- Konu Sahibi clementine_
-
evet nasıl söylenir ki bu
acaba ne oldu neden böyle bir karar aldı eşin
kadının bir yanlışını gördü bellki
canım eşin sebebsiz bu tarz bişey söylemeyen insansa bi bildiği vardır bence 2 ay var sınava geldiğinde deneme çözüyodum ders çalışıyodum vs de bence bi şekilde atlat bence ama durum sıkıntılı iki arada kalacaksın sürekli ve kız sen istemiyosun gibi anlıcak yalnız şunu söyleyeyim kızın eşine karşı abes bi davranışı varsa senin üzerine gelemez soramazda eger çok ısrarcı olursada görüşme konusunda eşin sebebini anlatsın
clementinem okuyunca aklıma kötü bi anım geldi
anlatıp kafanı bulandırmak istemiyorum yok yere
ama bence eşinin bildiği bişey vardır, ders çalışıyorum yoğun oluyorum bu aralar kimseye vakit ayıracak durumum yok gibi şeylerle uzak tut onu, boşver..
clemantinem bi arkadaşım şırnakta eşi asker ve eşinin devresinin hanımıda bu anlattığın kız gibiymiş kız kalkınca eşinin yanından kalkıp bunun eşinin yanına oturacak kadar da yüzsüz nitekim adam bi ara o kadınla tel den aldatmış bunu yeni evliyken kız msj ları falan görmüş ve sonrasında bi sürü olay eşinin anlattıklarına bakılırsa adam haklı sende dediğini yap hatta kız sorarsada ben senin bu bu davranışından rahatsızım de
bide biraz once dedi eşim çok eleştiriyor seni yaptığın yemeklere bi bahane buluyor nasıl fark etmiyorsun diyor.
bu cümleyi anlamadım atlım ya açıklarmısın bu arada senin eşin evdeyken ne alaka gelmesi ya diğer komsularada böylemi canım size özel mi kalmak istemesi
e$in hakli gibi duruyornil uçurumdan itseydin benide tam olsaydı kuzum ya
yani benim yapmadığım ama yadırgamadığım şeyleri var
mesela çayını hep o doldurmak istiyor
hep eşimle sohbet etmek istiyor
mutfakta benle kalmaz mesela
ama genel olarak ilgiden hoşlanan bi hanım
geçen sene her gittiğim ortamda ilgi çekiyorum çok güzelim diyordu
acaba diyorum????
e$in ne istiyorsa onu yap derim..
bu dereceye geldigine gore bayadir sabredip gormezden geliyor bazi $eyleri, hatta sana soylediklerinden fazlasida olabilir
yuzun gulmez ba$ka i$lerle ugra$irsan oda gelmez herhalde yava$ yava$ ayagini keser
e$inin dediklerine bakilirsa sen yapmazsan o kovacak kadini :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?