Yeşil başlı gövel ördek senisen bizim pirimizsin ceza konusunda
Gündüz gözüyle korkmazlar, gece kabus gibi çökerim üstlerine bırak ürkmeyi arkalarına bakmadan kaçarlar
"sen benim konuma, beni gıcık edecek yorumlar yazdın, ben de senin konularını arar-bulur seni mahvedecek yorumlar yazarım" sezonu açılmıştır!! Bilginize..
Gündüz gözüyle korkmazlar, gece kabus gibi çökerim üstlerine bırak ürkmeyi arkalarına bakmadan kaçarlar
Bu gece BDV deyim,biraz bdv büdüsünü uğraştırayım .
Banlanmadan biter inşallah gecem.
Bu gece BDV deyim,biraz bdv büdüsünü uğraştırayım .
Banlanmadan biter inşallah gecem.
adımı görüyorum sayfalarda size şu kadar yanıt vereyim devamı gece gelecek; suçum sizleri sevmekse cezamı idam isterim
gece bdv ye açılıcam İnşallah Maaşallah
Gece uzun olacak demek ki
Allah iyiliğinizi versin emiceza almayayım, kurallara uygun yorumlar yapayım demiyorsunuzda geyikten banlanmaktansa polemikten banlanayım diyorsunuz.
Geyikten banlanınca itibar mı düşüyor, ahh ahh x ne klas üye hep polemikten banlanır, y mi abooo onun için ağzımızı yorduğumuza değmez, geyikçi o, hep geyikten banlanır, cıks cıks cıks
Yalnız ceza puanlarınız yüksek, hatırlatırım, banlanırsanız hamileler doğurur, sünnet yapar, oğullarını askere, kızlarını el oğluna verirde siz göremezsiniz
Allah iyiliğinizi versin emiceza almayayım, kurallara uygun yorumlar yapayım demiyorsunuzda geyikten banlanmaktansa polemikten banlanayım diyorsunuz.
Geyikten banlanınca itibar mı düşüyor, ahh ahh x ne klas üye hep polemikten banlanır, y mi abooo onun için ağzımızı yorduğumuza değmez, geyikçi o, hep geyikten banlanır, cıks cıks cıks
Yalnız ceza puanlarınız yüksek, hatırlatırım, banlanırsanız hamileler doğurur, sünnet yapar, oğullarını askere, kızlarını el oğluna verirde siz göremezsiniz
Gördüm gördüm, yorumda yaptımmune ablacım bak yavrulaırmın fotosunu ekledim bari onlar gör de acı bana,kıyma nolurrr
uslu durucam söz
insan yorum yapmaya korkucak tehdıtlere bak
benım cezam 10 puan ama ben ceza aldıktan sonra tartıştığım kişiyle barıştım cezam silinmezmi acaba :26::26::26:
peki bişey sorucam bazı edi arkadaşlar da banlanabiliyor mu
EveetAdminlerimiz sağolsun bu konuda oldukça hakkaniyetliler, müdüre olmam, editör olmak ya da Kazen olmak cezadan muaf etmiyor bizleri
peki bişey sorucam bazı edi arkadaşlar da banlanabiliyor mu
Abla geyikten banlanırken öyle oluyor; tam "ahahahahahha" derken küt diye gidiyorsun
Ama polemikten gidince göze göz dişe diş
ben hiç kazenı grı görmedım
evet işte, geyikte "ahahaaaaa...." ve yoksun, diğerinin bir şanı var
sen hiç kazeni tartışırken veya geyik yaparken gördün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?