2 gün sonra tam tamına iki gün sonra 20 li yaşlara veda ediyorum ben 30 olucam koskocaaaa 30.. oy oy ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar
neyse ben kaçayım iyi geceler
Ben burdayken yaş muhabbeti yapmayın
Zaten kürküde kazanamadım
Nerden bulcaksak külçe altını bu bade hatununa
Nasıl kazanalım ki soru kazık yerden geldi. Bundan sonra vatos balığı gibi diplerde dolaşicam, kim geldi kim gitti not alcam,
Evlenmek isteyenler, eş adayı var mı? Varsa düğün benden nerede yapalım? Hangi sarayı kestirdiniz gözünüze
Uçtuk bari tam uçalım, 20 metre altın zincir, 30 üç burgulu bilezik, ikişer takım pırlanta set ve düğün masrafları benden, balayına karışmam
Evlenmek isteyenler, eş adayı var mı? Varsa düğün benden nerede yapalım? Hangi sarayı kestirdiniz gözünüze
Uçtuk bari tam uçalım, 20 metre altın zincir, 30 tane üç burgulu bilezik, ikişer takım pırlanta set ve düğün masrafları benden, balayına karışmam
Uçtuk bari tam uçalım, 20 metre altın zincir, 30 tane üç burgulu bilezik, ikişer takım pırlanta set ve düğün masrafları benden, balayına karışmam
Ben nikah tazelesem:26:
Olmamı:26:
bende kaçıyorum
iyi geceler
altınlar için tam adresimi eklerim
Sen nikah tazele, sana aynı eşle istikrarlı yaşam ödülü olarak birde zümrüt ve yakut taşlarla süslenmiş altın kemer takacağım
Bana istiklal madalyası bile takabilirsiniz eşimi tanısanız.
Ne kadar sabırlı,vefakar, cefakar bi kadınsın dersiniz.
Çok iyiyim ben ya,hatta mikemmelim galiba
he he acırım da zavallı ous enişeteme acırım benah ah çeken bilir
mune abla ben fazla bişi istemedim ama bi iki elmas bide kürk mavi ya da yeşil o ka
off banlandıktan sonra bi süre çenem düşüyo benim işte yan etkisi
Kıyamam ya
Senin çenen hep düşük kadişim,sadece banlanınca geçerli sebebin oluyo
Kadesa,
Senin çok psikolojini bozuyorum dimi, en iyisi ben sana devredeyim herşeyi olur mu
Kadesa,
Senin çok psikolojini bozuyorum dimi, en iyisi ben sana devredeyim herşeyi olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?