Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

kaynanatörrrrrr

2gündür siyaset topiği çok hareketli,ben eskisi kadar sinirlenmiyorum ama artık
Eskiden bir bağyan vardı,tüm siyasi yorumları beni çıldırtırdı
O gittiğinden beri siyasette kavgada etmiyom

İşin komik yanı konuyu okumadanda duramıyorum ben depresif
Amabhatun ciddi ya

Biz türkiyeden katılıyoruz canım hepimiz.
Kayınvalideler ortalama işte,biz bdv de bahsedilen kayınvalide konularına gülüyoruz
himm selamlar olsun nerelerden katiliyorsunuz yaslar kac bende zandimki kendi kayinvalideleri cekistiriyorsunuz neler yapiyorsunuz :

Annadın sen onu

Okurken tahammül edemiyos,sevgilisi bitmek bilmeyen bir kabusun içindedir heralde

ampül aydınlatır

hayır şimdi bende kocalı kadınım kocişimi kıskanırım yanı bi kadınla el sıkışsa kadınla sohbet ederken güzünün içine baksa falan tabisi kıskancam seviyom sonuçta evimin direği yani kıskançlık iyidir ama bu kadarı fazla

biri de beni tutsun, yazmayayım dedim gene duramadım bu geceyi kazasız atlatırsam daha da ban yimem ben

size ciddi bişi diycem ben ondan şüpheleniyorum ve sahte olabileceğini düşünüyorum.

Yok ya bizimle kafa buluyordur, yeryüzünde bu kadarına katlanabilecek bir adam var mıdır?

Biri Tari yi uzak tutsun ordan
Bence gerçek ya,
normal bir insan uydururken kendinden nefret eder böyle bir hikayeyi
Tari olmazsa birimiz girşiricez bugün ona zati
himm selamlar olsun nerelerden katiliyorsunuz yaslar kac bende zandimki kendi kayinvalideleri cekistiriyorsunuz neler yapiyorsunuz :

Yok biz kayınvalide çekiştirmeyiz
Böyle geyik yaparız sadece:
Son gelen sensin,önce sen kendini tanıt bakim
Boy,pos,yaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…