BİR GEBENİN GÜNLÜĞÜ ovulasyon testi kullananlar bakabilir mi?

Hadi inşallah canım bebeğin var mı ilk gebeliğin mi olacak allah nasip ederse
Bi çocuğum var 8 yaşında. 2 çocuk hiç düşünmüyodum ama eşim çok isteyince hapı bıraktım. Denicez bakalım hayırlısı artık senin var mı bebiş?

Allah bağışlasın bende yeni evliyim 1 yıl oldu denemelere başladık birkaç aydır
Hayırlısı olsun valla suan ki aklım olsa kızımın peşine hemen bi tane daha yapar ikisini de aradan çıkarırdım 7,5 8 sene sonra çok zor geliyor valla tekrar en baştan başlamak

Hayırlısı olsun valla suan ki aklım olsa kızımın peşine hemen bi tane daha yapar ikisini de aradan çıkarırdım 7,5 8 sene sonra çok zor geliyor valla tekrar en baştan başlamak
Bişi olmaz canım ya geç olsun da güç olmasın hem yardımcı olur senin kız

Ben de bir gebenin günlüğünün ovulasyon testini kullanıyorum hatta en son kimyasalla sonuçlansa da o testle hamile kaldım. Tam pik olunca koyu oluyor. Ben ertesi günü değerlendirmistim.

Bu testleri neredeyse 2 katına satıyorlar neden pahalı olduğunu sorunca bizim ürünlerimiz kaliteli kimseye umut tacirliği yapmıyoruz diye efeleniyorlar. Piyasada çok güzel testler var ve bence daha kaliteli. Laboquick öneririm.

Evet bende fiyata aldanıp almıştım ama strep test seviyorum diye umarım yararını görürüm

Evet bende fiyata aldanıp almıştım ama strep test seviyorum diye umarım yararını görürüm
Testler çok pahalı değil mi sizce de, almaya bayağı niyetlenmiştim trendyolda bayağı pahalıydı. Neden pahalı olduğunu sorduğumda resmen destan yazmışlardı strip testi hiç kullanmadım umarım herşey gönlünüzce olsun

Evet pahalı innovita kullanıyordum arada çok bir fark yoktu dedim birde bunu deniyim inşallah güzel sonuçlar alırız da daha fazla para kazandırmayız bu testlere

Bende bir gebenin günlüğü testleriyle hamile kaldım pik olduğunda gayet koyulasti onunla yakaladım hatta yumurtlamayı bence takip etmeye devam edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…