Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

2 gün sonra tam tamına iki gün sonra 20 li yaşlara veda ediyorum ben 30 olucam koskocaaaa 30.. oy oy ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar

neyse ben kaçayım iyi geceler

2 sene kadar apla diycem sana
sonrasında bende o yaşlarda olucam
lilililililililil havaar komşular havar

Evlenmek isteyenler, eş adayı var mı? Varsa düğün benden nerede yapalım? Hangi sarayı kestirdiniz gözünüze
Uçtuk bari tam uçalım, 20 metre altın zincir, 30 tane üç burgulu bilezik, ikişer takım pırlanta set ve düğün masrafları benden, balayına karışmam

Nasıl kazanalım ki soru kazık yerden geldi. Bundan sonra vatos balığı gibi diplerde dolaşicam, kim geldi kim gitti not alcam,

kazen banlananları sorsa havada kapardık kürkü muhtar gibiyiz, kim girdi-kim çıktı hatta kim haklı, kim haksız

Ben nikah tazelesem:26:
Olmamı:26:

Ohhh altında düştü tabi

o takılarla balayı olmaz zaten, bal yüzyılı olur

bende kaçıyorum
iyi geceler
altınlar için tam adresimi eklerim

O altını takmaya gelir bir sene kalırız sende.
Yer içer yatarız.
Hatta oğlanı evlendirir öyle döneriz
Külçe altın getiriyoz heralde acısını çıkartırız

tam gidiyodum aklıma geldi şimdi 2 günra benim d.günüm ya isterseniz hediyeler kabulümdür altın olur pırlanta olur elmas olur yani gönlünüzden ne koparsa hadi onun yanında mavi kürk de hediye edelim derseniz o da olur yok mavi için daha çok pıtırcıksın yeşil derseniz onu da kabul ederim yani hayır demem

neyse kaçtım

Yok annemmm korkulur sizden nasıl fırsat değerlendiriyorsunuz hemen, teker teker gelin, ben bir gariban müdürüm

Sen nikah tazele, sana aynı eşle istikrarlı yaşam ödülü olarak birde zümrüt ve yakut taşlarla süslenmiş altın kemer takacağım

Bana istiklal madalyası bile takabilirsiniz eşimi tanısanız.
Ne kadar sabırlı,vefakar, cefakar bi kadınsın dersiniz.
Çok iyiyim ben ya,hatta mikemmelim galiba

Bana istiklal madalyası bile takabilirsiniz eşimi tanısanız.
Ne kadar sabırlı,vefakar, cefakar bi kadınsın dersiniz.
Çok iyiyim ben ya,hatta mikemmelim galiba

he he acırım da zavallı ous enişeteme acırım ben ah ah çeken bilir

mune abla ben fazla bişi istemedim ama bi iki elmas bide kürk mavi ya da yeşil o ka

off banlandıktan sonra bi süre çenem düşüyo benim işte yan etkisi

Kıyamam ya
Senin çenen hep düşük kadişim,sadece banlanınca geçerli sebebin oluyo

Kadesa,
Senin çok psikolojini bozuyorum dimi, en iyisi ben sana devredeyim herşeyi olur mu

Jelesek hoşgeldin nerdesin diyecektim ki gördüm
Sendemi grilendin
Uzun değildir banın inşallah

Kadesa,
Senin çok psikolojini bozuyorum dimi, en iyisi ben sana devredeyim herşeyi olur mu

herşeyi derken tüm kk yı mı valla mı

banlanmadan bi gece önce bi arkadaş beni görmüş rüyasında mavilenmişim üye adım da munekadesa olmuş ve o gün pat diye banlandım.bu teklifi düşünücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…