- 23 Şubat 2025
- 135
- 29
- 13
- 24
- Konu Sahibi psikolojikdanismannnn
-
Erken gebelik testi yap istersen canımKızlar benimde adete 2 gün kaldı. Adet belirtim de yok. Gebelik belirtim de. Sadece belimin ortası ağrıyor. Onun dışında çok çabuk yoruluyorum sadece uzanmak uyumak istiyorum. Ve cuma gününden beri aralıklarla tekrarlayan baygınlık hissi baş dönmem var ya
Yok canım bu ay yapmicam test falan hala hamile değilimdir diyorum düşünmemeye ve kendimi ona inandırmamaya çalışıyorum. Ayın 11inde dr randevum var eğer bebeğim benimleyse o zaman bunu öğrenmek istiyorum. Değilsede o zamana kadar zaten adet olmuş olucamErken gebelik testi yap istersen canım
Hayırlısı canım Allah gönlüne göre versinYok canım bu ay yapmicam test falan hala hamile değilimdir diyorum düşünmemeye ve kendimi ona inandırmamaya çalışıyorum. Ayın 11inde dr randevum var eğer bebeğim benimleyse o zaman bunu öğrenmek istiyorum. Değilsede o zamana kadar zaten adet olmuş olucam
Allah razı olsun canımHayırlısı canım Allah gönlüne göre versin
Böyle olunca bozuk diye biliyorum canımKızlar bu testin ortasında bi çizgi var bozuk olabilir mi test
Sonrasında düzeldi ama ben baya kurcaladım ondan sonra düzeldi yani bozuk o zaman bu yani adetimden 2 gün gecikti pcos varB
Böyle olunca bozuk diye biliyorum canım
Yani yeni bi test yap istersen yada biraz daha bekle. Bende de pcos var bu sebeple de gecikme yaşıyoruz maalesef. Benimde yarın adet tarihim ama hiç olacakmışım gibi hissetmiyorum. Yine pcos gecikmesi mi gebelik mi bilmiyorumSonrasında düzeldi ama ben baya kurcaladım ondan sonra düzeldi yani bozuk o zaman bu yani adetimden 2 gün gecikti pcos var
Bende normalde hiç olmazdı gecikme ben adet düzensizliği nedir bilmiyorum o yüzden şuan değişik geliyor üç gündür inanılmaz bi göğüs ağrısı yaşıyorum öyle böyle değil ama dokunamıyorum bile ama hasta olacagım zaman akıntın yoğunlaşırdı bu sefer o yokYani yeni bi test yap istersen yada biraz daha bekle. Bende de pcos var bu sebeple de gecikme yaşıyoruz maalesef. Benimde yarın adet tarihim ama hiç olacakmışım gibi hissetmiyorum. Yine pcos gecikmesi mi gebelik mi bilmiyorum
Benimde gecikme 2/3 gün sürer bazen. Öyle ileri derece de değil şükür. Bende de bu ay hiç göğüs hassasiyeti yok normalde yumurtlamadan sonra başlar adete kadar devam ederBende normalde hiç olmazdı gecikme ben adet düzensizliği nedir bilmiyorum o yüzden şuan değişik geliyor üç gündür inanılmaz bi göğüs ağrısı yaşıyorum öyle böyle değil ama dokunamıyorum bile ama hasta olacagım zaman akıntın yoğunlaşırdı bu sefer o yok
Benm regl me 2 gün var ilk deda böyle cıktııOvulasyon testim de böyle çıkıyor
Valla bugün yüne eczaneden bi kaset bi de erken gebelik testi aldım ama yapmayacamBenimde gecikme 2/3 gün sürer bazen. Öyle ileri derece de değil şükür. Bende de bu ay hiç göğüs hassasiyeti yok normalde yumurtlamadan sonra başlar adete kadar devam edersen istersen bi test yap için rahat etsin
Valla bende cesaret edemiyorum ayın 11ine kadar bekleyecem İnşallahValla bugün yüne eczaneden bi kaset bi de erken gebelik testi aldım ama yapmayacam
Ayyy inşşallaah canım inşallahh mutlaka haber ver bana daValla bende cesaret edemiyorum ayın 11ine kadar bekleyecem İnşallah11inde dr randevum var direkt kalp atışını duyarak öğrensem nasıl güzel olur Allah ımm
Canımsın nasıl içten söylemişsin tabiki haber veririm lütfen sende mutlu haberi ver banaAyyy inşşallaah canım inşallahh mutlaka haber ver bana da
İnşallah canım bugün 3. Gün test yaptım yüne sabah da çıkmadıCanımsın nasıl içten söylemişsin tabiki haber veririm lütfen sende mutlu haberi ver bana
Belki geç döllenmedir canım biraz daha bekle bakalımİnşallah canım bugün 3. Gün test yaptım yüne sabah da çıkmadı
Yarına kadın doğuma randevu aldım hem bi kan veririm bişey yoksa da bile en azından pcosum ne durumda ilerleme gerileme var mı onu öğrenmek için gidecem bakalım inşallah hayırlı haber alırım da bakalım hangi doktora gittiysem bekle yaşın küçük diyip duruyor pcos olan herkes bi ilaç kullanmaya başlamış bana kimse bişey germiyor artık bi tedavi başlasın istiyorumBelki geç döllenmedir canım biraz daha bekle bakalım
Ayy hadi İnşallah güzel haberler alırız. Beni de haberdar et. Ya aynı dertteyiz bana da senem dolmadığı için hiçbir ilaç verilmiyor pcos olan herkese veriliyor özele bile gittim tedavi başlamıyorlarYarına kadın doğuma randevu aldım hem bi kan veririm bişey yoksa da bile en azından pcosum ne durumda ilerleme gerileme var mı onu öğrenmek için gidecem bakalım inşallah hayırlı haber alırım da bakalım hangi doktora gittiysem bekle yaşın küçük diyip duruyor pcos olan herkes bi ilaç kullanmaya başlamış bana kimse bişey germiyor artık bi tedavi başlasın istiyorum
Aynen devlet özel klinik hepsini denedim valla en son artık yarın gideceğim doktora kendim diyecem bana bi ilaç verin diye femara mı ne herkes ona başlamış onla hamile kalmış bize veren yokAyy hadi İnşallah güzel haberler alırız. Beni de haberdar et. Ya aynı dertteyiz bana da senem dolmadığı için hiçbir ilaç verilmiyor pcos olan herkese veriliyor özele bile gittim tedavi başlamıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?