- 3 Ekim 2007
- 14.698
- 37.031
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi elifelif123
-
aman Allah ımm boşanma sebebiMerhaba hanimlar benim esim uykusunda surekli konusur gun icinde ne yasadi ise gece anlatir ve son 1 aydir istisnasiz her gece birlikte calistigi bayanin adini sayikliyor ayni odada aksama kadar birlikte calisiyorlar kisinin adi ayse olsun ruyasinda ayse faturalar ne oldu su ne oldu diyor bazende sadece ayse ayse ayse diyor soruyorum anlastigim sevdigim birisi degil aksama kadar onunlayim onun icindir hicbirsey yok diyor ama 2 senedir calistigi diger kisilerin ismini hic sayiklamadi yada baskasinin ismini sayiklamadi ben supheye dustum gunlerdir tartisiyoruz ben mi abartiyorum sizce
iyi de sürekli aynı isim kadın haklı yani.. nasıl gariplik olmasın..Yuh yani adamı gördüğü rüya ve sayıkladıgı seylerden ötürü suclamanızı anlayamadım. Bır garıplık yok kendınız soyluyosunuz gun ıcınde olanı bıtenı anlatıyo uykusunda dıye
Oncedende gunluk rutinini anlatıyomus ama sonucta ayse dıyor. Ayse ne kadar guzelsın ayse gozlerın sacların vs demıyor. Dese evet kadın haklı dıyebılırım. Bılıncdısı gelısen bı durumda adamı neye dayanarak suclayacakiyi de sürekli aynı isim kadın haklı yani.. nasıl gariplik olmasın..
sayıkladığı şeyler değil mevzu.. mevzu ayşe ayşe
valla ayşe adı sürekli geçmeye başlarsa inşaallah diğer cümlelerde sayıklamaz bir süre sonra..Oncedende gunluk rutinini anlatıyomus ama sonucta ayse dıyor. Ayse ne kadar guzelsın ayse gozlerın sacların vs demıyor. Dese evet kadın haklı dıyebılırım. Bılıncdısı gelısen bı durumda adamı neye dayanarak suclayacak
Insallah takıp etsın bakalım ne cıkacakvalla ayşe adı sürekli geçmeye başlarsa inşaallah diğer cümlelerde sayıklamaz bir süre sonra..
çok tedirgin olurdum ben..
dediğim gibi takipte kalmak gerek.
yok artık daha neler :)
ee bana da geçen gece eşim Bünyamin burdan nasıl geçicez diyordu bir de omzuma vuruyor.
ben ne yapayım, Bünyamin bir de
Kocam gece çalışıyor evde bgisayar başında bende uykumdan uyanıp adama Ayhan nerede diye sormusum
Tövbe tövbe Ayhan da doktorlarda izlediğim bir karakterdi nasıl gıcık olduysam rüyamda görmüşüm
Benim eşim de ortağının adını sayıklardı.
Hadi gene sizinki kadın, benimkinin sayıkladığı isim Burak!
Daha tehlikeli bir durum
Benim eşim bir defa ‘ serdarla bütün parayı yedik’ dedi. Ben tabi tavşan gibi dikildim hemen.
Hangi Serdar dedim, halamın oğlu dedi, ooovvv hikaye iyice ilginçleşti
Ne parası, Serdar tarla sattı dedi. Anam bunlar pavyona gitmiş zahir diye iyice kurtlandım ben
Kaç para , 100lira, nerde harcadınız , lokantada
Tabi bütün heyecan bitti
Ertesi gün sordum gülmekten kırıldı aylardır ne Serdarı gördüm ne yemek yedik birlikte diye
Benim eşim sürekli yapar böyle o yüzden çok normal geliyor artık
Daha oncede cok insanla calisti ama kimsenin ismini sayiklamadi ben sahsen buba dayaniyorumOncedende gunluk rutinini anlatıyomus ama sonucta ayse dıyor. Ayse ne kadar guzelsın ayse gozlerın sacların vs demıyor. Dese evet kadın haklı dıyebılırım. Bılıncdısı gelısen bı durumda adamı neye dayanarak suclayacak
Ya benimde bayan iş arkadaşım var bende onun ismini soyluyomusum arada. Ama elimden gelse bir kaşık suda bogacamMerhaba hanimlar benim esim uykusunda surekli konusur gun icinde ne yasadi ise gece anlatir ve son 1 aydir istisnasiz her gece birlikte calistigi bayanin adini sayikliyor ayni odada aksama kadar birlikte calisiyorlar kisinin adi ayse olsun ruyasinda ayse faturalar ne oldu su ne oldu diyor bazende sadece ayse ayse ayse diyor soruyorum anlastigim sevdigim birisi degil aksama kadar onunlayim onun icindir hicbirsey yok diyor ama 2 senedir calistigi diger kisilerin ismini hic sayiklamadi yada baskasinin ismini sayiklamadi ben supheye dustum gunlerdir tartisiyoruz ben mi abartiyorum sizce
Ya benimde bayan iş arkadaşım var bende onun ismini soyluyomusum arada. Ama elimden gelse bir kaşık suda bogacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?