O herşeyin içine mavi kürk girmiyodur inşallah
Onu bana bırakaydın
Yoksa kendimi pıçaklarım:104:
Jelesec'in psikolojisinide ben bozuyorum, kaderdaşın kadesa
Hmmmm ben o zaman k. kartı borç dökümümü, sağa sola olan borçları vs vs toplayayım munekadesaya devredeyim, herşeyi demiştim sende kabul ettin, şahidim var
Jelesec'in psikolojisinide ben bozuyorum, kaderdaşın kadesa
Hmmmm ben o zaman k. kartı borç dökümümü, sağa sola olan borçları vs vs toplayayım munekadesaya devredeyim, herşeyi demiştim sende kabul ettin, şahidim var
zavallı jelesec kader mahkumu arkadaşım,o da mı düşünce suçlusu
Mune abla psikolojimi sen bozmuyorsun çünkü ben banlanacağımı bilerek yazıyorum yani o verdiğin cezaları hak ediyorum ama psikolojimi bozan başka bir şey
ben sadece mavi kürkü devralayım diğerlerini parkona devret benden yaşça baya büyük bi insan,o dururken bana devretmek olmaz hem zengin o ben bi zavallı öğretmenim
Sendemiii kadişşşşparkon teyze mavi olsun demiiii
Abla mesajına sevinsemmi üzülsemmi bilemedim şimdi.
Tamam mavi ben olayımda,o teyze nerden çıktı ya
Oyyyy canım benimm takılıyorum tabiki sanabak şimdi ben üzülürüm ama gerçekten,hani teyze diyırlardı arada ondan deim inan..Asla yanlış anlamanı istemem,kırdıysam özür dilerim ..
Şaka olduğunu biliyorum,ne özrü .aşk olsun.
Bende şaka yaptım
nasılsın iyi misin diye sormaya,sohbet etmeye birileri olaydı iyiydi,parasında pulunda değilim iki lafın belini kırardık
Olay tamamen duygusal mı diyon kadişimnasılsın iyi misin diye sormaya,sohbet etmeye birileri olaydı iyiydi,parasında pulunda değilim iki lafın belini kırardık
yazz tatili geliyor, ergenler forumu keşfetmeye başlamışlarkeşke 3 ay için bize özel bir güvenli bölge yapsalar da "müdürüme çoq kıl oluyorum uyussssss" muhabbetinin ortasında kalmasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?