selam kizlar tanisalim ben fransadan siz nereli canim54
ben k.valideme aklı kalmasın diye tablet bilgisayar aldım verdim, anne merak edersen ara skype den gör torunlarını diyeo bir kaç sefer kullanmak için aradı ama ben onun gibi değilim tabisi, her saat ararım hatta ben geline de alıcam her odaya bir tablet, kontrol etmek gerek oğluşumu üzüyor mu nedir diye
ahahahaha facebooka düğün resimlerinden gelini keser kendimi koyarım fotoşoplan"altına oğlumun en mutlu gününde en sevdiği insanla" yazarım, gelinide yorumlara kapatırım okur ama yorum yapamaz buradan açtığı konudan anında anlarsınız "aha bu ofisin gelini diye"
eğer bu yorumları, burayı okuyan biri ciddiye almazsa bende ofis değilim, muharremim
kayinvalideler cokmu kotu kizlar benim kayin validem seker gibiydi yaa:
Bayılazaamm, çin işkencesi böyle bir şey galiba...
Ölü taklidi mi yapsak napsak :26:
2gündür siyaset topiği çok hareketli,ben eskisi kadar sinirlenmiyorum ama artık
Eskiden bir bağyan vardı,tüm siyasi yorumları beni çıldırtırdı
O gittiğinden beri siyasette kavgada etmiyom
İşin komik yanı konuyu okumadanda duramıyorum ben depresif
Amabhatun ciddi ya
bence o bizi kapatacak bir kliniğe demedi deme
İşin komik yanı konuyu okumadanda duramıyorum ben depresif
Amabhatun ciddi ya
himm selamlar olsun nerelerden katiliyorsunuz yaslar kac bende zandimki kendi kayinvalideleri cekistiriyorsunuz neler yapiyorsunuzBiz türkiyeden katılıyoruz canım hepimiz.
Kayınvalideler ortalama işte,biz bdv de bahsedilen kayınvalide konularına gülüyoruz
Annadın sen onu
zaten korkutucu olan da o, abla ciddialacakaranlık kuşağında gibiyim, uyanamıyorum
Annadın sen onu
Okurken tahammül edemiyos,sevgilisi bitmek bilmeyen bir kabusun içindedir heralde
selam almıyonuzmu siz
size ciddi bişi diycem ben ondan şüpheleniyorum ve sahte olabileceğini düşünüyorum.
Bence gerçek ya,Yok ya bizimle kafa buluyordur, yeryüzünde bu kadarına katlanabilecek bir adam var mıdır?
Biri Tari yi uzak tutsun ordan
himm selamlar olsun nerelerden katiliyorsunuz yaslar kac bende zandimki kendi kayinvalideleri cekistiriyorsunuz neler yapiyorsunuz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?