evet işte, geyikte "ahahaaaaa...." ve yoksun, diğerinin bir şanı var
19 mayısta koltuk değişimimi var19 mayısı bekle deben banlim seni
Allah iyiliğinizi versin emiceza almayayım, kurallara uygun yorumlar yapayım demiyorsunuzda geyikten banlanmaktansa polemikten banlanayım diyorsunuz.
Geyikten banlanınca itibar mı düşüyor, ahh ahh x ne klas üye hep polemikten banlanır, y mi abooo onun için ağzımızı yorduğumuza değmez, geyikçi o, hep geyikten banlanır, cıks cıks cıks
Yalnız ceza puanlarınız yüksek, hatırlatırım, banlanırsanız hamileler doğurur, sünnet yapar, oğullarını askere, kızlarını el oğluna verirde siz göremezsiniz
peki bişey sorucam bazı edi arkadaşlar da banlanabiliyor mu
19 mayısta koltuk değişimimi var
Benide kazenin koltuğuna oturtsunlar ben seni banliim
Ben geyikten banlanmayı daha çok seviyorum.
Bir kez polemikten banlandım kadesa ya benzedi psikoloğum
Beni mümkünse geyikten banlayın müdürüm
he parkon he kazen de öyle diyodu
ben bu 19 mayıs da zalım edi elmayranın koltuğuna oturucam.İnşallah gelecek sen de mune nin koltuğuna adayım
ben de bi kez polemikten gittim,pişman değilim :104:
Niye ki olmamı
Bayramda. Bir gün sevindirseler beni nolur yani
İlk bu topiki banlarım 5 dakika sonra sıkılır af çıkartım
Burası geyik topiği kadiş sosyal meşaj verme kiblerim seni
kadesaya abla diyeni yakarım
kk nın en çıtırı adayı yapcam seni kadesa
Aslinda oyle bikiyorsun ki bazen, hic birsey yazmak istemiyorsun.
Diyordun ya, Turkiye sandigin gibi degil. Gercekten de degilmis. Sanirim burada kalmam en iyisiymis. Bu kadar icten pazarlik kaldiramiyorum ben.
amanın bişi olmuş, nolmuş kulağıma fısılda kanka :44:
Kulak mi kaldi office. Butun sorunlular bana takmis. Manyak mi bu millet. Artik yeter. Gidin bir ugras bulun kendinize. Allah belanizi versin.
Alin size sevgi pitircigi.
Kulak mi kaldi office.
Butun sorunlular bana takmis. Manyak mi bu millet. Artik yeter. Gidin bir ugras bulun kendinize. Allah belanizi versin.
Alin size sevgi pitircigi. Senin kim oldugunu da neden banlandigini da biliyorum. Sorunlusun yine karistirdin ortaligi. Meydan senin.
Uyeligim iptal olsa da umrumda degil. Senden ve senin gibilerden nefret ediyorum.
Hayırdır inşallah.
Nerde kimle takıştın:44:
Kafayı takma ,boşver gitsin .
Kulak mi kaldi office.
Butun sorunlular bana takmis. Manyak mi bu millet. Artik yeter. Gidin bir ugras bulun kendinize. Allah belanizi versin.
Alin size sevgi pitircigi. Surada iki geyik yapiyorum egleniyorum o bile batiyor millete. Anlamiyorum ki ne yaptim. Senin kim oldugunu da neden banlandigini da biliyorum. Sorunlusun yine karistirdin ortaligi. Meydan senin.
Uyeligim iptal olsa da umrumda degil. Senden ve senin gibilerden nefret ediyorum.
Kimseyle takismadim parkon. Sorunda burada. Iki egleniyorum burada o bile rahatsiz ediyor insanlari. Bu kadar mi sorunlu olur insan. Ben kaldiramiyorum artik.
Kimseyle takismadim parkon. Sorunda burada. Iki egleniyorum burada o bile rahatsiz ediyor insanlari. Bu kadar mi sorunlu olur insan. Ben kaldiramiyorum artik.
Cok korudugunuz asimela. yurume engelliyim demisti. ama gunde 1 saat kosuyor ve tae bo yapiyormus. Ben bunu yazmayacaktim ama artik yeter. Burama kadar geldiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?