Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

muhteşem yy da şu anda dağıldım ya :43:
Sende hürremi izliyon:6:
Sırf hürreme uyuz olduğumdan izlemiyom o diziyi:47:
Zaten bitirecekler diziyi, bazılarının zoruna gidiyor..................
Ama ben gerçekten...
:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Uzun zamandır çekilen en güzel dizilerden biri aslında,ama onuda ağlama krizine girmemek için izleyemiyorum ben:43:

Son düzenleme:
Uzun zamandır çekilen en güzel dizilerden biri aslında,ama onuda ağlama krizine girmemek için izleyemiyorum ben:43:

Tv hiç izlemem ben, hiç... 4 sezondur tek izlediğim program. Çokta bağlanıyorsun karakterlere. Albertte olayın tam merkezinde olduğu için elinde olmadan kaptırıyorsun kendimi, her çarşamba babamla 2 saat boyunca ağlıyoruz, hiç değişmiyor... Bitmesin dizi diye hem trt'ye hem osman sınav'a mail attım. Bu hikaye çünkü 30 yıldır gözünü tek bir an bile kırpmayan kahramanların hikayesi :43:

Tv hiç izlemem ben, hiç... 4 sezondur tek izlediğim program. Çokta bağlanıyorsun karakterlere. Albertte olayın tam merkezinde olduğu için elinde olmadan kaptırıyorsun kendimi, her çarşamba babamla 2 saat boyunca ağlıyoruz, hiç değişmiyor... Bitmesin dizi diye hem trt'ye hem osman sınav'a mail attım. Bu hikaye çünkü 30 yıldır gözünü tek bir an bile kırpmayan kahramanların hikayesi :43:
Çıknartık şu dizi modundan ,
Bak bende ağlıycam:43:
annem yoldu beni,millet k.validesinden şikayeçi ben annemden :ssz:

iyi ki annem kaynanam değil :27:

Naaptın kimbilir kadıncağıza:52:

ben de kullanmıyorum Tarim, öksürtüyor :27: daha doğrusu kullanıyordum ama yoğunluktan kapattım :32:

benimde bir geyik topigim yok bende girebilirmiyim araniza.....oho ohooo musada varmi hanimlar.....

hayali kaynanadan inciler :27: hey allahım daha neler göreceğiz, doğmamış bebeğe don :27:

hayali kaynanadan inciler :27: hey allahım daha neler göreceğiz, doğmamış bebeğe don :27:

İşte bu psikolojiyle evleniyolar,sonra kaynana gözünün üstünde kaş var dese bana ne demek istedi diye olay çıkartıyolar.

Offff ofisim,biz bunoğlanları nasıl evlendiririz:4:

Back
X