Bir genç kızın çabası :)

hoşbuldumm :) ya bugün çok geç uyandım çok pişmanım yürüyüş yapıcaktım tembellik yaptım:(
kahvaltı olarak cay içtim şekersiz,biraz peynir,bir tane domates,1 tane haslanmıs yumurta yedim azıcık da ekmek:)

kahvaltımız aynı :) şimdi de beyaz leblebi yiyorum ben :1:

:)afiyet olsun :) bende hafif ne yesem diye düşünüyorum :) 150 tanecik ip atladım nefes nefese kaldım böyle böyle dinlene dinlene 1000 tane atlıcam :)

:)afiyet olsun :) bende hafif ne yesem diye düşünüyorum :) 150 tanecik ip atladım nefes nefese kaldım böyle böyle dinlene dinlene 1000 tane atlıcam :)

açlığınız bastıracak tarifler vereyim belki yaparsınız. canınız tatlı isteğinde elmayı dilimleyip üzerine tarçın serpin güzel oluyor denedim ben. 3 kaşık yoğurda acı biber az ama dere otu ve maydonoz bu bitkileri ben kuru olarak atıyordum güzel oluyordu. Afiyet şeker olsun :16:

bayıldımm buna yaptım hiç yorulmadan çok güzelmiş faydasını görürüz inşallah canım:40::)

bende ygs-lys mağduruyum ve kilo vermeye çalışıyorum okullar açılana kadarr :)
inşşallah verirsin kurtulursun canım ben sabahları koşuyorum akşam cardiyo yapıyorum haftaya perşembe 2 hafta olacak diyete başlayalı yazarım gelişmeleri burayada:) ilk hafta 1.500 gr vermiştim

inşşallah verirsin kurtulursun canım ben sabahları koşuyorum akşam cardiyo yapıyorum haftaya perşembe 2 hafta olacak diyete başlayalı yazarım gelişmeleri burayada:) ilk hafta 1.500 gr vermiştim

aa neresi oldu hangi bölüm :) aslında benim kilo vermekten çok sıkılaşmam lazım çünkü 45 kiloda olsam böbeğim ve basenim olucak biliyorum :)oh süper vermişssin devam et canım yeni okuluna fıstık gibi git :)

harika :) bende 15 ağustosta baslamıştım bugun baktım 2.500 gr gitmiş :1:

canım burası diyet günlüğü karışmasın diye baska yere açtım ygs lys için istersen bakabilirisn

http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...puandan-kazanan-arkadaslar-bakar-misiniz.html

Back
X