BİR GEBENİN GÜNLÜĞÜ ovulasyon testi kullananlar bakabilir mi?

Tamam canım geç çatlıyorda olabilir yani. Sende pcos varmı onların biraz geç catlayabilir diye duymuştum ama seninde çatlamış yani öncekilere göre.
Pcos görüntüsü var dedi canım pcos değil galiba yarın gidicem çatlamam 2 günde oluyor hormon değerim normal çıktı hepsi şükür

Pcos görüntüsü var dedi canım pcos değil galiba yarın gidicem çatlamam 2 günde oluyor hormon değerim normal çıktı hepsi şükür
Aynı bende senin gibiyim. Banada hafif görüntüsü var demisti hormonlarımda skinti yok. Hatta bana hap başlatmıştı fayda görmedim sonrada iğne.. yumurtaların geç çatlıyor olabilir falan demişti en son. Ama benim ovulasyon testlerinde direkt siliklesiyor beklemiyordu bilemiyorum doktorumdan memnun değildim zaten rahim filmi istedim bugün çektirdim hatta. Bidaha gitmicem o doktora. Kendim denicem iki üç ay falan.

Hadi ya aslında yumurtaların şekli benziyormuş canım pcos hastalığı değilmiş o ben araştırdım sadece yumurtalık yapısı polikistik duruyor dedi bana hormonlar normal çıktı şükür amh bakmamış yarın başka doktordan randevum var ona baktırcam inşallh
Geçmiş olsun rahim filmin nasıl geçti anestezi aldın mı canım birde kaç senedir deniyorsun

Evet genelde öyle deniliyor bilmiyorum benimde hafif görüntüsü var önemli değil bu demişti. Hormonlarımda olsaydı pcos olurdu ama hormonlarim iyi değerlerim. Amh da 3.83... anestezi aldım canım bişey anlamadım rahatım o yüzünden.. 15 aydır istiyoruz.. sen?

Ben daha yeni başladım sayılır canım 4. Ay oldu 1 yıldır olmuyor dedim doktora yoksa bakmadılar hormon falan adetlerim de artık olmuyo leke oluyorum geçiyor korunmayı bıraktığımızdan beri yarın sonuçları göstermeye gidicem tahlil de isticem dedi bakalım amh baktırırım

Sen gebe kalırsın kısa sürede canım filmden sonra sonucu söylediler mi tıkanıklık falan yokmuş dimi yumurtalıkta

6.ay oluncada bakiyolar ben 6 ay olduğunda baktirmistim ilk. O vakte kadar bilgim bile yoktu aslında o düzene girer canım vücudun alışma sürecindedir daha. Ben ilk 4 ay neyin ne olduğunu bilmiyordum hep burdan öğrendim iste bakalım hayırlı iyi sonuçlar olsun.. eşinde sperm testi versin onda önemli.
Sen gebe kalırsın kısa sürede canım filmden sonra sonucu söylediler mi tıkanıklık falan yokmuş dimi yumurtalıkta
İnşallah canım ben bir kimyasal gebelik yaşadım ya kimyasal sonrası da gebelik hemen Olur dediler olmadı. Ben nasibe inanıyorum. Nasipte ne zamansa o zaman olacak rabbim verecek inşallah bir gün yok canım tıkanıklik falan zaten doktorum pek gerek görmemişti biraz ben ısrar ettim gebelik şansı öyle de artıyor nolur nolmaz bide onu deneyim dedim rahmim temizlensin iyice dedim. Yoksa kimyasal gebelik yaşamak demek en az bir tüpün açık olduğunu yumurtanın döllenme şeyi olduğu ve vücudun doğru çalıştığı anlamına geliyormuş. Tabi iki ucten fazla kimyasal skıntı ama bir kez olması kötü değilmis

Evet canım kesinlikle öyle kimyasal gebelik inşallah biran önce gebe kalırsın kafana takma çoğu kadın stresten hamile kalamıyormuş birde benim kuzenim 3 sene olmadı çocuğu rahim filminden sonra kaldı sorun da yoktu galiba bahane de oluyor inşallah sende bu ay gebe kalırsın güzel haberlerini alırız

Amin balım inşallah sende bende. ve isteyen herkese nasip etsin rabbim.. amin benim kuzenimde rahim filminden sonra hamile kaldı Rahmi temizliyor ya o yüzden olasılığı daha yuksek olabilir bakalım kısmet inşallah hayırlı haberler veririz birbirimize

Ayy inşallah çiçeğim allah en kısa zamanda nasip eylesin bekleyen herkese hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…