Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

sohbete katılamadan çıkmak zorundayım,sonra göürüşüz

"sen benim konuma, beni gıcık edecek yorumlar yazdın, ben de senin konularını arar-bulur seni mahvedecek yorumlar yazarım" sezonu açılmıştır!! Bilginize..

Konular hortlatilir, bazilari var ki oluleri hortlatir, sasirmadim. Yorumlarimi gordum. Nostalji oldu bana.

Tıp 'ım da buraya kadarmis,1601:)

Son düzenleme:
Gündüz gözüyle korkmazlar, gece kabus gibi çökerim üstlerine bırak ürkmeyi arkalarına bakmadan kaçarlar

Bu gece BDV deyim,biraz bdv büdüsünü uğraştırayım .
Banlanmadan biter inşallah gecem.

adımı görüyorum sayfalarda size şu kadar yanıt vereyim devamı gece gelecek; suçum sizleri sevmekse cezamı idam isterim

gece bdv ye açılıcam İnşallah Maaşallah

diyorum ki bu gece ben de açılayım BDV ye de, Mune'nin nefesini ensemde hissediyorum 2 gündür yoksa geyikten banlanacağıma polemikten banlanayım değil mi ama

Allah iyiliğinizi versin emi ceza almayayım, kurallara uygun yorumlar yapayım demiyorsunuzda geyikten banlanmaktansa polemikten banlanayım diyorsunuz.
Geyikten banlanınca itibar mı düşüyor, ahh ahh x ne klas üye hep polemikten banlanır, y mi abooo onun için ağzımızı yorduğumuza değmez, geyikçi o, hep geyikten banlanır, cıks cıks cıks
Yalnız ceza puanlarınız yüksek, hatırlatırım, banlanırsanız hamileler doğurur, sünnet yapar, oğullarını askere, kızlarını el oğluna verirde siz göremezsiniz

mune ablacım bak yavrulaırmın fotosunu ekledim bari onlar gör de acı bana,kıyma nolurrr

uslu durucam söz

insan yorum yapmaya korkucak tehdıtlere bak

benım cezam 10 puan ama ben ceza aldıktan sonra tartıştığım kişiyle barıştım cezam silinmezmi acaba :26::26::26:

Abla geyikten banlanırken öyle oluyor; tam "ahahahahahha " derken küt diye gidiyorsun

Ama polemikten gidince göze göz dişe diş

mune ablacım bak yavrulaırmın fotosunu ekledim bari onlar gör de acı bana,kıyma nolurrr

uslu durucam söz
Gördüm gördüm, yorumda yaptım

insan yorum yapmaya korkucak tehdıtlere bak

benım cezam 10 puan ama ben ceza aldıktan sonra tartıştığım kişiyle barıştım cezam silinmezmi acaba :26::26::26:

Prensipleri olan bir siteyiz, müessesemizde verilen ceza geri alınmıyor malesef

peki bişey sorucam bazı edi arkadaşlar da banlanabiliyor mu

peki bişey sorucam bazı edi arkadaşlar da banlanabiliyor mu

Eveet Adminlerimiz sağolsun bu konuda oldukça hakkaniyetliler, müdüre olmam, editör olmak ya da Kazen olmak cezadan muaf etmiyor bizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…