olma mı balımnasılsın?
iyiyim kdişim kahve içiyorum fal bakarmısın banaa
afiyet olsun canımcım ama faldan hiç anlamam ki ama parkon abla çok şugar fal bakar sen fotosunu ekle fincanın bak parkon neler neler döktürecek
Parkon kadar taş düşsün kafana kadiş
Git sen badeye abla de.
abowwwwwwwwwwwww ciddi mi parkoncan gel neredeysen gelllllllllll yapamıorummmm gellll aynada kendime bakamıorummm
Olay tamamen duygusal mı diyon kadişim
O arkadaş öğretmen mi acep Ofisi'm,değildir inşallah:2:
Parkon kadar taş düşsün kafana kadiş
Git sen badeye abla de.
İNanma sen buna juli.
Fal bilsem hemen bi topik açar beni fal büdüsü yapın diye başvuruda bulunurum.
Nerdeeeeee
aaaa hiç aklıma gelmedi, saydırdım ergen diye amaneyse öğretmense de karşıdan nasıl göründüğünü öğrenmiş olur
İyi yapmışın,15 yaş karakteri sergileyen bir öğretmen çocuklara ne öğretcekseaaaa hiç aklıma gelmedi, saydırdım ergen diye amaneyse öğretmense de karşıdan nasıl göründüğünü öğrenmiş olur
Annesine yakalandı heralde gene.ona desem desem bado derim bi de bebemin anası bi de guzummm
ay burda olsa şu iki kelmeden ötürü paspas yapardı beni
ben bakabiliorummm amaaaa kendime bakamıorummm
o kişi bence öğretmen çünkü bir öğrenci müdüre küsemez zaten..
benim de bi öğretmeni yolasım var zati gidip dalsam mı o topiğe hırsımı almış olurum sonra pşimdeki kibci abla da kibler beni al sana 6 gün ban
o kişi bence öğretmen çünkü bir öğrenci müdüre küsemez zaten..
benim de bi öğretmeni yolasım var zati gidip dalsam mı o topiğe hırsımı almış olurum sonra pşimdeki kibci abla da kibler beni al sana 6 gün ban
İyi yapmışın,15 yaş karakteri sergileyen bir öğretmen çocuklara ne öğretcekse
Bir gelse cevap verse anlardık.
Annesine yakalandı heralde gene.
Şimdi evi talan ediyodur bilgisayarı bulmak için
Bana bak culiiiii
ben destursuz daldım valla, ama haketmişti o ayrı. sen de dal ben yaptım pişman değilim :zafer benim işareti yapan smiley:
Kadiş banlar 50 pointten sonra artıyomuş.
60 point 1 hafta,70 2 hafta,80. 3 hafta........
Çok kritik bir noktadayız
khve iç falını ekle bakayım cnmmm
yahu dedikodu yapmak gibi olmasın ama bir tek benim mi dikkatimi çekti? üyenin biri mahlas gibi her konu başlığına ve yorum başına kendi nickini giriyormegalomanlık diyeceğim de haydin demiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?