- 1 Eylül 2017
- 420
- 444
- 33
- Konu Sahibi elifelif123
-
Hmm o zaman bosver gitsin üzerinde çok durulacak bi şey değil benceEvliymis soyledigine gore soyismini bilmiyorum is yerinin facesine baktim bulamadim yemege davet edemmem cunku ben annemde kaliyorum kadini bulamadim face de bir turlu ozel nosu da yok sirket hatti kullaniyorlar
Ayhana çok güldüm hahahhaaKocam gece çalışıyor evde bgisayar başında bende uykumdan uyanıp adama Ayhan nerede diye sormusum
Tövbe tövbe Ayhan da doktorlarda izlediğim bir karakterdi nasıl gıcık olduysam rüyamda görmüşüm
Ayşe faturalar ne oldu mu:)) Kıskanmayın bence işle alakalı sayıklıyo sanki.
yok artık daha neler :)
ee bana da geçen gece eşim Bünyamin burdan nasıl geçicez diyordu bir de omzuma vuruyor.
ben ne yapayım, Bünyamin bir de
Genelde benim eşim çok yorulduğunda sayıklar bence yorgunluk olabilir herzaman kötü düşünmemek lazım iş sonuçtaMerhaba hanimlar benim esim uykusunda surekli konusur gun icinde ne yasadi ise gece anlatir ve son 1 aydir istisnasiz her gece birlikte calistigi bayanin adini sayikliyor ayni odada aksama kadar birlikte calisiyorlar kisinin adi ayse olsun ruyasinda ayse faturalar ne oldu su ne oldu diyor bazende sadece ayse ayse ayse diyor soruyorum anlastigim sevdigim birisi degil aksama kadar onunlayim onun icindir hicbirsey yok diyor ama 2 senedir calistigi diger kisilerin ismini hic sayiklamadi yada baskasinin ismini sayiklamadi ben supheye dustum gunlerdir tartisiyoruz ben mi abartiyorum sizce
Sen çok yaşa :)Ayşe donumu getir demiyor sonuçta, adam fatura iş güç derdinde belliki
Sabah sabah kahkaha attımyok artık daha neler :)
ee bana da geçen gece eşim Bünyamin burdan nasıl geçicez diyordu bir de omzuma vuruyor.
ben ne yapayım, Bünyamin bir de
Bakmayın zaten ama bunu eşinize açık bir şekilde de söylemeyin. Umarım sıkıntılı bir durum yoktur. İyiye yorun belki de çok yoruluyordur ya da gerçekten sevmiyordur o ihtimaller de var sonuçtaBende her gece baska kadinin adini sayiklayan bir ese normal bakamiyorum iste
Benim eşimde bi ara bana Mehmet diyordu sürekli.Oda akşama kadar Mehmet diye biriyle çalışıyordu.Bence çalıştığı içindir.Ama bu zamana kadar hic calistigi insanlarin adini sayiklamamisti bu ilk
Valla kıskanç biri değilim ama bu durum asla hoşuma gitmezdi,!Merhaba hanimlar benim esim uykusunda surekli konusur gun icinde ne yasadi ise gece anlatir ve son 1 aydir istisnasiz her gece birlikte calistigi bayanin adini sayikliyor ayni odada aksama kadar birlikte calisiyorlar kisinin adi ayse olsun ruyasinda ayse faturalar ne oldu su ne oldu diyor bazende sadece ayse ayse ayse diyor soruyorum anlastigim sevdigim birisi degil aksama kadar onunlayim onun icindir hicbirsey yok diyor ama 2 senedir calistigi diger kisilerin ismini hic sayiklamadi yada baskasinin ismini sayiklamadi ben supheye dustum gunlerdir tartisiyoruz ben mi abartiyorum sizce
Freud der ki rüyalar ve dil surcmleri bilinçaltımızı açığa cikarirMerhaba hanimlar benim esim uykusunda surekli konusur gun icinde ne yasadi ise gece anlatir ve son 1 aydir istisnasiz her gece birlikte calistigi bayanin adini sayikliyor ayni odada aksama kadar birlikte calisiyorlar kisinin adi ayse olsun ruyasinda ayse faturalar ne oldu su ne oldu diyor bazende sadece ayse ayse ayse diyor soruyorum anlastigim sevdigim birisi degil aksama kadar onunlayim onun icindir hicbirsey yok diyor ama 2 senedir calistigi diger kisilerin ismini hic sayiklamadi yada baskasinin ismini sayiklamadi ben supheye dustum gunlerdir tartisiyoruz ben mi abartiyorum sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?