Bir gelin görümce kaynana klasigi

Amannn buradaki gelinler "kaynanam çok karışıyor" dediğinde herkes kaynanayı suçlarken, konu "kendi anneniz" olunca haklı denmesini bekliyorsunuz..bu konuda bebek dışında masum biri yok..belli ki anneniz sınırlarını aşmış..doğuma yardım etmiş,işi bitmiş."kızım ihtiyaç duyarsan gelirim" deseydi sorun olmayacaktı..ondan birşey istenmediği halde, kendini paralayıp yapıyorsa,birde üzerine "gelin bebeğe bakamıyor" diyorsa haklı değil..ve evet bakmasaydı,yapmasaydı,pişirmeseydi..niye yaptı oğlu ve torunu için..gelin için değil..yaptı geçti..olaya böyle bakın..karışmayın..sınırları aşarsanız verilen tepkiye şaşırmayacaksınız.

Sana gicigim ama bu konuda haklisin.

+1

Haklisin annemde tuhaflasti hem azar isitiyo abimden halende gidiyo..

Yengem hem istemiyo hem cocuga bakmasini istiyo durum bu..Aslinda kizdigim nokta bu ..hem annemi her isde kosturuyolar hemde arkadan böyle laflsr mesajlar vs . Nankörlük bu ..tabi ki en büyük suclu burda abimdir.

Sizde caninizin istedigi satirlari mantikli buluyosunuz.. ben kendi yerime koyunca bende kirilirim o cümleye ..ögrenmek istediginizcbisey varsa sorun söylim ..öle anlatsam annem böle böle demis demem sizden mi cekincemde anlatmicam canim ..

Ne siz ne de anneniz gitmeyin o eve. Neden orda olmak zorunda hep annen.

Madem iyilik yapıyor yaranamıyor onlara. Neden illa gitmek?

Abinde çenesi düşük, laf taşıyıcı bir adam. Erkeğin dedikoducusundan da nefret ederim.

Benim kv dem bebeğimin altını bile açmadı, kucağına almadı, yıkamasını bilmem dedi. Ama gelen misafirlere çocuğu iyi bakamıyor dedi. Nedeni ise emzirdiğim için su vermiyordum. O da hem kocama hem de başkalarına susuzluktan öldürecek derdi. Ben çağırmadığım halde 5 ay yanımda kaldı. Ömrümü yedi bitirdi. Aynı abin gibi dedikoducu bir kv dem var benim de.

Şimdi senin annende bebeğe sana bakamıyorlar mı dediği an aklıma geldi nevrim döndü. Kv ler hep bilir ya!!!!

Uzak durun. O da kafasını dinlesin annen de sen de.

Baskasi dedigin kisi cocuk dogdugundan beri her seyiyle alakali..bunu soylemekte hakki var diye dusunuyorum
Hakki yok bunu demeye. Ne demek sana bakamiyorlae mi demek. O annesi belkide logusalik depresyonunda ve cocukla kendi ilgilenmek istiyor ama anneniz herseyi yapmaya calistigi icin rahatsiz ve bisey diyemeyip sinirden susuyo. Benim kaynananmda kendi kizina musade etmemisti cocuguna bakmasi icin.

Annem suan bebegin 40nin cikmasini bekliyomus oyle diyo..annesi ilk önce bebegi istememis bi gun sonra yanina almis ..sanirim logusa sendrumu gibi bisey..o yuzden bebege mama vermisler simdide emziremiyo ..
Annen bebeğin 40 na kadar daha çok üzülür gitmesin otursun evinde abinle yengen muhtaç olsunlar bakamadıkları yerde mecbur anneni çağırirlar

Deveye diken insana s.... yaranır derler anneniz daha fazla ilgilenmesin yeterli bemce

Annen bebeğin 40 na kadar daha çok üzülür gitmesin otursun evinde abinle yengen muhtaç olsunlar bakamadıkları yerde mecbur anneni çağırirlar
Bizzat kendim sahit oldum..kadin kendi evine geliyo az dinlenim diye (cunku geceleri annem kalkip mama yapiyomus)hemen ariyolsr gel yukari cocugun mama saati geldi. Tövbe tövbe sanki annem dogurdu cocugu+olarak abime istemiyorum diyo+ bu en kötüsü gelip abim bize anlatiyo..ben napim bu saatten sonra bayramdan bayrama(ek olarak gectigimiz mubarek ramazan bayraminda abimi aramistim onlarda kahvaltidaymis sonra birden elektrikli süpürge sesi gelmeye basladi iste bukadar yapicsk bi yengem var benim.

Bak nasıl mecbur olunca çağıriyorlarmiş gitmesin annen giderse artık ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…