Bir gece çılgınlık yapıp onunla kalır mısınız?

şimdi çılgınlıklarımı anlatırdım ama başlıbaşına bir konu olur bikaç ay sansasyon olur..:)))
sen kendini bildikten sonra istersen dünyanın öteki ucuna git.ama önce yanına gittiğin adamdan emin ol..çılgınlığından haberdar bir arkadaşında olsun unutma ne olur ne olmaz :)

arkadaşın değil, ailenin haberi olcak zaten tüm gün birlikte olduğunuzdan fakat gece kalırsanız ondan haberleri olmayacak.olsa zaten izin vermezler. böyle düşünün.duruma göre bi yalan uydurulunabilir ama dimi:bbo:

aynı yerde yatmayın uzanmayınn eee sende açık açık yazdırma Oklava çıkmadı oklavam anladın sen onu :)))

akıllı ol,temkinli davran
git ama kalma,riske girme.
elin oğlu niyetini nerden biliceksin,
ben riske atmam kendimi,kabak hep bayanların başına patlıyorda...

aynı yerde yatmayın uzanmayınn eee sende açık açık yazdırma Oklava çıkmadı oklavam anladın sen onu :)))

alemsin yaa anladım onuu:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar 5-6senedir ailelerde birbrilerni tanıyorlar.ama siz sadece 2senedir iletişim içindesiniz.ve gerçekten sağlam bir insan bunu biliyorsunuz.yoksa zaten söyledğim gibi ateşle barut olayı çoktan yaşanabilirdi bunun için şehir dışına çıkmayı beklicek kadar basit,yeni ve acemi değil aradaki iletişim...uzun lafın kısası 2senedir görüşülüyor ve bu zaman içersinde de yaşanılabilinirdi..bugünleri hiç beklemeden.. bunuda belirtmek isterim.

bnde yaptım cok hemde ne cılgınlıklar.. naniknanik
o gunler kacamak oldugundan süperdi tabii..:lepi:
şimdi evliyiz yasak yok.. :jeyyar:
o zamann vardı
adrenalin tavan yapıordu.. sırnaşık şey
simdi hersey yasal..
bosanıp yeniden mi baslasak ne??-tatlicadiarzu-

eeee git o zaman çok uzattın :mymeka:
sen kaşınıyon kötükedihüso
günah benden gitti :roflol:

Bir gecelik cilginligin bedelini bir ömür boyu ödemek var güzelim..cok iyi düsün tasin böyle seyleri...:delphin:

Erkek milleti bu güven olmaz hic bir zaman.....Ya ailenin kulagina giderse, yerin kulagi var demisler....

Bence sakin yapma öyle birsey, tabiki karar senin fakat bir gecelik heyecan sonra cok pahaliya patlayabilir sana...(allah korusun):Saruboceq:

Yazdiklarimi okudumda ayni müdüre hanim gibi olmusum ben yabenneyaptımki

Yıllar önce böyle bir çılgınlığı bende yapmıştım.Çok heyecanlı ve bir o kadar da korku ve endişeli oluyorsun.Ama sevdiğinle değer valla.Çünkü ben şimdi onunla evliyim.İyiki de gözü karartıp gitmişim.İnsanın deli dolu çağlarda gözü bir şey görmüyor ki............Herşeyde bir risk vardır Unutma!........

gitmem tabiki o gelsin çok özlediysee bi günlüğüne değilmi gezsin dozsun.bi arkadaşım vardı bir günlük kaldı yanında.(bişiy oluyo ama fazla derin değil sonuçta nolduu erkek arkadaşı benim oldu diyerek arkadaşlarına söyleyip adını çıkardı.bence bu riske değmez erkek milleti ne kadar iii tanıyorum desende o bi erkekkkkk

Son düzenleme:
ben eşimle kaldım..2 saat uzaklıkta okuduğu yerde de kaldım..
birlikte 15 saatlik yola yani izmirede gittim kaldım..
pişman da olmadım hiç..
ohhh...:delphin:

ugruna bıseyler goze alıp gıdebılecegım kımsem yoksenağlama
olsa gıder mıyım :uhm: karsımdakı kısıye baglı
ona ne kadar guvendıgıme ne kadardır tanıdıgıma ınsan az cok kestırebılır karsısındakını
eger mantıgım tamam dıyosa gıder kalırdım
senınde aklında soru ısaretı yoksa eger gıt ayarlayabılıosan kal
denemekten ne cıkar kaydirigubbakcemile3

