Bir gece çılgınlık yapıp onunla kalır mısınız?

selam bayanlar:) fikirlerinizle bana yardım edeceğinizi umut ederek konumu açıyorum..a.s.
sizden başka bir şehirde(yaklasık 4 saatlik bir mesafede)çok çok sevdiğiniz adam yaşıyor.ve siz 2 senedir iletişim halindesiniz ama onda henüz yeni yeni birşeyler filizlenmeye başlıyor.birbirinizi çokta iyi tanıyorsunuz.öyle laf arasında şakayla karışık sizi yaşadığı turistik şehre davet ediyor ve sadece bir günlüğüne şehri gezdirme planları hazırlıyor...(bu arada sizin onun yanına gitmeniz aslında imkansıza yakın birşey o bunu biliyor ama yinede gelmenizi umut ediyor..ki zaten giderseniz hayatınızın dönüm noktası olacaktır)sizde zaten gitmeyi kafaya koymuşsunuz..ama gidiş-dönüş yolda dünya kadar saat geçicek ve gitmenizle dönmeniz bir olacak neredeyse..size soruyorum şimdi; mümkünse ailenizi ayarlıyıp bir gece onunla kalırmısınız? yoksa gidip geri mi dönersiniz?
CADIARZU

Eğer gidersem hayatımın dönüm noktası olacağı kesin..
O yüzden sonumun ne olacağını bilmediğim bir işe kalkışmam. Ben almıyim.... :delphin:

Aynen delikafadulden ben de laelaelaelaelae
Bız ıkımız de ayrı ayrı sehırlerden yola cıkıp orta bı sehırde onların memleketınde bulustuk aynen ben de ne cılgınlıklar yaptım :jeyyar: ve su an o kısı ıle evlıyım.
Tabi ailene de baglı benım aılemın haberı yoktu unıversitedeydım zaten.
Bı de gunubırlık gıtmeyı mı dusunuyorsun gunubırlık olunca hep olay cıkıyo be :bbo: Illa bı falso verılıyo

günü birlikte ne gibi bi olay olur ki günün zehir mi oluyofisfisfis ne gibi bi falso çıkabilir kikafamçokkarıştı

Ben olsaydım gitmezdim.Dünyanın binbir türlü hali var.
Hele gizli gitmek...Bu daha da kötü bir şey.Risk almaya değmez.:içelim:

o gelsin yaşadığın yere madem 4 saatlik yok.. sabah erken gelsin akşam vakitlice gitsin.. sen neden adamın ayağına gidiyosun ki..

ben giderdm hatta gittim bile.malaesef her şeyde ailenin haberi olmuyor.aileden izin alabilrsen git
ama ilişki daha yeniysee onu bilemem çünkü ben gittigimde 3 sene olmuştu
güvenin ne derece ona bak

eğer ki gideceğimden ailem haberi varsa giderdim
beni oralara kadar gönderiyorlarsa hem bana hemde karşımdaki insana güveniyorlardır
ama asla kalmam yalan söyleyerek hele asla kalmam
ailemin güvenini asla boşa çıkarmazdım

adama guvenmek de ayrı sey hadı cok guvenıryorsun emınsın dıyelım adamdan ya yolda bırsey olursa ne bıleyım kaza gıbı ozaman ne yapacan aılen bu olayı ogrendı nasıl yuzlerıne bakacan kaybettıgın guven bırdaha yerıne gelebılcekmı ben 22 yasındayım gencım ama o kadar cılgın degılım 1 gunluk eglence ıcın aılemım guvenını sarsamam tabıkı herkez yalanlar soyler ama bu senınkı gercekten buyuk bır yalan olur ama gercı senın hayatın tabıkı ama son pısmanlık fayda etmez

Son düzenleme:
gece kalınırsa aileye bir şekilde yalan söylemek şart olcak fisfisfisama buda ailenin güvenini sarsacak dediğiniz gibi. birdaha da hiçbiyere bırakmazlar :) kaş yaparken göz çıkarmak gibi bişey olcak bu yaa:1no2: hoofff:bbo:

kaldım... kaydirigubbakcemile3
çok güzel günlerdi yaaa... bak şimdi hatırlattın da... :asigim:
eşimle daha çıkıyorduk o zamanlarr...
ben bulunduğum yerde okudum yüksekokulu...
öğrenci arkadaşların evinde kalmıştık.. aynı çatı altında uyumak kadar güzel birşey yoktu..
kendini ve sevgilini bildikten sonra hiçbirşey olmuyor güzelim..
o başka bir büyü... başka bir heyecan..
hem bir gece aynı evde kalıcaksın diye illa birşey mi olması gerekiyor ki..
fisfisfis

ilişki yeniyse yapma derim..
ama artık bişeyler oturmuşsa gidebilirisn, yani ben giderdim.. o çok farklı bi heyecan..
hemen sekse de yormamak lazım, illa birlikte olucaksınız demek diil bu tabi ki..

