Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

offff bugün psikoloğum çok bozuk

dün biri höh dese gülme krizi geçiriyodum bugün biri böğğ dese ağlayacak durumdayım ne değüşük ne depreşif bi tip oldum ben ya

ühühühühüh

allahım sen topic ile atış poligonu arasında farkı ayıramayanlara, ayırmalarını nasip eyle!!!! amin!!!!

kızlar kutumda küçük hissediyorum bu sefer.. bir kaç güne gelirim herhalde.. sakın silik, alttan bize bakıyor muhabbeti yapmayın mahvederim Mune üzgünüm, tartışmak istemedim ama atış poligonu da değil KK, bir garip üyenin bunu söylemesi gerekiyordu..
son olarak sizi seviyorum

yok ya gitmerzsin bence. öyle gidecek bir şey yazmamışsın ki.
der oky. ama bilemez elbette oky

yok ya gitmerzsin bence. öyle gidecek bir şey yazmamışsın ki.
der oky. ama bilemez elbette oky

yazmamışım dimi sen edisin bilirsin okym mune ablalık yapar açar kollarını gibi geliyor ama bilinmez tabisi :44:

yazmamışım dimi sen edisin bilirsin okym mune ablalık yapar açar kollarını gibi geliyor ama bilinmez tabisi :44:
edilerde banlanır biliinmi.
ben banlancak bir şey görmedim. ama 6 numara miyobum ondan olabülür. mune un gözleri keskin o görebilir kanımca varsa bir şey

Son düzenleme:
heheheh son dakikalar bakalım Mune göründü ufukta

cumartesi gunu tasinacam asansor bozuldu....sozde yarin tamire gelecekler esimde asansor calismadan asla tasinmam diyor.... evde toplu nasil olacak kimbilir....kizlar dua edinde su lanet asansor calissin.... simdi mune diyecekki dua bolumunden dua isteyin diye....simdi ben bir asansor icin konumu acayim yani.....

Gelinlerle uğraşmaktan vazgeçin artık

Asansörlerde büyük eşya taşımak zaten yasak değilmi:26:
Sen dua etmek yerine bir asansörcü çağır,faturayıda yöneticiye gönder bence
Kesin çözüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…