Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

bir kıskanç kızın konusu var, beni benden alan bir de sürekli "gaynanam kışt didi" konuları var. daha da bişi yok, action yok, ne anladım böyle BDV den

offf sanki kocasını yatakta biriyle yakalamıs gibi telaslı telaslı içi boş konuları beni benden alıyor

Birazdan ekşın çıkabilşr diye düşünüyorum ben
Gebelik bölümünde ekşına müsait bir konu gördüm,farkederlerse feci olay çıkabilir.
Konu evlilik dışı gebelik

offf deme hemen gidip naptın allah seni netmesin yazayım, birileri de gaza gelir öyle böyle geceyi geçiririz

offf sanki kocasını yatakta biriyle yakalamıs gibi telaslı telaslı içi boş konuları beni benden alıyor

sorma, bu kaçıncı okumayayım diyorum tutamıyorum kendimi bende de mazoşizm belirtileri mi başladı nedir

Kadiş sendemi bilmiyor 13 harfi,
Ofis , kadiş konuyu yorumlamış bile

kib ci abla kim kızlar

bilmem hayali kahramanım o benim

Kadiş sendemi bilmiyor 13 harfi,
Ofis , kadiş konuyu yorumlamış bile

bilmiyorum beni de arkadaşlıktan çıkarmış zaten ama daha dün gece msjlaştık saat 14.30 gibi de bugün bi yorumumu beğenmiş noldu anlamadım. he ya yorumladım o konuyu ama haksız mıyım şimdi

Arkadaşlıktan mı çıkarmış:44:başka kimi çıkarmıştetektiflik yapıp bulalım kime kızmış

Herkeşi çıkartmış,yada Uı olunca arkadaşlarmı siliniyor acaba

Melekyavrum senin kanaman bitti diymi canım,sorun yok şuan

Tüylü,püslü geldiiii:118::118::118: Kadiş,office,parkuş,gulbiş,melekyuvri hepinisi öptüm 13 harfli kim merak ettim:44: Ama sanki az biraz biliyorum gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…