bir gariplik var ama..

çok tatlısın clementine yaaa, son yazdığına sesli güldüm :)

Allah razı olsun, tavsiyelerini kulağıma küpe yaptım, inşallah evliliğim için bende emek harcayacağım.

Bende sana bir tavsiyede bulunmak istiyorum her zaman Hakk olanı seçersek asla pişman olmayız, nefsin isteklerine uyarsak kendimizi birgün bataklığın içinde bulabiliriz, her gün bir adım daha ilerlemeliyiz, Rabbimize kendimizi bir adım daha yaklaştırmalıyız.. Örtünmeyi kesinlikle eşin için yapma o zaman bu senin için zulüm olur ama Rabbin için yaparsan özgürlük..

Ne kadar şükretsen az senden böyle şeyler isteyen seni doğruya yönlendiren bir eşin var, seni ne kadar çok sevdiğinin çok büyük bir göstergesi bence, senin ahiretini düşünüyor.. Eşini birkez daha takdir ettim, maşallah Rabbim kendi yolundan sizi ayırmasın, Kur'anın ışığıyla gününüzü gecenizi aydınlatsın inşallah..

Yaşadığın küçük bir olaydan, düşüncelerinden, tavsiyelerinden kendi hayatıma büyük pay çıkardım.. Allah'a emanet ol..

Clementine arkadaşım merhaba nasılsın?
O kadının tavrını merak ettim açıkcası yine sık sık arıyormu veya gelmeye çalışıyor mu?
Senin tavrını anlayınca tepkisi ne oldu?
Pek pes edecek bir tipe benzemiyor açıkcası.
Allah kolaylık versin sana
Sevgiler

melisim bugün eşi eşimi arayıp mangala çağırmış

eşimde çok yorgunum abi kusura bakmayın demiş..

hatun beni aradı kitapları var bende getireyim bir kahve içelim dedi

bende müsait değiliz bir gün geçerken alırım dedim.

canın mı sıkkın biraz dedi

biraz değil fazlasıyla sıkkın ama konuşmaya değmez dedim en azından şimdilik .
boyle kapattık telefonu..

Allah muhabbetinizi artırsın inşallah Sonuna kadar okudum kimi zaman şaşırdım kadının hareketlerine kimi zaman üzüldüm eşine Rabbim o kadına hidayet versin.

Sizi ve eşinizi çok takdir ettim.Rabbim eşiniz gibi ahlaklı imanlı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

ohh çok iyi demişsin.
İnşallah anlar da yüzsüzlük yapmaz.
Allah kolaylık versin bu beladan kurtulman dileğiyle canım

dualarınız için teşekkür ederim ben hala inanamıyorum tüm bunların olduğuna şaka gibi..

sizinde herşey gonlünüzce olsun..

eşiniz devre değil miydi neden abi diye hitap etmiş ?

clementine seni eski konundan tanıyorum çok üzülmüştüm Rabbim sıkıntıları aşmanızı sağladı ya başka hiç bir şey bozamaz inş aranızı çok mutlu olun olur mu ?

dualarınız için teşekkür ederim ben hala inanamıyorum tüm bunların olduğuna şaka gibi..

sizinde herşey gonlünüzce olsun..

İnanılacak gibi değil ki herşeye rağmen sakinliğinizi çok güzel korumuşsunuz ben dayanabilir miydim bilmiyorum ama tavrınızı koyduğunuz iyi olmuş.Israrla üzerinize gelecektir eminim.Allah yar ve yardımcınız olsun

clementinem seni ve eşini öyle takdir ediyorum ki Allah nazarlardan saklasın
kalbin öyle temiz ki ve en önemlisi de sakinliğini hiçbirşekilde bozmadın hep olgunca davrandın ben yerinde olsam bu kadar sakin olamazdım ve bu yüzdende herşeyi mahvedebilirdim belki Allah gönlüne göre versin arkadaşım herşeyin en güzelini hakediyorsun

sağolasın canım arkadaşım yoldaşım benm..

kuzum eminimki sen benden küçüksün

ve gene eminimki sevgilinle yada müstakbel eşinle ilişkiniz henüz çok başında..

