Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

muhteşem yy da şu anda dağıldım ya
Sende hürremi izliyon
Sırf hürreme uyuz olduğumdan izlemiyom o diziyi
Zaten bitirecekler diziyi, bazılarının zoruna gidiyor..................
Ama ben gerçekten...

Uzun zamandır çekilen en güzel dizilerden biri aslında,ama onuda ağlama krizine girmemek için izleyemiyorum ben

Son düzenleme:
Uzun zamandır çekilen en güzel dizilerden biri aslında,ama onuda ağlama krizine girmemek için izleyemiyorum ben

Tv hiç izlemem ben, hiç... 4 sezondur tek izlediğim program. Çokta bağlanıyorsun karakterlere. Albertte olayın tam merkezinde olduğu için elinde olmadan kaptırıyorsun kendimi, her çarşamba babamla 2 saat boyunca ağlıyoruz, hiç değişmiyor... Bitmesin dizi diye hem trt'ye hem osman sınav'a mail attım. Bu hikaye çünkü 30 yıldır gözünü tek bir an bile kırpmayan kahramanların hikayesi

Çıknartık şu dizi modundan ,
Bak bende ağlıycam
annem yoldu beni,millet k.validesinden şikayeçi ben annemden

iyi ki annem kaynanam değil

Naaptın kimbilir kadıncağıza

ben de kullanmıyorum Tarim, öksürtüyor daha doğrusu kullanıyordum ama yoğunluktan kapattım

benimde bir geyik topigim yok bende girebilirmiyim araniza.....oho ohooo musada varmi hanimlar.....

hayali kaynanadan inciler hey allahım daha neler göreceğiz, doğmamış bebeğe don

hayali kaynanadan inciler hey allahım daha neler göreceğiz, doğmamış bebeğe don

İşte bu psikolojiyle evleniyolar,sonra kaynana gözünün üstünde kaş var dese bana ne demek istedi diye olay çıkartıyolar.

Offff ofisim,biz bunoğlanları nasıl evlendiririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…