- 12 Kasım 2017
- 1.130
- 1.986
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok alkollü degildi
Bazı kendini bilmezler karsı tarafa yalan yanlış bilgi vermiş,güya eşim carpmış ve kaçmış,yarım saat sonra geri dönmüş adamı alıp hastaneye gitmiş.ya insan düşünemiyormu yarım saat bi adam nasıl yol ortasında kalır,kimse polisi ambulansı aramazmı yani o süre zarfında
Bulundugumuz sehir öyle insanlıgın öldügü bi şehirde degil yani,yerde yatan birini görürlerse mutlaka yardıma koşarlar
Eşim sabaha kadar şok içindeydi,duş aldırdım,dualar okudum sakinlessin diye.sabah oluncada kendisi gidip komiserine durumu anlatıp teslim oldu.zaten eşim gitmese kimse bilmeyecekti onun yaptıgını.ama vicdan meselesi.
Ehliyetsiz bravo sizeGencken kucuk biyerde otururduk ehliyetim yokken arabayi alir kacardim cogu kisi oyleydi
Annem hep ne kadar iyi kullanirsan kullan ehliyetin yok nolursa olsun sen suclu çıkarsın derdi. Trafik esinizi mi suclu gordu
En kisa zamanda çıkar inşallah
Bos ve mesnetsizmi.peygamber efendimizin hastalandigi ay. Acinda okuyunSoyle alti bos ve mesnetsiz seyler yazmayin yahu,ne alakasi var bela yagacak bilmem ne.
Ölen de kusurlu ama hem Ehliyetsiz hemde kasksiz iyi bir avukatla çok kalmaz bence her iki tarafa da Allah sabir versin sonucta kacmamis ambulasi aramis Kim baskasinin olumune sebeb olmak ister bir sebeb yokken zor vallaEvet gercekten belli bir tarih olsa oturur beklerim ama bu şekilde önümü görememek beni yıpratıyor
Bir aya cıkacak olsa en azından evi boşaltmam
Bos ve mesnetsizmi.peygamber efendimizin hastalandigi ay. Acinda okuyun
Konu dine de kayacak ama safer ayındaki uğursuzluk cahiliye dönemi inanisiydi.Bos ve mesnetsizmi.peygamber efendimizin hastalandigi ay. Acinda okuyun
"İslâm'da taşe'üm (uğursuz sayma, kötüye yorma) yoktur; en iyisi tefe'ül (iyiye yorma) dır." (Buharî, Tıb, 54)
"Eşya da uğursuzluk yoktur, Safer ayında uğursuzluk yoktur, baykuşun ötmesinde bir uğursuzluk yoktur." (Müslim, Selâm, 102)
Evet bos ve mesnetsiz.Bos ve mesnetsizmi.peygamber efendimizin hastalandigi ay. Acinda okuyun
Safer, kamerî/hicrî takvimin Muharrem ayından sonra gelen ikinci ayıdır. Safer ayının uğursuz olduğu ve bu ayda bela ve musibetlerin çokça meydana geldiği şeklinde bir anlayış Cahiliye dönemine ait olup (Ebû Dâvûd, Tıb, 24), dinimizde yeri yoktur.Bos ve mesnetsizmi.peygamber efendimizin hastalandigi ay. Acinda okuyun
İyi de simdi aklima geldi ambulans yaralamali durumlarda polisi kendisi ariyor. Esiniz ambulansi beklemeden gitmis mi?