Bir gelin görümce kaynana klasigi

Düşün lohusa kadının yakasından.
Su tavriniza anlam veremedim okadar yazdigim seyde sendrom a mi takildiniz bir suru yazim hatasi var oysaki suanki yazimda ömürlüksünüz valla.

Baskasi dedigin kisi cocuk dogdugundan beri her seyiyle alakali..bunu soylemekte hakki var diye dusunuyorum
Bende hakki olmadigini dusunuyorum , konuya bence tarafsiz gozle bakin , yengeniz yada yengenizin ablasi hakli demiyorum
Saygisizlik ve terbiyesizlik etmisler ama kim oluraa olsun hele yeni dogum yapmis bir kadina o lafi etmemeli
Yukarida da yazdim benim annem de ayni cumleyi bana kurdu cok kizdim , belki kaynanam demis olsaydi benim gorumcem de buraya konu acardi :)
Annenizin degerini bilmiyorlarsa bence kessin ayagini

Abinizin kisiliksiz bir karakter oldugu ortada. Hem ortada laf tasiyor hem de ortalik karisti diye annene hakaret ediyor. Biraksin annen gitmesin madem istenmoyor kiymetini anlasinlar.

Annemde biraz cocuk toparlansin uzak durcsm diyoda benim annem.duramaz ya yinede gider.ama en cok abim suclu tabiki de..

Su tavriniza anlam veremedim okadar yazdigim seyde sendrom a mi takildiniz bir suru yazim hatasi var oysaki suanki yazimda ömürlüksünüz valla.[/

''Gelmeyin'' denilen eve, inatla gidilirse kavga kaçınılmaz olmaz mı? 40 gün lohusa kadın rahat bırakılır. Yengen bakmayı beceremiyorsa abiniz değerli annenin değerli ellerinde yetişmiş. Elbet çocuğuna sahip çıkar.

Cok özenirdim yengeye yengem oldu onu gercekden sevdim ama o en bastan uzak olmak istedi..ben bisey yapamicam artik kendi hallerine birakicam
...

Canim tam ifade edemedim sanirim kendimi..suan annem yemek temizlik cocuk bakimi hepsi annemde.. kendi annesi doguma bilem gelmedi..annem bi kendi evine ciksin sriyo gel ben banyoys gireyim vs diye

Canim tam ifade edemedim sanirim kendimi..suan annem yemek temizlik cocuk bakimi hepsi annemde.. kendi annesi doguma bilem gelmedi..annem bi kendi evine ciksin sriyo gel ben banyoys gireyim vs diye
Ama abime mesaj atmıs ''evime gelmesinler'' yazmış ama annem dayanamaz gider demişsin?

O kelime agir bi kelime evet tarafsiz bakinca..haklisin.

Benim istegim mutlu olsunlar kadin eve girmicek kardeslerin diye mesaj atiyo abime y a böle bisey olabilir mi

Benim de evime girmesini istemediğim kişiler ama bu ortak kararımız tabi ki eşimle. Bu şekilde mesajla o giremez bu giremez tövbe estağfurullah abinin tutumu önemli birde eşi lohusa belki o yüzden üzerine gitmek istemiyordur 40 çıkınca düzelir belki dicem sen bunu böyle algılama ama bu sizin gelin nisanliyken de az değilmiş

Cok özenirdim yengeye yengem oldu onu gercekden sevdim ama o en bastan uzak olmak istedi..ben bisey yapamicam artik kendi hallerine birakicam
...

Aynen annem de gitmesin bence bende KVlem aynı evde kalmak istemem açıkçası ve annem vefat etti eşime söylediğimde ilk başta tepki gösterdi kimkalcak edecek diye bir kaç gün sonra konuştuğumuzda haklısın iki hafta gelir kalır gider biz hallederiz dedi güzellikle konuşmayı becermeyi öğrenmeleri gerek ve abinle bu yüzden adam akıllı konusmalisin

Ben ilk oğlumla hastaneden eve geldiğimde
Tabi kaynana da var
Ev kalabalık bebeğim açıktı ama emzirmek için de kimse yatak odamdan çıkmıyor
Kaynanam tutturdu emzir de emzir bebek aç
Bende birazdan emziririm çıksınlar bı dedim
Bebeğime dönüp AYYY OĞLUMMM SENİ BEN DOĞURAYDIM AÇ KALMAZDINN SENİN BU ANNEN ÖLSÜN DE BENİM OL dedi!!!!!

Ama orda bı büyük gibi davranıp 7 sülalesine hadi çıkalım salona deseydi daha iyiydi

Sonuç görüşmüyoruz

Bu lohusalıkta söylenilenler unutulmuyo
Ama belliki gelin hanım sizi istemiyor
Sizde annenizi geri çekin biraz

Hem bu kadar laf isitip hemde hizmet etmek çok da mantıklı değil

Bidaha okursan kardeslerin yazmistim..
İyi de kadın sofraya iki çatal iki bardak koyuyor, o yetmiyor ''sen git'' diyorlar. Ama annemsiz yapamazlar diyorsun. Bence yapıyorlar. Hatta abinin eşi sizi evde istemiyor. Belli ki bebek bakımı konusunda sıkıntıları var. Israrla gitmeyin siz de, toparlasın kendisini.

Keske sizin dediginiz gibi olsa..
Hem memnun degil annrmden hemde surekli ariyo cunku kendi basina doyuramiyo cocugu ..annem biberonla süt veriyo..

Iyiki uzakdayim ozaman daha izine gidemedim..

Keske sizin dediginiz gibi olsa..
Hem memnun degil annrmden hemde surekli ariyo cunku kendi basina doyuramiyo cocugu ..annem biberonla süt veriyo..

Benim anladığım.kadariyla biri gelince sizin aileyi görmeyen bir gelin var arkadaşlar evet şuan lohusa olabilir 60 yaşında ki kadini evden kovanın lohusalikla alakası yok bunu gelin yapamaz oğlu eğer çok istemiyorsa güzellikle anlatır gelin net bir şekilde terbiyesizlik yapmış. Anne güzel bir cümle kurmamış olabilir ama bizim de aklımız var öyle değil mi gelinin kardeşine laf düşmez orda bu konuda kimse haddini bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…