Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

İşte bu psikolojiyle evleniyolar,sonra kaynana gözünün üstünde kaş var dese bana ne demek istedi diye olay çıkartıyolar.

Offff ofisim,biz bunoğlanları nasıl evlendiririz:4:

benim 25 yaşında kardeşim var, dur evlenme ne yaptın diyoruz halen evde maç yapıyor benim bıdıklarla :D çocuk ayol 25-26 yaş dediğin ne? "kaldı ki 7 yıldır berabersin, evleneceksin, tüm sülaleyi tanıdın ve bir tek annesiyle tanışmadıysan eh!!! ben de olsam oğlumu evlendirmekte çok acele etmem" diyemedim ya la :27:

Siz beni sevmiyorsunuz ben giderim buralardan

seni sevmemek mümkün mü pıtırcık :16:

ay hatırlatma ya :14:

evet evlenecek İnşallah yazın kızı isteriz sanırım :24:

hayırlı olsun kadişim, bu durumda görümce oluyorsun ki forumlarda ki bütün görümce konularına 3 silahşörler olarak dalabiliriz artıkın :27: depresifimi de alırız :32:

Kankam ablamın selamı var sizlere :3:
Üzüntüsünden 5 kilo vermiş . ( İnanmayın formu için veriyor :27: )
Çok çok iyiymiş , öpüyor hepinizi :16:

Üstüne alınması gerekenler biliyor nasılsa kendini :24:

Kankam ablamın selamı var sizlere :3:
Üzüntüsünden 5 kilo vermiş . ( İnanmayın formu için veriyor :27: )
Çok çok iyiymiş , öpüyor hepinizi :16:

Üstüne alınması gerekenler biliyor nasılsa kendini :24:

heee ben alındım hemencecik :27: ne zaman dönüyormuş sahalara? gelsin bekliiik :)

Son düzenleme:
Doğru insan kendini bilir :16:

jubileesini yapmis o. birakti sahalari. office sana ayri kusmus emailine cevap bile vermemissin :50:

aaaaa ne zaman, nerede, kim, ne demiş :43: mail falan görmedim ben bea :26: yaw hotmailim oldu outlook, saçma bir hal aldı arada kaynamış kankam :30: söyle bakacağım küsmesin gelmeyem oralara :27:

hah baktım yok mail falan kutumda, tekrar yollasın Tarim gelmemiş bana mail neyin :43: ben de diyorum nasıl kaynadı arada daha 2 gün önce baktım.. gangam tekrar yolla yavrım :32:

aaaaa ne zaman, nerede, kim, ne demiş :43: mail falan görmedim ben bea :26: yaw hotmailim oldu outlook, saçma bir hal aldı arada kaynamış kankam :30: söyle bakacağım küsmesin gelmeyem oralara :27:

Çok saçma olmuş, Outlook hiç sevmez idim :63:

Kadesam demek görümce olacaksın sende, hayırlısı olsun ben 1 senelik görümceyim :ssz:

:30::30::30:
Mune yapmaz öle şey,beni aldıydı zamanında:30:

Bizim niye iyi anlaştığımız belli oldu:32:
Hepimiz görümce ve adaylarıyız demekki:9:

apla bizi beğenmedi Parkonum, ısrarla hiç tanışmadığı kayınvalidesinin kıskandığını iddia ediiii. hatta kendisinin aslında ne kadan iyi olduğunu anlatiii. bence biz gidip bir koreli falan bulalım bizimkilere, yoğsam sen, ben ve depresif için konu açılması yakındır, 10-15 yıla kadar kendimizi okucaz bu sayfalarda :27:

apla bizi beğenmedi Parkonum, ısrarla hiç tanışmadığı kayınvalidesinin kıskandığını iddia ediiii. hatta kendisinin aslında ne kadan iyi olduğunu anlatiii. bence biz gidip bir koreli falan bulalım bizimkilere, yoğsam sen, ben ve depresif için konu açılması yakındır, 10-15 yıla kadar kendimizi okucaz bu sayfalarda :27:

İyi görümceyim ben ama hakkımda ne şikayet etcek ki açsın kapışırız :41: :27:

15 yıl sonra bu gelinlerin hepücüğü kaynana olacak ofisim:6:
O zamanda bdv kıskanç gelin konularıyla dolu olmazsa benim adımda parkon değil:6:
Bizi kimse beğenmiyo zati:5:
En çokta görümcem eşimi çok arıyo diye yakınmıyolarmı boğasım geliyo.
Kardeşini araması için gelinden izin almalı görümcelr:47:

15 yıl sonra bu gelinlerin hepücüğü kaynana olacak ofisim:6:
O zamanda bdv kıskanç gelin konularıyla dolu olmazsa benim adımda parkon değil:6:
Bizi kimse beğenmiyo zati:5:
En çokta görümcem eşimi çok arıyo diye yakınmıyolarmı boğasım geliyo.
Kardeşini araması için gelinden izin almalı görümcelr:47:

Bir de arkidiş k.validesinin ön yargılı olduğunu buyurmuş kendi full ön yargılı, bende erkekler için evlenme yaşının en az 30 olduğunu düşünüyorum şincik ben olası gelin adaylarına tü kaka mı demiş oluyorum...

Back
X