Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

afiyet olsun canımcım ama faldan hiç anlamam ki ama parkon abla çok şugar fal bakar sen fotosunu ekle fincanın bak parkon neler neler döktürecek

abowwwwwwwwwwwww ciddi mi parkoncan gel neredeysen gelllllllllll yapamıorummmm gellll aynada kendime bakamıorummm

Parkon kadar taş düşsün kafana kadiş
Git sen badeye abla de.

abowwwwwwwwwwwww ciddi mi parkoncan gel neredeysen gelllllllllll yapamıorummmm gellll aynada kendime bakamıorummm

İNanma sen buna juli.
Fal bilsem hemen bi topik açar beni fal büdüsü yapın diye başvuruda bulunurum.
Nerdeeeeee

Olay tamamen duygusal mı diyon kadişim

O arkadaş öğretmen mi acep Ofisi'm,değildir inşallah:2:

aaaa hiç aklıma gelmedi, saydırdım ergen diye ama neyse öğretmense de karşıdan nasıl göründüğünü öğrenmiş olur

aaaa hiç aklıma gelmedi, saydırdım ergen diye ama neyse öğretmense de karşıdan nasıl göründüğünü öğrenmiş olur

o kişi bence öğretmen çünkü bir öğrenci müdüre küsemez zaten..

benim de bi öğretmeni yolasım var zati gidip dalsam mı o topiğe hırsımı almış olurum sonra pşimdeki kibci abla da kibler beni al sana 6 gün ban

İyi yapmışın,15 yaş karakteri sergileyen bir öğretmen çocuklara ne öğretcekse
Bir gelse cevap verse anlardık.
ona desem desem bado derim bi de bebemin anası bi de guzummm

ay burda olsa şu iki kelmeden ötürü paspas yapardı beni
Annesine yakalandı heralde gene.
Şimdi evi talan ediyodur bilgisayarı bulmak için
ben bakabiliorummm amaaaa kendime bakamıorummm

Bana bak culiiiii

ben destursuz daldım valla, ama haketmişti o ayrı. sen de dal ben yaptım pişman değilim :zafer benim işareti yapan smiley:

Kadiş banlar 50 pointten sonra artıyomuş.
60 point 1 hafta,70 2 hafta,80. 3 hafta........
Çok kritik bir noktadayız

khve iç falını ekle bakayım cnmmm

ben destursuz daldım valla, ama haketmişti o ayrı. sen de dal ben yaptım pişman değilim :zafer benim işareti yapan smiley:

zaten bugün içimde patlamaya hazır bi bomba var dalmasına dalacam da kibci ablam takipteyse mapus damlarına düşmem an meselesi olur.

saygılar ablam sana da bak usluyum geyik yapıyorum ok kib bay

yahu dedikodu yapmak gibi olmasın ama bir tek benim mi dikkatimi çekti? üyenin biri mahlas gibi her konu başlığına ve yorum başına kendi nickini giriyor megalomanlık diyeceğim de haydin demiyim

yahu dedikodu yapmak gibi olmasın ama bir tek benim mi dikkatimi çekti? üyenin biri mahlas gibi her konu başlığına ve yorum başına kendi nickini giriyor megalomanlık diyeceğim de haydin demiyim

nasıl yani ben anlayamadım bunu ? örnekle açıklar mısın aceba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…