Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Jelesec'in psikolojisinide ben bozuyorum, kaderdaşın kadesa
Hmmmm ben o zaman k. kartı borç dökümümü, sağa sola olan borçları vs vs toplayayım munekadesaya devredeyim, herşeyi demiştim sende kabul ettin, şahidim var

Hadi git yat .
Saatte 1 e geliyo,bende yatayım,iş var sabah
Hepinize iyi geceler
Müdürüm sen o mavi kürkü bi düşün

Ben şahitim
Gidiyorum,iyi geceler

Sahibinden az kullanılmış muayyer kürk

zavallı jelesec kader mahkumu arkadaşım,o da mı düşünce suçlusu

Mune abla psikolojimi sen bozmuyorsun çünkü ben banlanacağımı bilerek yazıyorum yani o verdiğin cezaları hak ediyorum ama psikolojimi bozan başka bir şey

ben sadece mavi kürkü devralayım diğerlerini parkona devret benden yaşça baya büyük bi insan,o dururken bana devretmek olmaz hem zengin o ben bi zavallı öğretmenim

Selam hanımlar ne habersinizzz mavi kürk filanmı dağıtılıyor yoksa kimse sulanmasın ben alacam o kürkü mune bana verecek hakiki olanından hemde önce edi olayım sonra mavilencem

Sendemiii kadişşşş parkon teyze mavi olsun demiiii

Abla mesajına sevinsemmi üzülsemmi bilemedim şimdi.
Tamam mavi ben olayımda,o teyze nerden çıktı ya

Oyyyy canım benimm takılıyorum tabiki sana bak şimdi ben üzülürüm ama gerçekten,hani teyze diyırlardı arada ondan deim inan..Asla yanlış anlamanı istemem,kırdıysam özür dilerim ..

Oyyyy canım benimm takılıyorum tabiki sana bak şimdi ben üzülürüm ama gerçekten,hani teyze diyırlardı arada ondan deim inan..Asla yanlış anlamanı istemem,kırdıysam özür dilerim ..

Şaka olduğunu biliyorum,ne özrü .aşk olsun.
Bende şaka yaptım

Sevgil Mune

Collkull'dan mesaj var ..

Evleneceklere yalıda düğün yapma önerisinde bulunmuşsun,hapis çıkışı damatla ziyaretine gelecekmiş kendisi

bu gidişle Mune topiğin kapısına altın bir asma kilit takacak

Son düzenleme:
nasılsın iyi misin diye sormaya,sohbet etmeye birileri olaydı iyiydi,parasında pulunda değilim iki lafın belini kırardık

yazz tatili geliyor, ergenler forumu keşfetmeye başlamışlar keşke 3 ay için bize özel bir güvenli bölge yapsalar da "müdürüme çoq kıl oluyorum uyussssss" muhabbetinin ortasında kalmasak

nasılsın iyi misin diye sormaya,sohbet etmeye birileri olaydı iyiydi,parasında pulunda değilim iki lafın belini kırardık
Olay tamamen duygusal mı diyon kadişim
yazz tatili geliyor, ergenler forumu keşfetmeye başlamışlar keşke 3 ay için bize özel bir güvenli bölge yapsalar da "müdürüme çoq kıl oluyorum uyussssss" muhabbetinin ortasında kalmasak

O arkadaş öğretmen mi acep Ofisi'm,değildir inşallah:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…