- 6 Ağustos 2024
- 67
- 15
- 3
- 28
- Konu Sahibi psikolojikdanismannnn
-
Bu kuruma çizgisi çıkarıyorMerhaba herkese. 18. Günde peak gördüm ertesi gün yumurtam çatladı değerlendirdik. Normalde 30 günde bir regl oluyorum bugün 34. Gün hala regl olmadım. Sabah gebelik testi yaptım marka bir gebenin günlüğü. Bir şey yoktu birkaç saat sonra atmak için elime aldım ikinci çizgi çok net şekilde vardı.bu test kuruma çizgisi çıkarıyor mu?
Kuruma çizgisi yıkanınca geçiyor mu yoksa kalıyor mu acaba bilgin var mı canimBu kuruma çizgisi çıkarıyor
Hiç görmemiştim ben daha önce kuruma kaç saat geçerse geçsin. O yüzden emin olamadım teşekkür ederimBu kuruma çizgisi çıkarıyor
Akşam bir tane daha yaptım onda da çizgi çıktı ama gri gibi değil pembemsi yani, anlayamadım dediğiniz gibi bende de hiç çıkmamıştıBende o sayfadan kullandım hiç kuruma çizgisi çıkarmadı
Yaptım çizgi silinmedi ama fotoğraf çekince gözümle gördüğüm kadar net olmuyor, anlayamadım hiç olmamıştı daha önce bakalım birkaç güne belli olur sevgili meslektaşım. Çok teşekkür ederimBende sürekli ilgili yazıları okuyorum son 5-6 aydır. Bu testi denemedim fakat şunu okudum sıklıkla; kuruma çizgisi gri oluyormuş ve kuruma çizgisini ayırt etmek için su damlatmak gerekiyormuş. İsterseniz deneyin bu yöntemi değerli meslektaşım. Umarım güzel haberi alırsınız.
Öncelikle çok geçmiş olsun. Hayırlarla bebeğiniz sizinle olsun. 15. Günümdü bugün dayanamayıp erken yaptım ama normalde 30 günde regl olurum 34. Güne gelince bi kuşkulanmıştım bakalım hayırlısı inşallahYumurtlama gününüz ne zamandı ve değerlendirdiniz mi öyle hesaplayalım bşde. Bir gebenin günlüğü yumurtlamadan 17 gün sonra test yapabilirsiniz diyordu ben şubatta öyle öğrenmiştim tabi sonlandırmak zorunda kaldık ama. Benim bu testte çıkmamıştı erken gebelikte çıkmıştı
Dün biraz daha siliktiOvulasyon testim de böyle çıkıyor
Kaset testte yine kuruma çizgisi çıktı ama ilk idrarla yapmamıştım bakalım pazartesiye kadar regl olmazsam yapıp kan vereceğimBenim Ovilasyonda da pik olmuştu gebelik varken
Erken gebelikte 2 kere yalancı pozitif yaşadım. Eşim de iyice geciksin öyle yapalım diye almak istemiyor pazartesiye kadar sabredebilirsem bekliycemBir tane erken gebelik deneyin
Haberdar edinErken gebelikte 2 kere yalancı pozitif yaşadım. Eşim de iyice geciksin öyle yapalım diye almak istemiyor pazartesiye kadar sabredebilirsem bekliycem
EderimHaberdar edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?