Bir gariplik yok mu yoksa ben mi cok kiskancim

Ya aslinda oyle deyince bwndw guluyorum valla gecen ruyasinda balik yiyormus soylemesi ayip al al al diyip duruyodu gulme tuttu beni yarim saat sonra ayse ayse aysee dedi sinirlerim bozulmadi degil hani

Ya aslinda oyle deyince bwndw guluyorum valla gecen ruyasinda balik yiyormus soylemesi ayip al al al diyip duruyodu gulme tuttu beni yarim saat sonra ayse ayse aysee dedi sinirlerim bozulmadi degil hani
Allahım çok şekersiniz ya o değil de siz niye uyumuyorsunuz Hay allah sizi de güldürsün ya

Eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyosunuz yani. Not: teşbihte hats olmaz

Benim eşimde çok sayıklar ve hep işle ilgili şeyler söyler.Gecen gece birine geri zekalı diye bağırıyordu bilmiyorum kimdi adını vermedi.Ertesi gün sordum hatırlamıyor bile.
Takılmayın boşuna normal yani

Ayy erkeklerin çoğu da böyle heralde hep anneye bırakıyolar sorumluluğu ya. Uyandırcanız aslında verceniz birini kucağına görecek Ayşe'yi Konya'yı
Ikisi birden uyaninca uyaniyor aliyor simdi hakkini yemeyim ama ne bileyim hic isim sayiklamayan adam simdi baslayinca kurt dustu icime

Keşke bnmki de sayiklasa iyiymis :)) rahat olun bence ya bisey yoktur aksama kadar yan yanarlarsa bilinçaltı yani genede gozunuz ayseyle esinizin ustunde olsun belli olmaz bu işler

Keşke bnmki de sayiklasa iyiymis :)) rahat olun bence ya bisey yoktur aksama kadar yan yanarlarsa bilinçaltı yani genede gozunuz ayseyle esinizin ustunde olsun belli olmaz bu işler
Ya sikinti o iste zaten ikiz bebeklerim var evden cikamiyorum gidip goremiyorum kim diye anca esime soruyorum oda ne kadar dogru soluyorsa iste

Ya sikinti o iste zaten ikiz bebeklerim var evden cikamiyorum gidip goremiyorum kim diye anca esime soruyorum oda ne kadar dogru soluyorsa iste
Bigün yemege davet etseniz evli mi? Yada sosyal medyadan takip edin veya arkadaş olun o vesileyle konuşmaya başlayın ama bisey yok bnce boşa kendini uzme zaten 2 bebiş büyütüyorsun bide bunlarla yorma kendini

Muhtemelen kiskanacaginiz bir durum yoktur aldatma vs. Ama ben yinede kiskanirdim sanirim. (Asiri kiskancim) Esinizin sucu yok gibi geldi bana

Herkes kendi eşi yapsa kafayı yiyeceği birşeye “ normal iş mevzusu” diyor. Bana da tuhaf geldi açıkçası. Tabi şüpheci gibi eşinizle tartışmayın bu sizin için kötü olur ama peşini de bir şekilde bırakmayın bence.

Bigün yemege davet etseniz evli mi? Yada sosyal medyadan takip edin veya arkadaş olun o vesileyle konuşmaya başlayın ama bisey yok bnce boşa kendini uzme zaten 2 bebiş büyütüyorsun bide bunlarla yorma kendini
Evliymis soyledigine gore soyismini bilmiyorum is yerinin facesine baktim bulamadim yemege davet edemmem cunku ben annemde kaliyorum kadini bulamadim face de bir turlu ozel nosu da yok sirket hatti kullaniyorlar

Bende her gece baska kadinin adini sayiklayan bir ese normal bakamiyorum iste

Kocam gece çalışıyor evde bgisayar başında bende uykumdan uyanıp adama Ayhan nerede diye sormusum
Tövbe tövbe Ayhan da doktorlarda izlediğim bir karakterdi nasıl gıcık olduysam rüyamda görmüşüm
Size şuan sesli güldumm gercekten, çok iyidi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…