- 19 Eylül 2014
- 280
- 116
- 103
- Konu Sahibi elifelif123
-
Ya aslinda oyle deyince bwndw guluyorum valla gecen ruyasinda balik yiyormus soylemesi ayip al al al diyip duruyodu gulme tuttu beni yarim saat sonra ayse ayse aysee dedi sinirlerim bozulmadi degil haniBen hep diyorum eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin. Fatura diyosa faturadir. Sürekli tartışmayın bence. Uyku yarı ölüm gibi bişey. Yani kusura bakmayın da ayşe faturalar ne oldu dese ben gülerdim:))) takılmayın bence
Ya aslinda oyle deyince bwndw guluyorum valla gecen ruyasinda balik yiyormus soylemesi ayip al al al diyip duruyodu gulme tuttu beni yarim saat sonra ayse ayse aysee dedi sinirlerim bozulmadi degil hani
Ikiz bebeklerim var uyutmuyorlar sagolsunlar biri uyuo biri uyaniyo esimde horlaya horlaya ayse ayse diye diye uyuyo sinirlerim bozuluyoAllahım çok şekersiniz ya o değil de siz niye uyumuyorsunuz Hay allah sizi de güldürsün ya
Eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyosunuz yani. Not: teşbihte hats olmazMerhaba hanimlar benim esim uykusunda surekli konusur gun icinde ne yasadi ise gece anlatir ve son 1 aydir istisnasiz her gece birlikte calistigi bayanin adini sayikliyor ayni odada aksama kadar birlikte calisiyorlar kisinin adi ayse olsun ruyasinda ayse faturalar ne oldu su ne oldu diyor bazende sadece ayse ayse ayse diyor soruyorum anlastigim sevdigim birisi degil aksama kadar onunlayim onun icindir hicbirsey yok diyor ama 2 senedir calistigi diger kisilerin ismini hic sayiklamadi yada baskasinin ismini sayiklamadi ben supheye dustum gunlerdir tartisiyoruz ben mi abartiyorum sizce
Ayy erkeklerin çoğu da böyle heralde hep anneye bırakıyolar sorumluluğu ya. Uyandırcanız aslında verceniz birini kucağına görecek Ayşe'yi Konya'yıIkiz bebeklerim var uyutmuyorlar sagolsunlar biri uyuo biri uyaniyo esimde horlaya horlaya ayse ayse diye diye uyuyo sinirlerim bozuluyo
Ikisi birden uyaninca uyaniyor aliyor simdi hakkini yemeyim ama ne bileyim hic isim sayiklamayan adam simdi baslayinca kurt dustu icimeAyy erkeklerin çoğu da böyle heralde hep anneye bırakıyolar sorumluluğu ya. Uyandırcanız aslında verceniz birini kucağına görecek Ayşe'yi Konya'yı
Ne mutlu banaHahahahaagece gece ne güldüm siz çok yaşayın kesinlikle doğru tespit.
Bu arada kullanıcı adınıza ve resminize denk geliyorum böyle yorumlarda sürekli, bi gülesim gelmiyor değil hani
Ahaha sesli güldüm yaAyşe donumu getir demiyor sonuçta, adam fatura iş güç derdinde belliki
Ya sikinti o iste zaten ikiz bebeklerim var evden cikamiyorum gidip goremiyorum kim diye anca esime soruyorum oda ne kadar dogru soluyorsa isteKeşke bnmki de sayiklasa iyiymis :)) rahat olun bence ya bisey yoktur aksama kadar yan yanarlarsa bilinçaltı yani genede gozunuz ayseyle esinizin ustunde olsun belli olmaz bu işler
Ayşe donumu getir demiyor sonuçta, adam fatura iş güç derdinde belliki
Ahahhaa cok guldum ya gozumun onune geldi de ahahahahKocam gece çalışıyor evde bgisayar başında bende uykumdan uyanıp adama Ayhan nerede diye sormusum
Tövbe tövbe Ayhan da doktorlarda izlediğim bir karakterdi nasıl gıcık olduysam rüyamda görmüşüm
Bigün yemege davet etseniz evli mi? Yada sosyal medyadan takip edin veya arkadaş olun o vesileyle konuşmaya başlayın ama bisey yok bnce boşa kendini uzme zaten 2 bebiş büyütüyorsun bide bunlarla yorma kendiniYa sikinti o iste zaten ikiz bebeklerim var evden cikamiyorum gidip goremiyorum kim diye anca esime soruyorum oda ne kadar dogru soluyorsa iste
Evliymis soyledigine gore soyismini bilmiyorum is yerinin facesine baktim bulamadim yemege davet edemmem cunku ben annemde kaliyorum kadini bulamadim face de bir turlu ozel nosu da yok sirket hatti kullaniyorlarBigün yemege davet etseniz evli mi? Yada sosyal medyadan takip edin veya arkadaş olun o vesileyle konuşmaya başlayın ama bisey yok bnce boşa kendini uzme zaten 2 bebiş büyütüyorsun bide bunlarla yorma kendini
Bende her gece baska kadinin adini sayiklayan bir ese normal bakamiyorum isteHerkes kendi eşi yapsa kafayı yiyeceği birşeye “ normal iş mevzusu” diyor. Bana da tuhaf geldi açıkçası. Tabi şüpheci gibi eşinizle tartışmayın bu sizin için kötü olur ama peşini de bir şekilde bırakmayın bence.
Size şuan sesli güldumm gercekten, çok iyidi yaaKocam gece çalışıyor evde bgisayar başında bende uykumdan uyanıp adama Ayhan nerede diye sormusum
Tövbe tövbe Ayhan da doktorlarda izlediğim bir karakterdi nasıl gıcık olduysam rüyamda görmüşüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?