Bir gebenin günlüğü gebelik testi kuruma çizgisi

Bende bir gebenin günlüğünde ki kaset testi dün yaptım 10. Günümdü yumurtlamanın silik çıktı bugün sabah tekrar yaptım yine silik çıktı daha önce yapmıştım yine bu testten o zaman hiç böyle çizgi çıkmamıştı

Eklentiler

• IMG_7060.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 201
Hamile misiniz benim de yumurtlamadan sonra 9.gün böyle cıktı ama ovülasyon çok silikk

Amin canım Allah isteyen herkese versin
Bende geçen ay o testle yapmıştım aynı birkaç saat sonra ikinci çizgi vardı kuruma mı diye suya tuttum iyice pembeleşti hamileyim sandım kan verdim negatif. Adet oldum bittikten hemen sonra yine kuruma çizgisi çıkarıyor mu diye teyit etmek için bir tane daha yaptım yine çizgi çıktı kuruma çizgisi çıkarıyor yani ben boşuna umutlanmıştım şimdi de adetime 5 gün var bel ağrım ve kasık ağrım dışında bir belirtim yok. Dün baş dönmem el titremem oldu baya akşama kadar tekrarladı tansiyonum düştü sanırım. Bu ay soğan kürünü denedim bekliyorum. Her ay olan göğüs hassasiyetim de bu ay yok bakalım kırmızıları görecek miyim yine

Ben daha önce yaptığımda hiç kuruma çizgisi çıkarmamıştı direk negatifti ama bu ay yaptım silik çıktı her gün yaptım yani 2 3 gün çizgi koyulaşacakmı diye koyulaştı şükür gebe olduğumu öğrendim Salı doktora gidicem inşallah keseyi görürüz uygulamaya göre Salı günü 5+3 gösteriyor benimde normalde göğüslerim acımazdı ama yumurtlamadan sonra acımaya başladı hala geçmedi şimdi biraz daha fazla acıyor inşallah herkes beklenilen haberi alır

Ayy canımm sağlıklı bi gebeliğin olsun sağlıkla da kucağınıza almayı nasip etain Rabbim. İnşallah bende bekleyen herkes de bu güzel haberi alırız

Yumurtlama takibi yaptın mı canım yaptıysan yumurtlamadan kaç gün sonra bu testi yaptın ve ne kadar süre de cıktı ikinci çizgi
Takip yapmıyorum ben adetten hemen sonra değerlendiriyoruz 1 gün arayla erken döllenme oluyor benim oyüzden hep erken öğrendim bu 3 çocuk olacak adete 2 hafta kala felan deneyince olmuyor gebelik bide bu ay klomen kullandım

Kızlar benimde adete 2 gün kaldı. Adet belirtim de yok. Gebelik belirtim de. Sadece belimin ortası ağrıyor. Onun dışında çok çabuk yoruluyorum sadece uzanmak uyumak istiyorum. Ve cuma gününden beri aralıklarla tekrarlayan baygınlık hissi baş dönmem var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…