- 19 Eylül 2014
- 280
- 116
- 103
- Konu Sahibi elifelif123
-
yok artık daha neler :)
ee bana da geçen gece eşim Bünyamin burdan nasıl geçicez diyordu bir de omzuma vuruyor.
ben ne yapayım, Bünyamin bir de
Ayseyi tanimiyorum ki hic gormedim. Anlattigi kadari ile biliyorumAyse güvenilir biriyse artık süphe etmeyin bence.Belli ki işi cok stresli.
Evet bu guzel tespitBana da işle ilgili gibi geldi. Başka bir şey olsa onu da sayiklar bence.
İmkanınız varsa caktırmadan tanıyın. Şüpheniz de kalmaz hem.Ayseyi tanimiyorum ki hic gormedim. Anlattigi kadari ile biliyorum
Ben hep diyorum eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin. Fatura diyosa faturadir. Sürekli tartışmayın bence. Uyku yarı ölüm gibi bişey. Yani kusura bakmayın da ayşe faturalar ne oldu dese ben gülerdim:))) takılmayın bencebunyamin nedir ya ama benimki her gece sayikliyilor
HahahahaaAyşe donumu getir demiyor sonuçta, adam fatura iş güç derdinde belliki
Saatlerce horlayıp daha dalmadım bile demesinden iyidirMerhaba hanimlar benim esim uykusunda surekli konusur gun icinde ne yasadi ise gece anlatir ve son 1 aydir istisnasiz her gece birlikte calistigi bayanin adini sayikliyor ayni odada aksama kadar birlikte calisiyorlar kisinin adi ayse olsun ruyasinda ayse faturalar ne oldu su ne oldu diyor bazende sadece ayse ayse ayse diyor soruyorum anlastigim sevdigim birisi degil aksama kadar onunlayim onun icindir hicbirsey yok diyor ama 2 senedir calistigi diger kisilerin ismini hic sayiklamadi yada baskasinin ismini sayiklamadi ben supheye dustum gunlerdir tartisiyoruz ben mi abartiyorum sizce
Onu hep diyor vallaSaatlerce horlayıp daha dalmadım bile demesinden iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?