşısındakinden soz alsın
bir daha olmayacağına dair.. ve rahatlasın..

ama erkekler oyle değil ki

değişim gormek istiyorlar davranışlarda farklılık istiyorlar..

tartıştığınız zaman derin bir nefes al

şuan konuşmak için uygun bir zaman değil de.

ortamını değiştir

üstün kapat demiyorum

doğru zamanı bekle diyorum..

annem evlenirken bana ''akıllı bir kadın kavgasız gürültüsüz istediklerini elde eder ''demişti.

şu ana kadar yüzüm kara çıkmadı diye bilirim..

evet aynen dediğin gibi yapınca konusmayalım şmdi dedikçe daha çok üstüme geliyor. bide şunu farkettim ne zaman tam anlamıyla ona kendimi bıraksam sevgimi göstersem ona bişeyler oluyor uzak kalıyor kaçan kovalanır hesabı yani ama ben böyle hesaplarlarla ugrasmak istemiyorum karşılıklı sevgi dolu oldugumuz günlerdeki gibi olalım istiyorum.

bu arada bu topikte güzin abla oldun diyebilirim kusura bakmazsın umarım çünkü konuşacak kimsem yok...

Son düzenleme:
eşiniz bişey diyorsa vardır bi bildiği...
insanoğlu karşı cinsin bakış tarzını hemen çözer...siz dostane sanırsınız ama eşiniz işkillenmiş ki rahatsız olduğunu size bildiriyor..buda ayrı bi tebrik edilesi durum zaten..bazı erkek belli etmez hatta hoşuna bile gider...
dua edin size bildirmiş eşiniz var bişeyler bencede eşinize hak verip ilişkiyi kesinn..sonra siz üzülürsünüz..bu seferde olan size olur çünkü eşiniz ben sana zamanında söylemiştim tedbirini al demiştim diyebilir...yol yakınken çözümü bulun ilişkiyi kesin..

düşme üstüne sende..

kendine ilgilenecek uğraşlar bul
kendini haline bırak bakalım biraz..

ve unutmaki herşey ilk günkü gibi olmaz

yeni kavuştuğun ..katıksız aşık olduğun zaman gibi olmaz..

o duyguyu her gün yaşasan kalp yetmez zaten..

zaman geçtiktiçe ilişkiniz kabuk değiştirecek belki aşk geri planda kalacak

sevgi gven hzur onem kazanacak

ve bunlar aşktan daha sağlam duygular bence..

her zaman yazabilirsin arkadaşım..

o kadar rahatlıyorum ki yazdıklarını okuyunca coook tesekkür ederim. evet su an evde olunca hep onu bizi düsünüyorum.
işe baslayınca bu bunalımım biraz azalır sanırım :)
bide kendimi çekmek istemiyorum zaten dünyaya bir kere geliyoruz doya doya sevgini yaşa işte mantıgındayım.

biliyorum uzattım ama bide ünide her an yanyana idik. gençlik aklı falan.onunla büyüdüm diyebilirim 18 yasından beri onunlayım.
her zorlugu atlattık beraber son 2 senedir çok sık görüsemiyoruz aynı sehirde olmamıza rağmen.bunun da etkisi olabilir mi?

paylaşımlarımız beraber geçirdigimiz zaman cok azaldı

hani bazı şeyleri kadınlar önceden görür veya hisseder ya erkekler daha duyarsız gibidir...ama aslında bir erkek böyle bir şey söylüyorsa boş değildir bir nedeni vardır.
onlar biz gibi hemen belirtmezler sabırlı davranıp gözlemleyip emin olunca konuşurlar ,
o yüzden eşine güvenmen en doğrusu...bayanın tavırları her ne kadar orda yalnız olsanızda az kişi görüşüyor olsanız dabiraz yüzsüzlük gibi,
davet edilmeyen bir yere bi kahve içelim diye girmeye çalışmak bana göre tuhaf...
sen de yüzsüzlük edip mesafeni daralt herkes sınırlarını bilmeli.

Niyeyse eşin bana gerçekten samimi geldi, helal olsun dedim içimden çoğu erkek bu ilgiden hoşnut olurdu hatta eşini kıskandırmaya çalışırdı. O kadınla görüşme bi daha arkadaşım.
Elalemin kocasının yemeğinden banane, sorarsın koyayım mı diye tamam da adam yok derse koymazsın yok koyucam da ısrar edicem ye diye---ki eşin bi naneler olmasa işkillenmezdi bence.

ders çalıştığımdan ve birde kpss topiğimiz olduğundan ozel msj cevap vermem biraz uzun sürebiliyor..

incelik gosterip ozelden msj atan her arkadaşıma vaktim dahilinde geri donüş yapacağım

iyiki varsınız..

hepinize teşekkür ederim..

aranıza mesafe koyacaksınız..

başım ağrıyor gelemeyiz..gidemeyiz gibi..

bende asker eşiyim canım önceki tayin yerimizdeki komşumdan biliyorum.. yavaş yavaş aranı soğutmaya bak veee eşini dinleee lütfeenn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…