- 1 Ocak 2025
- 786
- 205
- 18
- 27
- Konu Sahibi psikolojikdanismannnn
-
Valla en iyisi bende ayın 11inde gittiğimde hamile değilsem femara isticem bide onu deneyelim 9 aydır deniyoruz ya olmuyor işte neyi bekliyoruzAynen devlet özel klinik hepsini denedim valla en son artık yarın gideceğim doktora kendim diyecem bana bi ilaç verin diye femara mı ne herkes ona başlamış onla hamile kalmış bize veren yok
Ya Ben 2 ay öncesine kadar çok düzenli ovülasyon testi kullanarak değerlendiriyordum son 2 aya kadar ev taşıması o bu derken tamamen kafamdan çocuğu sildim attım hiç düşünmedim düşünmeyince kafam daha rahat olıyor eşimle ilişkiyi de çocuk üzerine kurmuş olmuyorum ne eşimi ne de kendimi huzursuz ettim şimdi de gecikince test psikolojisine girdim ama çözemedim bakalım hasta olursam da reglimin 3. Gününe denk getirip tekrar hormon testi verip ilaç başlamak istediğini diyecem bakalım hakkımızda hayırlısı olsunValla en iyisi bende ayın 11inde gittiğimde hamile değilsem femara isticem bide onu deneyelim 9 aydır deniyoruz ya olmuyor işte neyi bekliyoruzpazartesi şehir dışına çıkıyorum ailemin yanında olucam İnşallah bizimkilerdir bayramdır derken randevu tarihim gelmiş oluyor test falan düşünmem kafama takmam tabi adet olmazsam ordaki doktoru deneyeyim dedim burdakiler ilgilenmedi.
regl oldum canım ama nasıl bi regl olma korktum resmen bildiğin yataktan kalkar kalkmaz kan boşalması yaşadım dizlerimin bağı çözüldüValla en iyisi bende ayın 11inde gittiğimde hamile değilsem femara isticem bide onu deneyelim 9 aydır deniyoruz ya olmuyor işte neyi bekliyoruzpazartesi şehir dışına çıkıyorum ailemin yanında olucam İnşallah bizimkilerdir bayramdır derken randevu tarihim gelmiş oluyor test falan düşünmem kafama takmam tabi adet olmazsam ordaki doktoru deneyeyim dedim burdakiler ilgilenmedi.
En güzeli zaten düşünmemek gerçekten bende ilk defa bu ay kafamdan sildim dediğin gibi ilişkimiz bile çocuk üzerineydi yumurtlama olduğunu düşündükten sonra tamamen acaba belirti mi acaba oldu mu falan kendimi de eşimi de çok yordum. Bu ay hiç o kafada değildim bizim evde baya yoğun geçti. Bayram temizliği de derken bu günü buldu. Bende gecikince ve adet belirtim olmayınca acaba mı dedim artık. Ama şuan inanılmaz belim ve karnım ağrıyor ya adet gelecek artık yada kendimi çok fazla yordum bilemiyorum. Amin canım hayırlısı olsun bakalımYa Ben 2 ay öncesine kadar çok düzenli ovülasyon testi kullanarak değerlendiriyordum son 2 aya kadar ev taşıması o bu derken tamamen kafamdan çocuğu sildim attım hiç düşünmedim düşünmeyince kafam daha rahat olıyor eşimle ilişkiyi de çocuk üzerine kurmuş olmuyorum ne eşimi ne de kendimi huzursuz ettim şimdi de gecikince test psikolojisine girdim ama çözemedim bakalım hasta olursam da reglimin 3. Gününe denk getirip tekrar hormon testi verip ilaç başlamak istediğini diyecem bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
Yaa hayırlısı olsun canım bende olacam gibi biraz üzgünümregl oldum canım ama nasıl bi regl olma korktum resmen bildiğin yataktan kalkar kalkmaz kan boşalması yaşadım dizlerimin bağı çözüldü
Bu ay da elendik bakalım ama bu ay kendimden o kadar korktum ki ilk defa böyle oldum bacaklarımın bağı koptu sankiYaa hayırlısı olsun canım bende olacam gibi biraz üzgünüm
Niye öyle oldu ki acaba yaBu ay da elendik bakalım ama bu ay kendimden o kadar korktum ki ilk defa böyle oldum bacaklarımın bağı koptu sanki
Valla hiç anlamadım canım reglim bitince bayramdan sonra hemen bi doktora gitmeyi düşünüyorumNiye öyle oldu ki acaba ya
Git tabi ki ya ihmale gelmez böyle şeyler ama kötü birşey yoktur merak etme. Gecikmiştin zaten birden sökülmüştür. Benimde belim kırılmış gibi ağrıyor. Oturup ağlayacam ağrısındanValla hiç anlamadım canım reglim bitince bayramdan sonra hemen bi doktora gitmeyi düşünüyorum
Rabbim kolaylaştorsın imtihanımızı arkadaşımGit tabi ki ya ihmale gelmez böyle şeyler ama kötü birşey yoktur merak etme. Gecikmiştin zaten birden sökülmüştür. Benimde belim kırılmış gibi ağrıyor. Oturup ağlayacam ağrısından
Amin canım aminnRabbim kolaylaştorsın imtihanımızı arkadaşım
Ben 4 ay klomen 2 ay femera kullandım. Ama hamile kalamamıştım. Bu ilaçları kullanılırken çatlatma iğnesiz kullanmayın. Benim ilk 3 ay iğnesizdi. Her ay ümitlendim bişey olmadı sonra kendimi dinlendirdim. Ve rahim filmi çekildim bikaç ay sonra. Onun sayesinde hamile kaldımAynen devlet özel klinik hepsini denedim valla en son artık yarın gideceğim doktora kendim diyecem bana bi ilaç verin diye femara mı ne herkes ona başlamış onla hamile kalmış bize veren yok
Çok sevindim canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin analı babalı olsun darısı bize olmayan herkese nasip olsunBen 4 ay klomen 2 ay femera kullandım. Ama hamile kalamamıştım. Bu ilaçları kullanılırken çatlatma iğnesiz kullanmayın. Benim ilk 3 ay iğnesizdi. Her ay ümitlendim bişey olmadı sonra kendimi dinlendirdim. Ve rahim filmi çekildim bikaç ay sonra. Onun sayesinde hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?