- 18 Kasım 2020
- 20.887
- 50.248
- 548
- Konu Sahibi PanikEdoss
-
Bende laboquick aldımBu testleri neredeyse 2 katına satıyorlar neden pahalı olduğunu sorunca bizim ürünlerimiz kaliteli kimseye umut tacirliği yapmıyoruz diye efeleniyorlar. Piyasada çok güzel testler var ve bence daha kaliteli. Laboquick öneririm.
Bi sonrakini de laboquick alıcam bendeBende laboquick aldım
Deneyeceğim Ekim'de bakalımBi sonrakini de laboquick alıcam bende
Güzel haberlerini bekliyoruz canımDeneyeceğim Ekim'de bakalım
Gözün aydın canım çok sevindim ben ilk defa kullanıyorum tecrübesizim tam koyu oluyor mu pik alduğunda bakar mısın benim testeBen uzun süre kullandım sorun yaşamadım. Yumurtlamaları hep gösterdi.. gebelik elde ettim
Çizgi koyulaşmaya başlamış en alttaki öyle yani bugün yaptıysanız. Yarına daha da koyulaşır diye düşünüyorum çalışmalara başlayın bugünden itibarenGözün aydın canım çok sevindim ben ilk defa kullanıyorum tecrübesizim tam koyu oluyor mu pik alduğunda bakar mısın benim teste
Evet canım bugun kü en alttaki tamamdır değerlendiricem mutlaka teşekkür ederimÇizgi koyulaşmaya başlamış en alttaki öyle yani bugün yaptıysanız. Yarına daha da koyulaşır diye düşünüyorum çalışmalara başlayın bugünden itibarenve evet t çizgisi baya koyu oluyor pikte
Hadi gözün aydın bak demiştim pik olur diye. Ben memnun kalmıştım bu markadan. Degerlendir canım günlerini
Değerlendirdim canım aynen korktum bi ama pik oldu şükür yaHadi gözün aydın bak demiştim pik olur diye. Ben memnun kalmıştım bu markadan. Degerlendir canım günlerini
Hadi bakalım bol şans getirsin ,Değerlendirdim canım aynen korktum bi ama pik oldu şükür ya
Teşekkür ederim canım güzel haberlerle gelelimHadi bakalım bol şans getirsin ,
Çatlama olmuş bende bir gebenin günlüğü kullanıyorum 3 ay inovota kullandım memnun kalmadımÇatlama olmadı sanırım kızlar yorumlar mısınız
Bende buna alışamadım bu ay ya alışırım galibaÇatlama olmuş bende bir gebenin günlüğü kullanıyorum 3 ay inovota kullandım memnun kalmadım
Evet çok net pik yaptı şimdilik memnun kaldımT cizgisi baya koyulasiyor diğerinde çizgiler yakın birbirine alışırsıniz almışsınız o kadar kullanın inovota ile karşılaştırdim ikisi de aynı gün yumurtlama vermişti bende
Canım siliklesmis duruyor sen degelendirmelerini yap. Hatta bittikten sonrada biraz günaşırı ilerle. Hemen bırakma birlikteligiÇatlama olmadı sanırım kızlar yorumlar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?