- 23 Şubat 2025
- 135
- 29
- 13
- 24
- Konu Sahibi psikolojikdanismannnn
-
Durum nedir canım hamile misin ?Ederim
Hamile misinizBende bir gebenin günlüğünde ki kaset testi dün yaptım 10. Günümdü yumurtlamanın silik çıktı bugün sabah tekrar yaptım yine silik çıktı daha önce yapmıştım yine bu testten o zaman hiç böyle çizgi çıkmamıştı
Evet canım hamileyim 5 haftalık olduk bugünHamile misinizbenim de yumurtlamadan sonra 9.gün böyle cıktı ama ovülasyon çok silikk
Eki Görüntüle 3595227
Maşallah sağlıkla gelsin inşallahEvet canım hamileyim 5 haftalık olduk bugün
Amin canımMaşallah sağlıkla gelsin inşallah
Bende geçen ay o testle yapmıştım aynı birkaç saat sonra ikinci çizgi vardı kuruma mı diye suya tuttum iyice pembeleşti hamileyim sandım kan verdim negatif. Adet oldum bittikten hemen sonra yine kuruma çizgisi çıkarıyor mu diye teyit etmek için bir tane daha yaptım yine çizgi çıktı kuruma çizgisi çıkarıyor yani ben boşuna umutlanmıştımAmin canımAllah isteyen herkese versin
Ben daha önce yaptığımda hiç kuruma çizgisi çıkarmamıştı direk negatifti ama bu ay yaptım silik çıktı her gün yaptım yani 2 3 gün çizgi koyulaşacakmı diye koyulaştı şükür gebe olduğumu öğrendim Salı doktora gidicem inşallah keseyi görürüz uygulamaya göre Salı günü 5+3 gösteriyorBende geçen ay o testle yapmıştım aynı birkaç saat sonra ikinci çizgi vardı kuruma mı diye suya tuttum iyice pembeleşti hamileyim sandım kan verdim negatif. Adet oldum bittikten hemen sonra yine kuruma çizgisi çıkarıyor mu diye teyit etmek için bir tane daha yaptım yine çizgi çıktı kuruma çizgisi çıkarıyor yani ben boşuna umutlanmıştımşimdi de adetime 5 gün var bel ağrım ve kasık ağrım dışında bir belirtim yok. Dün baş dönmem el titremem oldu baya akşama kadar tekrarladı tansiyonum düştü sanırım. Bu ay soğan kürünü denedim bekliyorum. Her ay olan göğüs hassasiyetim de bu ay yok bakalım kırmızıları görecek miyim yine
Ayy canımm sağlıklı bi gebeliğin olsun sağlıkla da kucağınıza almayı nasip etain Rabbim. İnşallah bende bekleyen herkes de bu güzel haberi alırızBen daha önce yaptığımda hiç kuruma çizgisi çıkarmamıştı direk negatifti ama bu ay yaptım silik çıktı her gün yaptım yani 2 3 gün çizgi koyulaşacakmı diye koyulaştı şükür gebe olduğumu öğrendim Salı doktora gidicem inşallah keseyi görürüz uygulamaya göre Salı günü 5+3 gösteriyorbenimde normalde göğüslerim acımazdı ama yumurtlamadan sonra acımaya başladı hala geçmedi şimdi biraz daha fazla acıyor inşallah herkes beklenilen haberi alır
Amin canım benim inşallahAyy canımm sağlıklı bi gebeliğin olsun sağlıkla da kucağınıza almayı nasip etain Rabbim. İnşallah bende bekleyen herkes de bu güzel haberi alırız
Yumurtlama takibi yaptın mı canım yaptıysan yumurtlamadan kaç gün sonra bu testi yaptın ve ne kadar süre de cıktı ikinci çizgiKızlar sizce adetime daha 9 gün kadar var
Eki Görüntüle 3596145
Takip yapmıyorum ben adetten hemen sonra değerlendiriyoruz 1 gün arayla erken döllenme oluyor benim oyüzden hep erken öğrendim bu 3 çocuk olacak adete 2 hafta kala felan deneyince olmuyor gebelik bide bu ay klomen kullandımYumurtlama takibi yaptın mı canım yaptıysan yumurtlamadan kaç gün sonra bu testi yaptın ve ne kadar süre de cıktı ikinci çizgi
Olabilir canım ikinci çizgi belli oluyor kandan baktır istersen birdeTakip yapmıyorum ben adetten hemen sonra değerlendiriyoruz 1 gün arayla erken döllenme oluyor benim oyüzden hep erken öğrendim bu 3 çocuk olacak adete 2 hafta kala felan deneyince olmuyor gebelik bide bu ay klomen kullandım
Cuma günü bir test daha yapıp bakacağım koyulaşma olursa zaten doktor kontrolü var betaya baktırırımOlabilir canım ikinci çizgi belli oluyor kandan baktır istersen birde
Döngün kaç gün canım ?Cuma günü bir test daha yapıp bakacağım koyulaşma olursa zaten doktor kontrolü var betaya baktırırım
Değişik valla adetimde değişik farklı farklı oluyorDöngün kaç gün canım ?
Anladımmm hayırlısı olsun hakkınızda inşallah bebiş vardırDeğişik valla adetimde değişik farklı farklı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?