Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa işte bende aynen öyle düşünüyorum...istediğin kadar gez toz tüm gün ama aynı çatı altında uyumanın büyüsü ayrıdır:asigim: ve insan gerçkten istiyorsa o anı yaşamanın gerektiğine inanıyorum aslında onda bi sıkıntı yok:asigim:
ama ailenin güvenide sarsılmış olacak o kafa karıştırıyoooo:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
evet canım...
ama o insana çok güveniyorsan,, çok seviyor ve seviliyorsan git ozaman..
dediğim gibi aynı yerde kalıcaksınız diye illa bişey olacağı yok....
sadece güzel bir heyecanlı anı olarak kalıyor hayatında.. :asigim:
peki siz ne kadar zamandır birliktesiniz? :sm_confused:
Çoktan gitmiştim bile delikafadulden
o yapmadığım şeymi
Şimdi o gittiğim kişiyle evliyim hemde ne çılgınlıklar yaptım :jeyyar:
ama sen benim kadar şanslımısın bilmiyorum evlendim ya o bakımdan :roflol:
hem bir gece aynı evde kalıcaksın diye illa birşey mi olması gerekiyor ki.. fisfisfis
hımmm madem 4 saat aılenın o ehre gıdecegınden haberı olarak gunu bırlık ılıskı olması adına deılde sadece gezmek adına , üstelık benı o kısı gezdırecek deyıp kendını ıyıce garantıye alıp yanı:) bence gıdebılırsın ılıskınız olsa kal derdım ama , ve onunla cok pozıtıf bır gun gecır gerısını o getırır zaten
bırde sımdı bu erkegınden erkegıne gore degısır bence
yanı benım sevgılım bu konularda facıaydı ama sımdıkı oyle degıl daha degısık dusunuyor
bence sen gunubırlık gıt gel ılıskın olunca gıder kalırsın duruma gore guvenıne gore
ve amacın onunla bır ılıskıden cok sadece gezmek eglenmek olsun
9 sayfayı okumadım ama bısey sormak ıstıyorum senın gıtmen neden ımkansız, yanı ımkansıza yakınken senden boyle bı sey talep etmesı bıraz aklımı karıstırdı yanı senın aklını karıstırmak ıstemıorum da bu bıras ılgınc geldı bana
Bende gittim kaldimda hatta farkli sehri birak farkli bi ulkeye gittim tabi onu taniyip guvendikten sonra. sonuc evlendik simdi geriye dondugumuzde cok guzel anilarimiz var iyikide gitmisim. Evleninceye kadarda yanlis hic bisey yapmadik Bence kadinla erkek yalniz kaldiklarinda tek dusundukleri sey cinsellik degildir en azindan herkes dusunmez a.s