- Konu Sahibi clementine_
-
Benim fikrim açıkçası şöyle eşinin seni aldattığı kadınla ilgilendiği falan yok.Şayet ilgilenseydi sana kadını eve istemediğini söylemezdi bu çok açık ortada.Bu yüzden hiç uzatmaya gerek yok kadının direk yüzüne söyle onunla görüşmek istemediğini ve davranışlarından rahatsız olduğunu zaten daha da gelmez.Sende boşyere sıkıntı yapmamış olursun.
Benim fikrim açıkçası şöyle eşinin seni aldattığı kadınla ilgilendiği falan yok.Şayet ilgilenseydi sana kadını eve istemediğini söylemezdi bu çok açık ortada.Bu yüzden hiç uzatmaya gerek yok kadının direk yüzüne söyle onunla görüşmek istemediğini ve davranışlarından rahatsız olduğunu zaten daha da gelmez.Sende boşyere sıkıntı yapmamış olursun.
ben zaten eşimin beni aldattığını hiç düşünmedim ki
arkadaşım eşimizin
hırsızlık yapacağında şüpheleniyormuyuz
Allah korusun 2 gün ekmeksiz kalsak gidip çalar mı?
hayır neden
çünkü günah..
adam oldrür mü hayır.
neden Çünkü Rabbimin verdiği canı ancak o alır
e niye aynı şeyi zina için düşünmüyoruz?
arkadaşının eşi ve yahut ayşe fatma
kim olursa olsun zina
e o da günah o konuda neden güven miyoruz o zaman:44:
Aldattigi kadinla mi?
Ne alaka?
Ben burda bir aldatma hikayesi okumadim
siz nerde okudunuz pardon?
Sanırım yazdıgım seyi tam olarak anlamamışın...Her erkek aldatır grubundan olsaydım şuan evli olmazdım sanırımErkeklere karşı bir güven problemim yok.Söylediğim şeyin insan egosuyla ilgisi var.Nasıl bir kadın iltifattan ve ilgiden hoşlanıyorsa aynı şekilde erkekler de hoşlanır anlatmak istediğim şey bu.Ama bir erkek yada kadın farketmez insan diyeyim eşinin dostunun sevgilisi yada eşi tarafından iltifat alınca bundan rahatsız olur.Umarım şimdi anlamışındır Sevgiler.
Kocam dışında hiçbir erkekten iltifat almak benim egomu yükseltmez.bana bu şekilde birisinin yaklaşmasınada izin vermem.ne alaka ewli bi kadına biri iltifat edeck..ben biraz geri kafalıyım belkide...
sen bence çok karakterli ,asil ve kendine güveni tam bi kadınsın herkes senin gibi düşünmüş olsaydı hem kadınlar daha mutlu hemde bu kadar aldatılmalar olmazdı,sonuçta hemcinslerimizle aldatılıyoruz
ben de senin gibi anladım ama dikkatli bakınca virgül olmadığından öyle anlaşıldığını farkettim :)
"seni aldattığı, kadınla ilgilendiği yok" demek istemiş....
konu açıldığı andan bu yana takip ediyorum, aklımdan geçenleri birçok kişi yazdığı için, araya girip yazmak istemedim...şimdi ortam sakinleşmişken yazabilirim...
erkekler genelde böyle şeyleri kolay kolay görmezler, bizim kadar ayrıntılı düşünemediklerinden belki de... (eşimi aylarca uyardığım halde farketmemişti mesela böyle bir durumu, en sonunda kadın açıkça söyleyince şoka girdi de, bana öyle hak verdi) bu durumda sizden önce bu garipliği eşiniz farketti ise gerçekten bir sorun var demektir... belki de eşinizin size söyleyemediği bir aşırılık bile yapmıştır kadın... eşinizin sadakatini ve sizin iyi niyetinizi takdir ettim... Allah bozmasın inşallah...
Clementine Rabbim mutluluğunuzu, huzurunuzu daim etsin inşallah
Benim eşim de subay. Eş durumundan yanına gidemediğim için
tam anlamıyla birlikte yaşamıyoruz ama biz de doğudayız
ve çok iyi anlıyorum seni. Hangi ildesiniz merak ettim?
Bi de kaç yıllık evlisiniz canım?
