Bir gecede hayatım alt üst oldu(iç dökmek istedim)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olayı bize ilk anlatisinizda "eşim o anın şoku ile kaza ihbarında bulunmamış ...ama ambulansı aramış " dediniz. Sonrasinda eşinizin polis olduğu -yani bu gibi olaylara çok şahit olabilen ,resmi sürecin ne olduğunu bilen bir gorevinin olduğu -ayrıntısını söylediniz...şimdi öğreniyoruz ki gelen sağlık görevlilerine "birisi çarpmış kaçmış" şeklinde beyanda bulunmuş ...kendi arabasının onu yola doğru hafif çıkık ve iyi kötü aracın onunde çarpmanın izleri varken eşinizin bu ifadeyi verdiğini düşünmüyorum.Yuksek olasılıkla kendi aracının konumunu değiştirip olay yerinden gorunemez hale getirip ambulans aranmış...sonrasında da sabah etrafta aktif MOBESE veya görgü sahidinin olabileceği akla gelinerek teslim olunmuş. Madur tarafın sizin eşinize bu nedenlerden dolayı guvenmemesi ve delilleri karartip olaydaki kusur oranını azaltmaya çalıştığını düşünmeleri çok normal.

Ne güzel 2-3 ay sonra olsa bile kavuşacağıniz bir eşiniz çocuklarınizin kavuşacağı bir babalari var. Sadece para ile çözülebilecek dertleriniz var. Ya karşı taraf trilyonlar versen gelir mi o çocukların babasi geri. Madem polis eşiniz kuralları da çok net biliyordur. Zor elbet ama asıl zor karşı tarafa, kim bilir ne haldeler. Cok büyük bir acı yaşadım böyle o nedenle taraf tutuyor olabilirim ama dertleriniz bana hic dert gelmedi...

Vefat eden eşi de olabilirdi o zaman anlardı

Çok geçmiş olsun... Allah tez zamanda feraha çıkarsın inşallah.. Ölümlü kaza olduğu için ilk aşamada tutuklamışlardır.. Bence devam eden süreçte tutuksuz yargılanmasına karar verilebilir.. Daha önce sabıkası var mı eşinizin.. Mahkeme kararı aşamasında bi ceza verilse bile sabıkası yoksa ertelenebilir.. Sonuçta karşı tarafında hatası var..

Olayı bize ilk anlatisinizda "eşim o anın şoku ile kaza ihbarında bulunmamış ...ama ambulansı aramış " dediniz. Sonrasinda eşinizin polis olduğu -yani bu gibi olaylara çok şahit olabilen ,resmi sürecin ne olduğunu bilen bir gorevinin olduğu -ayrıntısını söylediniz...şimdi öğreniyoruz ki gelen sağlık görevlilerine "birisi çarpmış kaçmış" şeklinde beyanda bulunmuş ...kendi arabasının onu yola doğru hafif çıkık ve iyi kötü aracın onunde çarpmanın izleri varken eşinizin bu ifadeyi verdiğini düşünmüyorum.Yuksek olasılıkla kendi aracının konumunu değiştirip olay yerinden gorunemez hale getirip ambulans aranmış...sonrasında da sabah etrafta aktif MOBESE veya görgü sahidinin olabileceği akla gelinerek teslim olunmuş. Madur tarafın sizin eşinize bu nedenlerden dolayı guvenmemesi ve delilleri karartip olaydaki kusur oranını azaltmaya çalıştığını düşünmeleri çok normal.
Ayrıntıları bilmiyordum.. Bu durumda bişey söylemek yanlış olabilir... Size geçmiş olsun..

Yok alkollü degildi
Bazı kendini bilmezler karsı tarafa yalan yanlış bilgi vermiş,güya eşim carpmış ve kaçmış,yarım saat sonra geri dönmüş adamı alıp hastaneye gitmiş.ya insan düşünemiyormu yarım saat bi adam nasıl yol ortasında kalır,kimse polisi ambulansı aramazmı yani o süre zarfında
Bulundugumuz sehir öyle insanlıgın öldügü bi şehirde degil yani,yerde yatan birini görürlerse mutlaka yardıma koşarlar
Eşim sabaha kadar şok içindeydi,duş aldırdım,dualar okudum sakinlessin diye.sabah oluncada kendisi gidip komiserine durumu anlatıp teslim oldu.zaten eşim gitmese kimse bilmeyecekti onun yaptıgını.ama vicdan meselesi.

