- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.183
- 823
Ah parkon okuman lazım yorumları, son zamanlarda işi şakaya vurup geyiğe cevirdik biraz. Üzerine alınanlar, hakaretvari cümleler yazanlar falanFeciydi

Bu gece başlayayım okumaya .çok merak ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah parkon okuman lazım yorumları, son zamanlarda işi şakaya vurup geyiğe cevirdik biraz. Üzerine alınanlar, hakaretvari cümleler yazanlar falanFeciydi
üzülme cnmmm yaaa neler var hayattaaa bak az önce erkek arkadasımdan telefon geldi teyzesiiii lenf kanseri çıkmış . o kadar üzgündü kiiien azından sağlığımız yerimizdeee kankamcımm
çok moralimm bozuduuuu![]()
Depresifim geldi geçmişi okuyo.
O okuyup yetişene kadar bura boşalacak gene![]()
Aynen ya, hayatta ne dertler , ne saglik sorunlari var. Gel buraya iki saat laf vur birilerine hayat gecsin. Yok oyle. Allah bosa zaman gecireni sevmez. Adaletli olacaksin hem sanalda , hem gercek hayatta. Kul hakkimi hic birine helal etmiyorum. Gorusecegimiz yer belli o bana bosu bosuna satasanlarla.
Canım sıkkın kızlar, en iyisi okuyayım ben bu gece sizi, keyfim yerine gelir belki...
Canım sıkkın kızlar, en iyisi okuyayım ben bu gece sizi, keyfim yerine gelir belki...
Çoook mutsuzum ben çok![]()
Ne oldu anlatmak ister misin.?
Sana ne oldu pitircik?
4 gündür konuşmuyoruz![]()
Erkek arkadaşımla![]()
Erkek arkadaşımla![]()
Çoook mutsuzum ben çok![]()
Hayırdır polyanna?Canım sıkkın kızlar, en iyisi okuyayım ben bu gece sizi, keyfim yerine gelir belki...
Aynen ya, hayatta ne dertler , ne saglik sorunlari var. Gel buraya iki saat laf vur birilerine hayat gecsin. Yok oyle. Allah bosa zaman gecireni sevmez. Adaletli olacaksin hem sanalda , hem gercek hayatta. Kul hakkimi hic birine helal etmiyorum. Gorusecegimiz yer belli o bana bosu bosuna satasanlarla.