Bir gebenin günlüğü gebelik testi kuruma çizgisi

psikolojikdanismannnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2024
67
15
3
28
Merhaba herkese. 18. Günde peak gördüm ertesi gün yumurtam çatladı değerlendirdik. Normalde 30 günde bir regl oluyorum bugün 34. Gün hala regl olmadım. Sabah gebelik testi yaptım marka bir gebenin günlüğü. Bir şey yoktu birkaç saat sonra atmak için elime aldım ikinci çizgi çok net şekilde vardı.bu test kuruma çizgisi çıkarıyor mu?

Eklentiler

• IMG_7333.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 610
Bu kuruma çizgisi çıkarıyor

Bende sürekli ilgili yazıları okuyorum son 5-6 aydır. Bu testi denemedim fakat şunu okudum sıklıkla; kuruma çizgisi gri oluyormuş ve kuruma çizgisini ayırt etmek için su damlatmak gerekiyormuş. İsterseniz deneyin bu yöntemi değerli meslektaşım. Umarım güzel haberi alırsınız.

Yumurtlama gününüz ne zamandı ve değerlendirdiniz mi öyle hesaplayalım bşde. Bir gebenin günlüğü yumurtlamadan 17 gün sonra test yapabilirsiniz diyordu ben şubatta öyle öğrenmiştim tabi sonlandırmak zorunda kaldık ama. Benim bu testte çıkmamıştı erken gebelikte çıkmıştı

Yaptım çizgi silinmedi ama fotoğraf çekince gözümle gördüğüm kadar net olmuyor, anlayamadım hiç olmamıştı daha önce bakalım birkaç güne belli olur sevgili meslektaşım. Çok teşekkür ederim

Öncelikle çok geçmiş olsun. Hayırlarla bebeğiniz sizinle olsun. 15. Günümdü bugün dayanamayıp erken yaptım ama normalde 30 günde regl olurum 34. Güne gelince bi kuşkulanmıştım bakalım hayırlısı inşallah

Gebelik varsa ilk idrar son idrar farketmiyor bence yani ben akşam yapıp öğrenmiştim hatta sabah negatif olmuştu akşamına tekrar pozitif görmüştüm kana gitmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…