BİR GEBENİN GÜNLÜĞÜ ovulasyon testi kullananlar bakabilir mi?

PanikEdoss

Leon❤️Lulu
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2025
1.775
471
38
31
Kızlar ilk ay innovita kullandım bu test çok silik çıkıyor hiçbirşey anlamadım kullananlar var mı aranızda bilgilendirirseniz sevinirim

Eklentiler

• IMG_4189.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 135
Kızlar ilk ay innovita kullandım bu test çok silik çıkıyor hiçbirşey anlamadım kullananlar var mı aranızda bilgilendirirseniz sevinirim
Bende ovü testi kullanıyorum ama dediğiniz markayı değil. Benimkiler durdukça tam tersi koyulaşıyor. Sizin ki çok açık gibi duruyor. Sıvı alımına dikkat ediyor musunuz acaba? İnnovita da mı yumurtlama harici dışında testleriniz böyle çıkıyordu?

Bende ovü testi kullanıyorum ama dediğiniz markayı değil. Benimkiler durdukça tam tersi koyulaşıyor. Sizin ki çok açık gibi duruyor. Sıvı alımına dikkat ediyor musunuz acaba?
Evet canım ediyorum innovita çok güzeldi hassasiyet olarak keşke ondan alsaydım pişman oldum valla

Evet çok farklı ya anlamadım bir türlü sabah akşam yapıyorum bazı günler belki yumurtlama olur diye ama daha da silik çıkıyor
İnnovita kullanırken döngünün kaçında yumurtlama gördünüz. O güne göre ikisini karşılaştırırsınız renkten anlarsınız belki. Ama illa pik gösteriyordur bu markayı da kullanan çok var. Belki İnnovita kadar hassas olmadığı için yumurtlama olmadığı günler bu kadar az gösteriyordur silik çizgileri.

İlk ay kullandım 10 gün yumurtlama gördüm innovita da bende onu bekliyorum bakalım genelde ağrıdan biliyorum ama ağrım çok oluyor yumurtlama günü çatlayınca geçiyor 10. Günü beklicem galiba

İlk ay kullandım 10 gün yumurtlama gördüm innovita da bende onu bekliyorum bakalım genelde ağrıdan biliyorum ama ağrım çok oluyor yumurtlama günü çatlayınca geçiyor 10. Günü beklicem galiba
Sizin için formdan baktım çizgileri baya silik evet. İnnovita da silik çizgileri bile net belli oluyor. Görsel ekliyorum. Sizde bakın isterseniz.

Eklentiler

• IMG_9402.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 128
Sizin için formdan baktım çizgileri baya silik evet. İnnovita da silik çizgileri bile net belli oluyor. Görsel ekliyorum. Sizde bakın isterseniz.
Aa teşekkür ederim çok çok silik çıkmış
İnnovita da 10.Gün yumurtlama gördüm böyleydi hep

Eklentiler

• IMG_4194.webp
    89,1 KB · Görüntüleme: 83
Aa teşekkür ederim çok çok silik çıkmış
İnnovita da 10.Gün yumurtlama gördüm böyleydi hep
Evet İnnovitadan bende baya memnunum. Hatta ben bir de bu ay by storch marka aldım. Oda hassas çizgiler baya gözüküyor. Onu da istersenize denebilirsiniz.

Onu hiç duymadım ama bakarım mutlaka bende farklı denemek istedim keşke değiştirmiseydim

Onu hiç duymadım ama bakarım mutlaka bende farklı denemek istedim keşke değiştirmiseydim
Örnek olsun diye bunlar da benim testlerim İnnovita storch karışık. benim pik yakın gözüküyor gibi ama İnnovita ile yarın deneyip storch doğru gösteriyor mu diye bakacağım

Eklentiler

• IMG_9403.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 121
Örnek olsun diye bunlar da benim testlerim İnnovita storch karışık. benim pik yakın gözüküyor gibi ama İnnovita ile yarın deneyip storch doğru gösteriyor mu diye bakacağım
Evet en alttaki baya koyu canım dene bakalım ikiside pik verecek mi tecrübe olsun bizede

Haber ver canım normalde telefonda uygulamaya göre daha erken yumurtluyorum ben çatlama o güne yakın oluyordu değişebiliyor kesinlikle
Ben zaten doğum kontrol hapı kullanıyordum o yüzden ne zaman yumurtladığımı kaç günde adet olacağımı bilmiyorum. Bıraktığım ilk ay 42 günde 1 adet oldum döngünün de 26.sında yumurtlamıştım. Tahminim yine o aralar yumurtalarım hemen düzelmez diye düşünüyorum ama erkende olabilir tabi bilemedim hormonlarım karışık

Normalde uzun mu regl dönemin ilaçtan mı canım

Normalde uzun mu regl dönemin ilaçtan mı canım
Yok normal de uzun değil. İlacı ben 7 yıldır kullanıyorum ve rahmimi incelttiği için regl göremiyordum. Hapı bırakınca vücut yavaştan normale dönmeye başladı geçenki sefer döngünün 26sı olmuştum belki bu sefer 20 falan düşer diye düşünüyorum düzene oturur yavaş yavaş

Hadi inşallah canım bebeğin var mı ilk gebeliğin mi olacak allah nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…