tekrar etme gereği duydum. işin içinde yalan olmucak.eğer günlük gezmek için gidilir ise ailenin zaten haberi olacak BİRLİKTE OLDUĞUNUZDAN... kaldı ki gece birlikte kalma olayı olursa ailenin yine haberi olacak mecburi..lakin ozaman mecburi bi yalan uydurulup kalınabilir belki oda ufak bi ıhtımal.çünkü normal şartlarda aile gece yatısından haberi olsa gündüz gezmesinede izin vermez:):) yanı asıl kastetmek istediğim çılgınlık onun yaşadığı şehre gidip birgün boyunca onunla zaman geçirmek değil,,onunla o gece aynı çatı altında kalmak......
Ehh bizde onu sey ediyoruz burda güzelim...

Konu 1 gününü onunla gecirip sonra evine dönmek olsa tabiki yap ne olcak diyecez...
Fakat geceyi ayni cati altinda gecirmek konusu biraz yas...bana göre tabiki
Ben böyle seylere kesinlikle sicak bakmiyorum, mutlaka ailene bir yalan uydurman gerekcek, hadi uydurdun diyelim, ya yarin öbür gün duyulursa...dünya cok kücük biliyormusun olduki seni orda tanidik biri gördü, yada allah korusun allah etmesin orda basina bir hal geldi ve ailen gelmek zorunda....bunlari düsündümü??

Bilmiyorum dedigim gibi karar senin tabiki fakat unutmaki eger ailenin bundan haberi olursa sana birdaha güvenmeyebilirler ve cok büyük hayal kirikligi yasayabilirler, belki sevdiginle kaldigindan degil yalan söyledigin icin...