kaldım... kaydirigubbakcemile3
çok güzel günlerdi yaaa... bak şimdi hatırlattın da... :asigim:
eşimle daha çıkıyorduk o zamanlarr...
ben bulunduğum yerde okudum yüksekokulu...
öğrenci arkadaşların evinde kalmıştık.. aynı çatı altında uyumak kadar güzel birşey yoktu..
kendini ve sevgilini bildikten sonra hiçbirşey olmuyor güzelim..
o başka bir büyü... başka bir heyecan..
hem bir gece aynı evde kalıcaksın diye illa birşey mi olması gerekiyor ki..
fisfisfis

yaa işte bende aynen öyle düşünüyorum...istediğin kadar gez toz tüm gün ama aynı çatı altında uyumanın büyüsü ayrıdır:asigim: ve insan gerçkten istiyorsa o anı yaşamanın gerektiğine inanıyorum aslında onda bi sıkıntı yok:asigim:
ama ailenin güvenide sarsılmış olacak o kafa karıştırıyoooo:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

yaa sen bu kdr yazdın yazdın ama bence gıt cen :)

gıt gıt tadını cıkar :D

Tanıyorsam seviyorsam ve en önemlisi güveniyorsam.....

tabi ki kalırım....ama samimiyetiniz ne derece bilemem...
:delphin:

valla canım bekar gidip dul dönmek de var işin ucundasengözlerimebaksanab
sonunda evlenenler olmuş ama ya sen evlenemezsen:delphin:
ben yaşadığım ana bakarım bu önemli değil diyosan orası da başkaCADIARZU
yok sadece gidicem gezicem bişe yapmıycaz diyosan o da olurfisfisfis
ama ya o uslu durmazsa:bbo:
amaaan ne bilim işte ben gitmem:1closedeyes:
seni de bilmem bacım sositososito

acikcasi ben kaldim ama annemin nerde kaldigimdan o gun ne yaptgimdan yuzeysel olarak haberleri vardi planli da degildi o saatten sonra arkadasim donemedigi icin kaldik oyle bir arkadasimin evinde. iliskimiz de cok yeniydi sabaha kadar gozumu kirpmamistim allahim ne komediydi.. sonra sizip kalmisim o benden evvel uyanmis beni izlemis.. anneler gunuydu bi de uyandgimizda.. gittik anneme cicek aldik birlikte..
hatirladikca ic geciririz hala ne tatli bi geceydi o diye.. yeri cok ama cok ayri.. hicbisi olmadi aramizda oyle masum oyle samimi bi geceydi.. ve yeri tadi unutulmaz sanirim.. hatrlayinca dahi gozlerim doluyo benm..
ailene haber vererek yap derim farkli bir sehir arada yollar var mesafeler var sakin habersiz yapma.. bilsinler mutlaka.. yuzeysel de olsa bilmeliler..ayrintisina kadar vermen gerekmez.

haa en önemlisi ne yaparsan yap ama gidiceğini ailene söyle gizli saklı iş olmaz.:mymeka:

sanırım ona güvenin tam,bu konuda hiçbir sorun yok aklında.
git o zaman da bari içinde kalmasın tatlıma.s
aile meselesini en uygun şekilde çözmeden yapma,ailen en önemlisi:kahve:

giderdim..bi gece onunla aynı evde kalmanın kötü tarafı yok bana göre..
gidip dönmek daha mantıksız bu durumda..

ben bir anne gözüyle yaklaşayım
eğer benim kızım bu tarz bir şeye niyetlenir ve gerçekleştirir ise onu affedebilmem kolay olmaz çünkü herşeyi sır içinde sadece kendi yaşamak istediğini yaşamak için ailesinin yaşam tarzına ters bir olay yapıyorsa ve gizli saklı yapıyorsa kızıma olan inancım tabiki sarsılır bugün bunu saklayıp yaşayan yarın neler saklar
ailenizde tanıyormuş ailenize danışarak onların onayı ile gitmek hem sizin huzurla gitmenize hem de ailenizin güvenini kaybetmemeye yarar

Back
X