bir gariplik var ama..

Benim fikrim açıkçası şöyle eşinin seni aldattığı kadınla ilgilendiği falan yok.Şayet ilgilenseydi sana kadını eve istemediğini söylemezdi bu çok açık ortada.Bu yüzden hiç uzatmaya gerek yok kadının direk yüzüne söyle onunla görüşmek istemediğini ve davranışlarından rahatsız olduğunu zaten daha da gelmez.Sende boşyere sıkıntı yapmamış olursun.

Aldattigi kadinla mi?

Ne alaka?

Ben burda bir aldatma hikayesi okumadim
siz nerde okudunuz pardon?

ben zaten eşimin beni aldattığını hiç düşünmedim ki

ben zaten eşimin beni aldattığını hiç düşünmedim ki

Çok özür dilerim.Orda virgül koymadığım için yanlış anlaşıldı eşinin seni aldattığı,kadınla ilgilendiği falan yok demek istemiştim.Bir önceki postlarda eşin kadınla birşeyler yaşamış olabilir falan demişler.Ona istinaden söylemiştim.

Ya pardon da adam zina mı yapmış?Ne alaka şimdi söylediğin şeyle.Ayşe Fatma ne alaka yani.
Yazdıklarımı bi anlayarak oku bence.Beğenilmek hoşuna gider diyorum bunun zinayla ne alakası var?

Aldattigi kadinla mi?

Ne alaka?

Ben burda bir aldatma hikayesi okumadim
siz nerde okudunuz pardon?

ben de senin gibi anladım ama dikkatli bakınca virgül olmadığından öyle anlaşıldığını farkettim :)

"seni aldattığı, kadınla ilgilendiği yok" demek istemiş....

konu açıldığı andan bu yana takip ediyorum, aklımdan geçenleri birçok kişi yazdığı için, araya girip yazmak istemedim...şimdi ortam sakinleşmişken yazabilirim...

erkekler genelde böyle şeyleri kolay kolay görmezler, bizim kadar ayrıntılı düşünemediklerinden belki de... (eşimi aylarca uyardığım halde farketmemişti mesela böyle bir durumu, en sonunda kadın açıkça söyleyince şoka girdi de, bana öyle hak verdi) bu durumda sizden önce bu garipliği eşiniz farketti ise gerçekten bir sorun var demektir... belki de eşinizin size söyleyemediği bir aşırılık bile yapmıştır kadın... eşinizin sadakatini ve sizin iyi niyetinizi takdir ettim... Allah bozmasın inşallah...

Zihniyetiiz ve hayat tarzınız ne olursa olsun bazı etikler vardır:

1. Eşiniz evde yokken ne kadar tanıdık olursa olsun keyfiyen bir erkek eve girmemeli,
2. Eşiniz evdeyken de yine keyfiyen bir kadın girip oturmamalı,
3. Ailece çıkılan gezilerde dahi herkesin hizmeti kendi eşine yönelik olmalıdır.(İkram başka hizmet başka karıştırılmasın)
4. Erkekler gizli kurlar ve buna benzer imalar konusunda kadınlardan daha akıllıdır.Bişey diyosa adam bi bildiği vardır..
..... Daha pek çok şey sayılabilir,konuya paralel bikaç sey yazdım..

Yok en yapamam edemem de diyorsan kendin bilirsin canım..
Toplumda bi sürü çarpık oluşumlar var,bunlar da adı konulmayan gerçeklerdir maalesef..

Son düzenleme:

Kocam dışında hiçbir erkekten iltifat almak benim egomu yükseltmez.bana bu şekilde birisinin yaklaşmasınada izin vermem.ne alaka ewli bi kadına biri iltifat edeck..ben biraz geri kafalıyım belkide...

biraz soğuk davran meşgul görün anlar o ,eşinin bir bildiği var demekki,soğuk davranamıyorsanda eşine söyle yapamıyorum diye açıkca söylerse rahatsız olduğu şeyi belki gerçekten soğursun

Kocam dışında hiçbir erkekten iltifat almak benim egomu yükseltmez.bana bu şekilde birisinin yaklaşmasınada izin vermem.ne alaka ewli bi kadına biri iltifat edeck..ben biraz geri kafalıyım belkide...

sen bence çok karakterli ,asil ve kendine güveni tam bi kadınsın herkes senin gibi düşünmüş olsaydı hem kadınlar daha mutlu hemde bu kadar aldatılmalar olmazdı,sonuçta hemcinslerimizle aldatılıyoruz

Son düzenleme:
Unutmamalı ki Yusuf bir Peygamberdi ve günahlardan korunma konusunda Allah'ın desteği vardı..
Şimdi Yusuf iffeti diyip erkeklere vermemeli bütün payı,
Adam sav bu kadını karşıma çıkarma demiş,daha napsın,al sana iffet..
Kadını napmalı,ben bişey diyemem diyen hanımına ne akıl vermeli ya?

sen bence çok karakterli ,asil ve kendine güveni tam bi kadınsın herkes senin gibi düşünmüş olsaydı hem kadınlar daha mutlu hemde bu kadar aldatılmalar olmazdı,sonuçta hemcinslerimizle aldatılıyoruz

sonuçta kocalarınız tarafından aldatılıyosunuz.

Clementine Rabbim mutluluğunuzu, huzurunuzu daim etsin inşallah
Benim eşim de subay. Eş durumundan yanına gidemediğim için
tam anlamıyla birlikte yaşamıyoruz ama biz de doğudayız
ve çok iyi anlıyorum seni. Hangi ildesiniz merak ettim?
Bi de kaç yıllık evlisiniz canım?
Maşallah ne güzel bi çiftsiniz öyle...