yani birbirinizi tanıdıkça ilişkiniz oturdukça inan sende değişeceksin

olaylara daha sakin daha olgun bakacaksın.

mesela daha yeni sevgiliyken 19 yaşında falanım..

kızın biri cafede sevgilime bakıyor ama nasıl.

bu arada hatırlat sana eşimin fotosunu gostereyim

o zaman o yaşaımda kendime hakim olamayıp

ne bakıyorsun kızım onüne baksana demiştim

kızda kendini toparlamıştı :26:
Allahım ne ayıp..:26::26:

aklıma geldikçe hala utanırım

işte oralardan bu noktalara geldik nur tubam..

zaten kafam bulandı sedefim anlat ki kulağıma küpe olsun

eşim geri adım atmıyor

kendimi bi garip hissediyorum kulaklarım uğuldadı üzüntüden..

valla helal olsun eşine clementinecim :)
ne kadar efendi, düzgün bi adammış anladığım kadarıyla
başkası olsa hiç sölemez sana gittiği yere kadar derdi..
erkekler uyarmaz kolay kolay.. ne yap et uzak tut canım.. kendi kocası varken eşine et uzatmalar, arayıp havadan sudan konuşmalar..

clemetine bende olgunlaşmak yoğurulmak istiyorum artık....
saçma sapan bi konu yüzünden bile nerdeyse 3 gün ağlayıp, gözlerimin küçücük kaldığını bilirim offf off

clemetine bende olgunlaşmak yoğurulmak istiyorum artık....
saçma sapan bi konu yüzünden bile nerdeyse 3 gün ağlayıp, gözlerimin küçücük kaldığını bilirim offf off

aynen:=)hemen herşeye ağlıyorum ve eşim buna sinir oluyo...çok kıskanıyorum...aslında başkasıyla işi olmayacağını hatta bakmayacağını bile biliyorum eminim ama kafamda neler kuruyorum neler

clementinem 23 yaşındayım sevgilimi 8 senedir tanıyorum ama ilişki anlamında 4.yılı devirdik

nişan düğün yapmadık henüz sadece aileler tanıştı biliyor o kadar

bir ay öncesinde ayrılma olayımızı anlatmıştım kızın yanında efenlemeler Allahın cezası falan hoş şeyler değildi

sindirememiştim o lafı halada aklımın bir köşesinde duruyor öyle belkide hiç silinmeyecek ve buna rağmen ben onu hala sevmeye devam ediyorum herşeye rağmen

ben dört dörtlük bir insan değilim çoğu zaman onu çıldırtma noktasına getirdim inkar etmiyorum ama dediğin gibi yaş ilerledikçe insandaki o deli cesaretimi desek ergenlik psikolojisi mi neyse kayboluyor

ama kendimi tam anlamıyla olgunlaşmış görmüyorum hala en ufak birşeye çok sinirlendiğim küçücük birşeyi dev yaptığım oluyor

ben sana bizim fotomuzu göstermek istiyorum canım

ilk gordüğüm fotoğraflar hakkında yaptığım yorumlar doğru çıkar.

bakalım ne hissedeceğim..

kuzucum bu birden oğrenilecek gibi birşey değil ne yazık ki

bu yaşanacak deneyimlenecek bir şey ve bir arada geçir diğin zamanla doğru orantılı

ama tabiki senin üstüne düşen şeylerde var.

mesela parmağına byük taşlı bir yüzük tak

ve yüzüğe baktığında sakin olman gerektiğini ancak sakin olursan fevri davranmazsan karşındaki
daha iyi anlayabileceğini hatırla..

ben kimseye kendini ezdirsin demiyorum

ama her sorunu kavga gürültyle çozmek

ilişkileri çok yıpratıyor

sonra hep aynı sorular

ilk tanıştığımızda boyle biri değildi

e sende değildin

sende nazik kibar olumlu bir insandın

yaşadıklarınız kavga ve tartışmalrınız bu noktaya getirdi.

yanlış anlama gzel arkadaşım genel olarak hepimiz için soylüyorum bunları..

dualarım seninle kuzucum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…