• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

üzülme cnmmm yaaa neler var hayattaaa bak az önce erkek arkadasımdan telefon geldi teyzesiiii lenf kanseri çıkmış . o kadar üzgündü kiii :43::43:en azından sağlığımız yerimizdeee kankamcımm :16:

çok moralimm bozuduuuu :5::5:

Aynen ya, hayatta ne dertler , ne saglik sorunlari var. Gel buraya iki saat laf vur birilerine hayat gecsin. Yok oyle. Allah bosa zaman gecireni sevmez. Adaletli olacaksin hem sanalda , hem gercek hayatta. Kul hakkimi hic birine helal etmiyorum. Gorusecegimiz yer belli o bana bosu bosuna satasanlarla.

Depresifim geldi geçmişi okuyo.
O okuyup yetişene kadar bura boşalacak gene:3:

Aynen ya, hayatta ne dertler , ne saglik sorunlari var. Gel buraya iki saat laf vur birilerine hayat gecsin. Yok oyle. Allah bosa zaman gecireni sevmez. Adaletli olacaksin hem sanalda , hem gercek hayatta. Kul hakkimi hic birine helal etmiyorum. Gorusecegimiz yer belli o bana bosu bosuna satasanlarla.

o yüzden cnmmmm '' hayat sevince güzel '' :69: sevdiklerinden ynında olduktan soraaa sağlık olduktan sora gerisi vız gelir tırıs gider benceee :34:

İyi geceler herkese.

Canım sıkkın kızlar, en iyisi okuyayım ben bu gece sizi, keyfim yerine gelir belki...
Hayırdır polyanna?

kankammmmmmmmmm :20:

Back
X