Bir gariplik yok mu yoksa ben mi cok kiskancim

Evliymis soyledigine gore soyismini bilmiyorum is yerinin facesine baktim bulamadim yemege davet edemmem cunku ben annemde kaliyorum kadini bulamadim face de bir turlu ozel nosu da yok sirket hatti kullaniyorlar
Hmm o zaman bosver gitsin üzerinde çok durulacak bi şey değil bence

Eşimde bazen yemekte sohbet ederken hocam hocam diyor eskiden kafamda kurardım kesin akşama kadar bütün kadın öğretmenlerle takıldı hepsiyle sohbet etti diye şimdi tamam hocam içecek bir şey ister misin yemeğinin yanına diyorum :)

Bence takılacağınız bir durum yok. Hiç tanımadığınız birinin adı söylemiyor. Gün boyu gördüğü iş arkadaşı.

Eşinize ayıkken sorup boşuna aklına yerleştirmeyin :) denk gelirse tanışır gözlemlersiniz. Uykusunda konuşturun asıl, Ayşeymiş gibi bi şeyler diyin ya da ne bileyim sorun işte durumla ilgili bi şeyler :) ben eski sevgilime öyle yapıyordum.

Genelde benim eşim çok yorulduğunda sayıklar bence yorgunluk olabilir herzaman kötü düşünmemek lazım iş sonuçta

Eşiniz gün icinde yaşadıklarını rüyasında görüyor herhalde. Benim Esimde sürekli araba muhabbeti yapar rüyasında adam şoför bu gune kadar kadın ismi duymAdim.

Ama sizinki çalıştığı ortamı görüyor normal kaç defa acaba gece telefonla mı konuşuyor diye uyanmisligim var normal benle nasıl muhabbet ediyorsa öyle görüyor. Buda güzel birşey sonuçta bir haltlar yese oda rüyasına girer

Yaz kızım demediği sürece birşey yok :) şaka bir yana yanlış birşey demiyor ki. Gün içinde demek ki faturaları soruyor. Evham yapmayın.

açıkcası ben de pek hoşlanmazdım bu durumdan
birşey var demiyorum ama hoşuma gştmezdi

Bende her gece baska kadinin adini sayiklayan bir ese normal bakamiyorum iste
Bakmayın zaten ama bunu eşinize açık bir şekilde de söylemeyin. Umarım sıkıntılı bir durum yoktur. İyiye yorun belki de çok yoruluyordur ya da gerçekten sevmiyordur o ihtimaller de var sonuçta

Bence de şüphelenecek bişey yoktur. Benimde müdürüm öyle. telefonda eşiyle konuşurken kardeşiyle konuşurken hep yanılıp benim ismimi söyler. Bazen işyerine geldiklerinde de akşam oturmalarında bile adımın geçtiği olurmuş onu söyleyip gülerlerdi. Dert etmeyin eşinizede güveniyosanız sorun yoktur bence.

Valla kıskanç biri değilim ama bu durum asla hoşuma gitmezdi,!

Freud der ki rüyalar ve dil surcmleri bilinçaltımızı açığa cikarir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…