- Konu Sahibi Sevdambenimm
-
Düşün lohusa kadının yakasından.
Su tavriniza anlam veremedim okadar yazdigim seyde sendrom a mi takildiniz bir suru yazim hatasi var oysaki suanki yazimda ömürlüksünüz valla.Bir gün doğum yaptığında, dikişlerin sızım sızım sızlarken, göğsünden süt gelmezken, biri gelip de doyuramadığını düşündüğün ve doyurmak için kendini paraladığın bebeğine ''annen sana bakamıyor mu?'' Dediğinde, belki anlarsın sen de. Bir de kavga etmek için kadıncağızı mı arıyorsunuz ''annemi üzme'' diyerek?Rahat bırakın şu lohusaları yahu. Sendrom yazmayı bilmiyorsunuz daha ''sendrumu'' yazmışsınız kadını yeriyorsunuz burada altını almıyormuş diye.
Bende hakki olmadigini dusunuyorum , konuya bence tarafsiz gozle bakin , yengeniz yada yengenizin ablasi hakli demiyorumBaskasi dedigin kisi cocuk dogdugundan beri her seyiyle alakali..bunu soylemekte hakki var diye dusunuyorum
Annemde biraz cocuk toparlansin uzak durcsm diyoda benim annem.duramaz ya yinede gider.ama en cok abim suclu tabiki de..Mesafeli dursun anneniz yahu evlenmeyi biliyorlar çocuk dogurmayı biliyorlar bakmaya gelince mırın kırın.Anneniz iyi niyetli belli ama 60 yaşındaki kadın da hizmetçi gibi kullanılmaz.Bakıyor ediyor bir lafla ödeşip kadınız üzüyorlar sanki hiç yaşlanmayacak gibi kıyamam annenizin gözyaşlarına.Kusura bakmayın ama abiniz de hatalı laf alışverişi yapıp annenize anlatmasın sonra yine suçlu siz olursunuz tek çare uzak durmak ne halleri varsa görsünler.
Dogru söze ne denir cok dogru..Abinizin kisiliksiz bir karakter oldugu ortada. Hem ortada laf tasiyor hem de ortalik karisti diye annene hakaret ediyor. Biraksin annen gitmesin madem istenmoyor kiymetini anlasinlar.
Su tavriniza anlam veremedim okadar yazdigim seyde sendrom a mi takildiniz bir suru yazim hatasi var oysaki suanki yazimda ömürlüksünüz valla.[/
Benim istegim mutlu olsunlar kadin eve girmicek kardeslerin diye mesaj atiyo abime ya böle bisey olabilir miŞimdi burada genelde evet gelinleri koruyoruz da burada bu geline ne yapılsa müstahak... Bence burnundan getir sen o annne yaptıklarını
Cok özenirdim yengeye yengem oldu onu gercekden sevdim ama o en bastan uzak olmak istedi..ben bisey yapamicam artik kendi hallerine birakicamBu arada abin çok pis bir insan gelinden de beter hemde çok güzel herşeyi size güzel güzel anlatmış anneni daha çok kırmış sen iyice kinlenmissin orta yolu bulmayı öğrenmesini kafasına tuğla atarak başlayabilirsiniz
Canim tam ifade edemedim sanirim kendimi..suan annem yemek temizlik cocuk bakimi hepsi annemde.. kendi annesi doguma bilem gelmedi..annem bi kendi evine ciksin sriyo gel ben banyoys gireyim vs diye''Gelmeyin'' denilen eve, inatla gidilirse kavga kaçınılmaz olmaz mı? 40 gün lohusa kadın rahat bırakılır. Yengen bakmayı beceremiyorsa abiniz değerli annenin değerli ellerinde yetişmiş. Elbet çocuğuna sahip çıkar.
Ama abime mesaj atmıs ''evime gelmesinler'' yazmış ama annem dayanamaz gider demişsin?Canim tam ifade edemedim sanirim kendimi..suan annem yemek temizlik cocuk bakimi hepsi annemde.. kendi annesi doguma bilem gelmedi..annem bi kendi evine ciksin sriyo gel ben banyoys gireyim vs diye
O kelime agir bi kelime evet tarafsiz bakinca..haklisin.Bende hakki olmadigini dusunuyorum , konuya bence tarafsiz gozle bakin , yengeniz yada yengenizin ablasi hakli demiyorum
Saygisizlik ve terbiyesizlik etmisler ama kim oluraa olsun hele yeni dogum yapmis bir kadina o lafi etmemeli
Yukarida da yazdim benim annem de ayni cumleyi bana kurdu cok kizdim , belki kaynanam demis olsaydi benim gorumcem de buraya konu acardi :)
Annenizin degerini bilmiyorlarsa bence kessin ayagini
Benim istegim mutlu olsunlar kadin eve girmicek kardeslerin diye mesaj atiyo abime y a böle bisey olabilir mi
Cok özenirdim yengeye yengem oldu onu gercekden sevdim ama o en bastan uzak olmak istedi..ben bisey yapamicam artik kendi hallerine birakicam
...
Bidaha okursan kardeslerin yazmistim..Ama abime mesaj atmıs ''evime gelmesinler'' yazmış ama annem dayanamaz gider demişsin?
İyi de kadın sofraya iki çatal iki bardak koyuyor, o yetmiyor ''sen git'' diyorlar. Ama annemsiz yapamazlar diyorsun. Bence yapıyorlar. Hatta abinin eşi sizi evde istemiyor. Belli ki bebek bakımı konusunda sıkıntıları var. Israrla gitmeyin siz de, toparlasın kendisini.Bidaha okursan kardeslerin yazmistim..
Keske sizin dediginiz gibi olsa..Ben ilk oğlumla hastaneden eve geldiğimde
Tabi kaynana da var
Ev kalabalık bebeğim açıktı ama emzirmek için de kimse yatak odamdan çıkmıyor
Kaynanam tutturdu emzir de emzir bebek aç
Bende birazdan emziririm çıksınlar bı dedim
Bebeğime dönüp AYYY OĞLUMMM SENİ BEN DOĞURAYDIM AÇ KALMAZDINN SENİN BU ANNEN ÖLSÜN DE BENİM OL dedi!!!!!
Ama orda bı büyük gibi davranıp 7 sülalesine hadi çıkalım salona deseydi daha iyiydi
Sonuç görüşmüyoruz
Bu lohusalıkta söylenilenler unutulmuyo
Ama belliki gelin hanım sizi istemiyor
Sizde annenizi geri çekin biraz
Hem bu kadar laf isitip hemde hizmet etmek çok da mantıklı değil
Iyiki uzakdayim ozaman daha izine gidemedim..İyi de kadın sofraya iki çatal iki bardak koyuyor, o yetmiyor ''sen git'' diyorlar. Ama annemsiz yapamazlar diyorsun. Bence yapıyorlar. Hatta abinin eşi sizi evde istemiyor. Belli ki bebek bakımı konusunda sıkıntıları var. Israrla gitmeyin siz de, toparlasın kendisini.
Keske sizin dediginiz gibi olsa..
Hem memnun degil annrmden hemde surekli ariyo cunku kendi basina doyuramiyo cocugu ..annem biberonla süt veriyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?