Allah razı olsun arkadaşım..

ve bu arada Allah seninde yardımcın olsun.. ne demek kadın açıkça soyledi?

eşinize duygusal olarak iilgisi mi varmış

Son düzenleme:

hakkari nin ilçesi arkadaşım.

teşekkür ederim 2005 yılında evlendik

8 yıl bitecek temmuz ayında nasipse..

sizin ki maşallah çok yeni daim olsun Allah ın izniyle

size katılıyorum ayrı oturmalı aslında en iyisi bu kadın muhabbeti ayrı erkek muhabbeti ayrı ama yeni nesil fakat arkadaşlık evlilik gibi olmuyor

Clementine, bu konudaki bütün yazılarını tek tek okudum ve çok etkilendim... Bende 10 aylık evliyim yaşımda 22 yani erken evlendim sayılır.. ilk defa böyle internet ortamında birine kendimi açıyorum çünkü seni kendime çok yakın hissettim.
Biz evliliğimizin ilk 8-9 ayında kıskançlık konusunda çook sıkıntı yaşadık, ben evlenip yurtdışına geldim bundan öncede eşim 1 yıldır buradaydı, temmuz ayında evlendik ve buraya geldim aman Allah'ım herkes çırılçıplak, kısacık şortlarla, daracık atletlerle, transparan gömleklerle geziyor ortalıkta.. E tabi ben hiç alışık değilim, hep mutaasıp ortamlarda bulundum daha önceden. Eşime çok çektirdim diyebilirim, onu hep suçladım, gizlice bakışlarını takip ettim. Allah için uzun uzun birini incelediğini, yada açıkta birşey görünce tekrar tekrar baktığını görmedim.. He ufak tefek hataları olmadı dersem yalan olur, ama imtihan dünyasındayız ve hepimiz birer nefise sahibiz, benimde günahlarım hatalarım var elbette.. Malesef bende böyle bi zaafiyet olunca şeytan bizimle çok uğraştı, sürekli rüyalarımda eşimi başkalarına bakarken asılırken gördüm, yada o işteyken şeytan hep içime bu konuda sıkıntı verip benim huzurumu kaçırdı, aylarca hayattan zevk alamadım.
Biz bikaç kerede yurtdışına seyahate gittik, eşim gezmeyi çok sever, ama maalesef buralardan bile lezzet alamadım, etraftaki kadınları açık saçık gördükçe benim hep keyfim kaçtı aklımda hep eşim ve o kadınlar "acaba bakıyor mu".. kısacası sırf bu yüzden, üstelik ortada ciddi bi şey olmamasına rağmen hayatı kendime zindan ettim.
Dua edip Rabbimden bu vesveseyi kalbimden almasını istedim, bende hep senin gibi "Rabbim bize Hz. Yusuf'un iffetini ver" diye dua ettim..

Şimdi şimdi daha iyi olmaya başlıyor inşallah, önce eşime güvenmeliyim çünkü güven olmayan bi ilişki mutluluk getirmez biliyorum, sonrada senin gibi kendi günahı, kendi imtihanı, kendi hesabı diye düşünmeliyim.
Eşimde hep bana şunu söyler "ben dışardayken bu çıplaklıklara maruz kalıyorum, harama girmemek için dikkat etmeye çalışıyorum, sen bu konuda benim karşımda değil desteğinle dualarınla benim yanımda olmalısın, o zaman ben haramlara karşı daha güçlü olurum" şuana kadar pek yanında olmadım, hep suçladım çünkü, inşallah şimdiden sonra onun yanında olurum.

Evliliğin, temiz kalpliliğin, eşinin dürüstlüğü, şeytana karşı sizin birlikte olup yuvanızı korumanız beni o kadar etkilediki sana anlatamam... Maşallah, Rabbim muhabbetinizi arttırsın, güzel ahlaklı sağlıklı arzuladığın gibi evlatlar nasip etsin size inşallah :)
İmanın, ahlakın, olduğu yerde huzur var, güven var, senin hikayende bunu gördüm.. Elhamdulillah bunu görebilenlerdenim..

Ne kadar uzun yazmışım, inşallah sıkılmamışsındır :)

canım iyi akşamlar..

uzun yazıp sıkmak nedemek kendini açtığın yakın hissettiğin için ben teşekkür ederim çok mutlu oldum gerçekten..

daha çok yenisiniz birbirinizi çok daha iyi tanıyacaksınız..

evliliğimin ilk yıllarını anlatsam sana şaşırırsın herhalde bu noktaya nasıl gelmişler diye..

her evliliğin dokusu gidişatı farklı parmak izleri gibi..

çünkü evliliği oluşturan bireyler farklı

biz çok emekler verdik bu noktalara gelmek için

Rabbim şaşırtmasın
şimdide başka şeylerle uğraşıyoruz eşim türbana girmemi istiyor ve sadece bu değil hayat tarzımızı tamamen değiştirmek istiyor açıkcası benimde nefsim biraz ağır geliyor ne yapacağıma karar veremedim her neyse..
sana tavsiyem eşine güven..

yaparsa kendine yapar
bu dünyanın oteki dünyasıda var..

sen kadın olarak üstüne düşeni yap

isteklerini kavga gürltü ile değil iletişimle hallet

onun isteklerinede kulak ver sonuçta evlilik tek taraflı değil hiç bir zaman

ve sev eşini..

bir arkadaşıma sormuştum peki erkekler ne ister diye

sevilmek isterler demişti bana

bu kadar basit..

sevgiler ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…