- 18 Kasım 2020
- 20.887
- 50.248
- 548
- Konu Sahibi PanikEdoss
-
Biraz silik çıkıyor canım inşallah fayda sağlar ya ben sonuçları paylaşırım burdan bakarsınKızlar konu dışı ama ben de yeni alfım regl dönemine az kaldığı için başlamadım teste
Bi çocuğum var 8 yaşında. 2 çocuk hiç düşünmüyodum ama eşim çok isteyince hapı bıraktım. Denicez bakalım hayırlısı artıkHadi inşallah canım bebeğin var mı ilk gebeliğin mi olacak allah nasip ederse
Buraya atarsan bakarız hep beraber bende ovülasyon takibindeyimKızlar konu dışı ama ben de yeni alfım regl dönemine az kaldığı için başlamadım teste
Allah bağışlasın bende yeni evliyim 1 yıl oldu denemelere başladık birkaç aydırBi çocuğum var 8 yaşında. 2 çocuk hiç düşünmüyodum ama eşim çok isteyince hapı bıraktım. Denicez bakalım hayırlısı artıksenin var mı bebiş?
Hayırlısı olsun valla suan ki aklım olsa kızımın peşine hemen bi tane daha yapar ikisini de aradan çıkarırdım 7,5 8 sene sonra çok zor geliyor valla tekrar en baştan başlamakAllah bağışlasın bende yeni evliyim 1 yıl oldu denemelere başladık birkaç aydır
Bişi olmaz canım ya geç olsun da güç olmasın hem yardımcı olur senin kızHayırlısı olsun valla suan ki aklım olsa kızımın peşine hemen bi tane daha yapar ikisini de aradan çıkarırdım 7,5 8 sene sonra çok zor geliyor valla tekrar en baştan başlamak
Ay inşallah bakalım bu ay uğurlu gelsin ikimize de diyelimBişi olmaz canım ya geç olsun da güç olmasın hem yardımcı olur senin kız
İnşallah canım ya dua ediyorum bol bol allah hayırlısıyla nasip eylesinAy inşallah bakalım bu ay uğurlu gelsin ikimize de diyelim
Amin çok çok inşallahİnşallah canım ya dua ediyorum bol bol allah hayırlısıyla nasip eylesin
Bat 2 ekim canım inşallah atarımBuraya atarsan bakarız hep beraber bende ovülasyon takibindeyim
Geçmiş olsun canım bende bekliyorum koyulaşma olsun diye bakalım olacak mıBen de bir gebenin günlüğünün ovulasyon testini kullanıyorum hatta en son kimyasalla sonuçlansa da o testle hamile kaldım. Tam pik olunca koyu oluyor. Ben ertesi günü değerlendirmistim.
Evet bende fiyata aldanıp almıştım ama strep test seviyorum diye umarım yararını görürümBu testleri neredeyse 2 katına satıyorlar neden pahalı olduğunu sorunca bizim ürünlerimiz kaliteli kimseye umut tacirliği yapmıyoruz diye efeleniyorlar. Piyasada çok güzel testler var ve bence daha kaliteli. Laboquick öneririm.
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım bende bekliyorum koyulaşma olsun diye bakalım olacak mı
Testler çok pahalı değil mi sizce de, almaya bayağı niyetlenmiştim trendyolda bayağı pahalıydı. Neden pahalı olduğunu sorduğumda resmen destan yazmışlardıEvet bende fiyata aldanıp almıştım ama strep test seviyorum diye umarım yararını görürüm
Evet pahalı innovita kullanıyordum arada çok bir fark yoktu dedim birde bunu deniyim inşallah güzel sonuçlar alırız da daha fazla para kazandırmayız bu testlereTestler çok pahalı değil mi sizce de, almaya bayağı niyetlenmiştim trendyolda bayağı pahalıydı. Neden pahalı olduğunu sorduğumda resmen destan yazmışlardıstrip testi hiç kullanmadım umarım herşey gönlünüzce olsun
Çok teşekkür ederim aydınlattığınız için devam ediyorum yapmayaBende bir gebenin günlüğü testleriyle hamile kaldım pik olduğunda gayet koyulasti onunla yakaladım hatta yumurtlamayı bence takip etmeye devam edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?