Çoktan gitmiştim bile delikafadulden

o yapmadığım şeymi kaydirigubbakcemile4
Şimdi o gittiğim kişiyle evliyim hemde ne çılgınlıklar yaptım :jeyyar:

ama sen benim kadar şanslımısın bilmiyorum evlendim ya o bakımdan :roflol:

Aynen delikafadulden ben de laelaelaelaelae
Bız ıkımız de ayrı ayrı sehırlerden yola cıkıp orta bı sehırde onların memleketınde bulustuk aynen ben de ne cılgınlıklar yaptım :jeyyar: ve su an o kısı ıle evlıyım.
Tabi ailene de baglı benım aılemın haberı yoktu unıversitedeydım zaten.
Bı de gunubırlık gıtmeyı mı dusunuyorsun gunubırlık olunca hep olay cıkıyo be :bbo: Illa bı falso verılıyo

ugruna bıseyler goze alıp gıdebılecegım kımsem yoksenağlama
olsa gıder mıyım :uhm: karsımdakı kısıye baglı
ona ne kadar guvendıgıme ne kadardır tanıdıgıma ınsan az cok kestırebılır karsısındakını
eger mantıgım tamam dıyosa gıder kalırdım
senınde aklında soru ısaretı yoksa eger gıt ayarlayabılıosan kal
denemekten ne cıkar kaydirigubbakcemile3

dediğin gibi denemekte fayda var evetkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
hayır hayır hayırrrr.....zaten normalde aynı şehirde yaşıyoruz. fakat orda ikinci bir evi var yani genelde orda yaşıyor..ve kendi evinde kalmayıda teklif etmedi zaten. turistik bir yer.belki otantik bir otelmirmirmirmir

Güzelim sen ozaman sen heyacan mı arıyosunfisfisfis ben kendi evinde teklif etmiş veya etmemiş demedim gitmezdim dedim günü birliğinede olsa gitmem o gelsinn hoş evide varmış sizin orda belki günü birliğine değil bir haftalığına gelir özlem giderirsin fenamıı:dilcikar:

selam bayanlar:) fikirlerinizle bana yardım edeceğinizi umut ederek konumu açıyorum..a.s.
sizden başka bir şehirde(yaklasık 4 saatlik bir mesafede)çok çok sevdiğiniz adam yaşıyor.ve siz 2 senedir iletişim halindesiniz ama onda henüz yeni yeni birşeyler filizlenmeye başlıyor.birbirinizi çokta iyi tanıyorsunuz.öyle laf arasında şakayla karışık sizi yaşadığı turistik şehre davet ediyor ve sadece bir günlüğüne şehri gezdirme planları hazırlıyor...(bu arada sizin onun yanına gitmeniz aslında imkansıza yakın birşey o bunu biliyor ama yinede gelmenizi umut ediyor..ki zaten giderseniz hayatınızın dönüm noktası olacaktır)sizde zaten gitmeyi kafaya koymuşsunuz..ama gidiş-dönüş yolda dünya kadar saat geçicek ve gitmenizle dönmeniz bir olacak neredeyse..size soruyorum şimdi; mümkünse ailenizi ayarlıyıp bir gece onunla kalırmısınız? yoksa gidip geri mi dönersiniz?
CADIARZU

ailemin haberi olmadan bi yere gitmem...
hele onun yanında o gece hiç kalmam...

2 senedir iletişim halinde olmak onu tanıdığım anlamına gelmiyeceği için gitmem kalmam güvenmem.

ilk gittiğin gün belki otelde falan kalabilirsin ama gerçekten güvendiğin biriyse yanında kal
ama her iki ihtimallede ben sana GİT diyorum ben suan zamaınnda görevi icabı hep baska şehirlerde olan ve herşehre peşinden gittiğim erkekle evliyimmmm

ailen hayatta böle bi şeye izin vermez bence o yüzden haberleri olmamalı ama dediğim gibi aranızdaki ilişkinin boyutuna bağlı...

tekrar etme gereği duydum. işin içinde yalan olmucak.eğer günlük gezmek için gidilir ise ailenin zaten haberi olacak BİRLİKTE OLDUĞUNUZDAN... kaldı ki gece birlikte kalma olayı olursa ailenin yine haberi olacak mecburi..lakin ozaman mecburi bi yalan uydurulup kalınabilir belki oda ufak bi ıhtımal.çünkü normal şartlarda aile gece yatısından haberi olsa gündüz gezmesinede izin vermez:):) yanı asıl kastetmek istediğim çılgınlık onun yaşadığı şehre gidip birgün boyunca onunla zaman geçirmek değil,,onunla o gece aynı çatı altında kalmak......

Back
X