Maşallah ne güzel bi çiftsiniz öyle...
sen bence çok karakterli ,asil ve kendine güveni tam bi kadınsın herkes senin gibi düşünmüş olsaydı hem kadınlar daha mutlu hemde bu kadar aldatılmalar olmazdı,sonuçta hemcinslerimizle aldatılıyoruz
clementine büyük bir gecmis olsun canim, insaALLAH bu kadin daha cok rahatsizlik vermez, bana öyle geldi ki kolay kolay birakmiyacak gibi yakaniza yapismis...
benim görüsüm su ki kadin erkek ayri oturmasi gerekiyor yemek olsun vs. ki böyle durumlar engellenmis olur ALLAHin izniyle...
esinide senide cok cok takdir ediyorum ALLAH huzurunuz daim etsin insaALLAH...
bu arada cok coook tadlusun canum :)))
Clementine, bu konudaki bütün yazılarını tek tek okudum ve çok etkilendim... Bende 10 aylık evliyim yaşımda 22 yani erken evlendim sayılır.. ilk defa böyle internet ortamında birine kendimi açıyorum çünkü seni kendime çok yakın hissettim.
Biz evliliğimizin ilk 8-9 ayında kıskançlık konusunda çook sıkıntı yaşadık, ben evlenip yurtdışına geldim bundan öncede eşim 1 yıldır buradaydı, temmuz ayında evlendik ve buraya geldim aman Allah'ım herkes çırılçıplak, kısacık şortlarla, daracık atletlerle, transparan gömleklerle geziyor ortalıkta.. E tabi ben hiç alışık değilim, hep mutaasıp ortamlarda bulundum daha önceden. Eşime çok çektirdim diyebilirim, onu hep suçladım, gizlice bakışlarını takip ettim. Allah için uzun uzun birini incelediğini, yada açıkta birşey görünce tekrar tekrar baktığını görmedim.. He ufak tefek hataları olmadı dersem yalan olur, ama imtihan dünyasındayız ve hepimiz birer nefise sahibiz, benimde günahlarım hatalarım var elbette.. Malesef bende böyle bi zaafiyet olunca şeytan bizimle çok uğraştı, sürekli rüyalarımda eşimi başkalarına bakarken asılırken gördüm, yada o işteyken şeytan hep içime bu konuda sıkıntı verip benim huzurumu kaçırdı, aylarca hayattan zevk alamadım.
Biz bikaç kerede yurtdışına seyahate gittik, eşim gezmeyi çok sever, ama maalesef buralardan bile lezzet alamadım, etraftaki kadınları açık saçık gördükçe benim hep keyfim kaçtı aklımda hep eşim ve o kadınlar "acaba bakıyor mu".. kısacası sırf bu yüzden, üstelik ortada ciddi bi şey olmamasına rağmen hayatı kendime zindan ettim.
Dua edip Rabbimden bu vesveseyi kalbimden almasını istedim, bende hep senin gibi "Rabbim bize Hz. Yusuf'un iffetini ver" diye dua ettim..
Şimdi şimdi daha iyi olmaya başlıyor inşallah, önce eşime güvenmeliyim çünkü güven olmayan bi ilişki mutluluk getirmez biliyorum, sonrada senin gibi kendi günahı, kendi imtihanı, kendi hesabı diye düşünmeliyim.
Eşimde hep bana şunu söyler "ben dışardayken bu çıplaklıklara maruz kalıyorum, harama girmemek için dikkat etmeye çalışıyorum, sen bu konuda benim karşımda değil desteğinle dualarınla benim yanımda olmalısın, o zaman ben haramlara karşı daha güçlü olurum" şuana kadar pek yanında olmadım, hep suçladım çünkü, inşallah şimdiden sonra onun yanında olurum.
Evliliğin, temiz kalpliliğin, eşinin dürüstlüğü, şeytana karşı sizin birlikte olup yuvanızı korumanız beni o kadar etkilediki sana anlatamam... Maşallah, Rabbim muhabbetinizi arttırsın, güzel ahlaklı sağlıklı arzuladığın gibi evlatlar nasip etsin size inşallah :)
İmanın, ahlakın, olduğu yerde huzur var, güven var, senin hikayende bunu gördüm.. Elhamdulillah bunu görebilenlerdenim..
Ne kadar uzun yazmışım, inşallah sıkılmamışsındır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?