Burada aslında olayın ilk anlattıgınızdan farklı bir şekilde cereyan ettiği anlaşılıyor... Eşiniz haber verip kaçmış eve gelmiş, hatta kendi teslim olmasa kimse bilmeyecekmiş. Nolur iyi bir şey gibi anlatmayın bir de bunu.. Karşı tarafa sabırlar dilerim..

Eşin kaç senelik polis? Ben yine de iyi dusunerek basireti bağlanmıştır şoka girmiştir diyorum ama hergun böyle olaylarla karşılaşan biri için bunu mahkemede açıklamak çok zor. Olay başta anlattiginiz gibi değil ki karşı tarafın da öyle düşünmesi normal. Sabırlar diliyorum tabi en çok ölen gencin çocuklarına ailesine..

Trafik kazasi sonrasi polis cagirmasi gerektigini tabiki cok iyi biliyordur.
Ambulansi bile arayip trafik kazasi yaptim yarali var dediginiz de onlar bile haber veriyor.
Kaza sonrasi degil bir zaman sonra gidip kendi amirine teslim oluyor....
Ambulans 'a haber veriyorsun ve trafik kazasi dedigin halde, polis yok , garip...

Neyse konu sahibini üzmek istemiyorum.
O yuzden anlattiklarinda eksiklik oldugunu yazip gecmistim.
Yorum yapmayacagim baska..

Kayınvalidemlerde kaldıgım için sürekli birileri gelip gidiyor o yuzden herkese tek tek cevap yazamıyorum lütfen kusuruma bakmayın
Aklımda kalan sorulara bu msjda cevap vereyim
Olayı gören kimse yok,sadece eşimin yanındaki arkadası var,tek tanık o
Ama aileye bazıları ortalıgı karıştırmak için yanlış bilgiler veriyorlar.aile diyebilir aslında şahit görgü tanıgı kamera yok siz nerden biliyorsunuz diye ama onlarda acılı oldugu için bizim aleyhimize olan herşeyi dogruymuş gibi algılayacaklar

Eşim gelen ambulansa birisi carpıp kaçmış diyo ne yazıkki(sanırım en büyük hata bu)
O an aklından neler geçti bilemem ama ertesi günü biraz sakinleşince bana şöyle dedi “ hastaya bi şekilde ulasmalıyım durumu nasıl diye,eger tehlikesi yoksa hiç ortaya cıkmam ben”
Neyse sonra bi şekilde hastanın durumunu ögrendik,solunum durmuş beyin kanaması varmış.eşim o an dedi zaten ben gidiyorum teslim olmaya,allah korusun ölürse falan o vicdan azabıyla yasayamam
Bence esinizin salameti açisindan buraya bu kadar detayli seyler yazmayin hatta ne telefonda ne de whatsapta vs konusmayin. Bi sekilde delil olarak yada farkli yone cekilerek bulunursa yazismalariniz olay farkli yerlere gider kendnizi ve hakliliginizi ifade edene kadar yillar gecer.gerek yok.

Sizin eşiniz bir yıl olsa bile geri dönecek, 4 çocuk yetim kaldı, onların durumu sizden çok daha zordur. :(

Çok üzücü, çok hemde . Vicdan azabı, hayatın bir anda altüst olması çok zor. Allah size de onlara da sabır versin.

Bir şekilde iletişim kurun onlarla ama yalnız olarak değil.

Civarda hiç mi kamera yoktur acaba, araç kameraları çok önemli . Ne diyeceğimi bilemedim.

Ben de trafik kazalarina bakan bir sirkette calisiyorum. Ilgilendigimiz kaza geciren bir adam vardi. Biz onun dosyasiyla ilgilenirken adam bir kaza daha gecirdi,bu sefer surucu konumunda kucuk bir cocuga carpmis ve cocuk vefat etmis. Son nefesini de adamın kucaginda vermis :( olayda cocuk asli ve tam kusurlu ama yine de tedbir amacli bu kisiyi hapise atmislar,yaklasik elli gun sonra salmislar. Ciktiktan sonra baska bir konu icin bizi arayip anlatmisti olayi.
Yani demek istedigim cok bir bilgim yok ama adamdan bildiğim tedbir amacli iceriye girdiyse elli gunde salinabilir...
Cook gecmis olsun.
Trafik kazasi oyle birsey ki bir anda insanin canini alabiliyor,aileler dagilabiliyor,yataga mahkum kalabiliyorsun :(

Ilk sayfada bu kadar detay york olayin rengi değişiyor...

Ilk sayfada bu kadar detay york olayin rengi değişiyor...
Konu sahibi kardeşimizin Allah yardımcısı olsun...dilerim kısa sürede feraha çıksınlar.Eminim o da yaşadıkları bu durumun şokunda çünkü çocukları ile beraber çok zor durumda kalan yine o ...ama aslında tam olarak ne olduğunu o da bilmiyor...bu konuyu başkası açsa eminim kendisi de konudaki çelişkilerin altini cizerdi.(ben bu konudaki çelişkilerin konu sahibi arkadaştan değil ona her defasında başka anlatan eşinden kaynaklandığını düşünüyorum)

Konu sahibi kardeşimizin Allah yardımcısı olsun...dilerim kısa sürede feraha çıksınlar.Eminim o da yaşadıkları bu durumun şokunda çünkü çocukları ile beraber çok zor durumda kalan yine o ...ama aslında tam olarak ne olduğunu o da bilmiyor...bu konuyu başkası açsa eminim kendisi de konudaki çelişkilerin altini cizerdi.(ben bu konudaki çelişkilerin konu sahibi arkadaştan değil ona her defasında başka anlatan eşinden kaynaklandığını düşünüyorum)

Size katılıyorum ben de zaten şu an çok zor bir durumun içerisinde Sepesel Sepesel ,onun da oturup ayrıntılı düşünecek hali olmamıştır eminim :(

Ne güzel 2-3 ay sonra olsa bile kavuşacağıniz bir eşiniz çocuklarınizin kavuşacağı bir babalari var. Sadece para ile çözülebilecek dertleriniz var. Ya karşı taraf trilyonlar versen gelir mi o çocukların babasi geri. Madem polis eşiniz kuralları da çok net biliyordur. Zor elbet ama asıl zor karşı tarafa, kim bilir ne haldeler. Cok büyük bir acı yaşadım böyle o nedenle taraf tutuyor olabilirim ama dertleriniz bana hic dert gelmedi...
Hepimiz bir gün ölecegiz degilmi,bişeyler vesile olacak buna.cok sükür inançlı insanlarız.herkesin derdi kendine büyük

Burada aslında olayın ilk anlattıgınızdan farklı bir şekilde cereyan ettiği anlaşılıyor... Eşiniz haber verip kaçmış eve gelmiş, hatta kendi teslim olmasa kimse bilmeyecekmiş. Nolur iyi bir şey gibi anlatmayın bir de bunu.. Karşı tarafa sabırlar dilerim..
Allah askınıza ben iyi bişey gibi mi anlatmısım yada sizlerden yardım falan mı talep etmişim.
Sadece iç döküş diye yazdım

Mune Mune
Olay farklı yerlere gitmeden konumu kapatabilir misin
İç dökmek istedim ben sadece arkadaslar
Olayı bildigim kadarıylada anlattım
İyi bişey yapmış gibi neden anlatayım ben,cok şükür merhametli insanım
Eşim adam öldü diye beni aradıgında aklıma eşim bile gelmedi,bi yakınım ölmüş gibi agladım
Tabi buna inanmayan arkadaslarda olacaklar,haklılar
Devir malesef kötü bi devir
Herkese iyi akşamlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X